Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naj- lepši malček ………….

Naj- lepši malček ………….

……….na cesti
in vaš ??
Za mene trenutno : Peugeot-ov 307

Čakam, čakam na Fiat Stilo, lušten je pa novi Hyundai Matrix.. ja, ja, Italijanska šola oblikovanja :))

Ajd, čau, Štumpantl… pa hvala!

Jani

Ojla, Jani, a si ti spet tuki not padu, a?
M

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Vsake tolko, ko se vrmem od kje (morje, pa seminar danes), ugotovim, da sem stalno “in”. Nekje noter, v enem….
Lep dan, bo še dolg, ampak skupi ga bomo naredili boljš’ga, pa lepš’ga, a ne?

Čau!

Jani

p.s. cmokeci, pa vse ostalo kar pritiče, tud!

Jani ni blema , sorry ,sem ti že včeraj rekel ,da nisem vzdržal. Mislim pa da nisem nič slabega napisal.
lep pozdrav in čau !

Chrysler PT Cruiser , deep black !
Ni pa tako zelo malček .
Ma zame bi bil !

punca ,dati za avto 55-60 ali pa 25-33 tisoč dem je mal razlika

če pa govoriva v tem rangu je pa moj najlepši (FREELADER ), no mal je treba še dodati (mickeno)

Fant , saj je čista imaginacija že 25-35 – vsaj zame , v tem trenutku .
Razmišljam za primer , da zadanem na loteriji 🙂
Ja, terenci pa tudi niso na odmet , maš prav !

dobil sem povratno nepoznano pošto ki sem ti jo naslovil na ta i-meil ???
piši ti na mojega ,ker sem ti mislil nekaj napisat , kar ni za svetovno javnost.

Opel Astra coupe srebrne barve.

A se vam lahko pridružim od časa do časa? Meni je tudi malo dolgčas tam na srednjih letih.

Pozdravček od Lili

Ne le pridruži, ti ostani tukaj, tja pojdi pa tako prebirat, kot oni sem! Važi?
Mamči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

O, Marija! Hvala za lep sprejem. Sem prebrala kar nekaj tvojih postov in se mi zdiš suuuuuuper! Res!!!

Pozdravček od Lili

Ja , mamči , to si dobro povedala – pa tudi “mamči” lahko ostane !
Lili , pa še kaj za nazaj preberi , da boš na tekočem , kdo s kom in kdaj , da ne bo drena in kreganja za posamezne individuume – ker , veš , eni so zelooo zaželjeni , pa ajsa , se jih ne sme niti v misel vzet 🙂

lisička A.

Misli ti se pozlatile, dušica. Sej, če boš z nami, boš tudi ti v momentu superca, verjemi. Tukaj smo vsi superce!!! Samo malce se potrudimo, damo drug drugemu malce energije in kaj lahko iz tega izpade, kot superca.

Moram pazit, kaj sem zdaj, ali sem Marija, ali sem Mariči, ali sem pa forumska mamči, vse je več kot dobro!!!

Halo, Lili, pozdravljena tud z moje strani! Lepo, lepo, zmeri več nas je, he he he he 🙂

Jani

… glede na to, da vozim 306, bi bila naslednja logična poteza 307 … ker pa sem bol skromne narave … bi bila zelo zadovoljna tudi z 206 :)))

… drugače pa … V 70 …

B.

Trenutno najbolj sede:

Honda Civic, type-r.

Zakaj?
See it, hear it, feel it…………LIVE IT.

Za boljše razumevanje, si oglej stran:

http://www.hondacivictype-r.com

Sašo, Sašo. Teb pa tele Honde res ne dajo spat 🙂 Ma, ja, sej enkrat v enem živlenju bomo pa imel vse tisto, kar bi radi 🙂

Ajd, čau!

Jani

p.s pa lep in ne predolg dan (do 21. ure :)) – jest

Jaz pa eno manj, samo, danes bom manj na forumih, ker je zgužvan dan.

Vsake toliko, kakšen post :)))) pa ne uide 🙂

Jani

od sedaj bom bolje pozoren na tak avto!??

Malo sem se zaj….
To so trenutno le moje sanje. Upam, da bodo kmalu uresničljive. Sem bolj skromna pri tej zadevi…

Pozdravček od Lili

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close