Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Naj se pohvalim – sin dobil službo

Naj se pohvalim – sin dobil službo

Saj vem, da ni lepo, če se človek hvali, a sem zelo vesela. 23 let star sin je bil po dveh letih dela za določen čas od oktobra na zavodu in zdaj vse kaže, da se bo ponovno zaposlil. Jutri ga čaka zdravstveni pregled, potem uvajalni seminar. Hura!

,..pa to je super!!!

Čestitam!

Iskrene čestitke….

Veš koliko to pomeni….
Danes je res težko… sama sem prav tako pa moj partner na tem – no on začne naslednji mesec spet normalni šiht… jaz bom pa očitno še nekaj časa na projektkih, ki pa jih je zavoljo recesije vedno manj…

iskrene čestitke … želim mu, da mu bo delo všeč in da bodo razmere v službi v mejah normale….

pa le tako naprej v nove zmage:)

in ja, zakaj se ne bi pohvalila:)

Hej, NINAN, Čestitam sinu, da je tako mlad že dobil delo. Res lepo !

Moj mož tudi nekako že nestrpno priganja sina (21 let) naj si najde delo. Upam, da si bo tudi moj sin prihodnjega oktobra, ko bo končal šolanje pri 22 letih, čimprej našel službo / delo.

To bo za našo familijo tudi veliko olajšanje v finančnem smislu, saj razumeš, ne ?? Teh 350 – 400€ mesečno, ki jih damo sinu za študij izven kraja bivanja, nam bo potem ogromno pomenilo.

Čestitam za službo.
To ni hvaljenje, to je kvečjemu uresničevanje reka, da je srečne dogodke treba deliti s prijatelji in s tem dobro voljo in pozitivno energijo množiti.
Srečno!

Bravo, sem vesela zate. In razumem tvoje občutke, tvoje veselje, in tudi to, da si nam povedala, delila z nami.

Srečno!

Hvala za tako prijazen komentar. Napisala sem tudi zato, da se vidi, da se tudi brez “zvez” službo še da dobiti in da ni vse samo črno.

Se razbere, da ste ga morali v rit brcat da je sploh kaj ukrenil glede šole in službe…al ste mu morali pa tastari vse na krožniku servirat…..
Če bi se sam skompletiral, bi ti blo samoumevno da dobi službo…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Od kod se pa to vidi? Pri 21 je končal višjo šolo, takoj so mu tam ponudili službo laboranta, kjer je delal dve leti in potem zaradi spremenjenih pogojev financiranja višjega šolstva delo izgubil. Vesela sem predvsem zato, ker vem, kako si je teh nekaj mesecev prizadeval, da bi dobil novo službo in kako slabo se je brez dela počutil. Ne, za šolo in iskanje službe ni nikoli rabil kakšne “brce v zadnjo plat”…

joj DRRR, pa ne morš vseh po sebi sodit, no

Super novica!!!
V današnjem času je to prava tombola.
Ko bo taka sreča doletela mojega sina (31 let, 7. stopnja.) bom na forumu še zavriskala!

Čestitke!!

res HUUURAAA!!! Vsaj eden! Upam, da še kdo v kratkem!

Ja, lepa novica!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close