Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naj jo zasnubim?

Naj jo zasnubim?

Kar ne morem se načudit, kakšno fenomenalno punco imam. Pridna za tri in en velik sonček, ki kar sije naokoli. Doktorica medicine, trenutno opravlja specializacijo. Kadarkoli sem z njo, imam občutek, da je življenje točno takšno, kakršno mora biti. Ona se vedno nasmehne, kadar me pogleda, se stisne k meni in potem sva tudi uro ali več samo objeta, z zelo malo ali kar brez besed.

Edina težava je, da se nikoli nisem imel namena poročiti. Ampak mislim, da v tem primeru pač nimam druge izbire. Rabim samo malo poguma, lahko vi kaj prispevate? 🙂 Skupaj sva drugače dobrih pet let.

jah no, če ti je težava se poročit z žensko ki ti je oh in sploh in trdiš da nimaš nobene izbire.. jo raje ne, da ji ne boš enkrat očital, da nisi imel namena se poročit ampak da nisi imel druge izbire.
… če je želja iz srca, ne more biti sfaljena, če pa je iz uma izsiljena pa je…

Poroko plačaj sam, tle ti nič ne prispevam. Lahko ti samo prispevam nasvet. Kakor koli se boš odločil… poskrbi le, da se bo še naprej ob tebi počutila lepo, ljubljena, zaželjena, nasmejana, srečna. Good luck. :-)))

https://www.youtube.com/watch?v=cv9hdVdtLZo

daj ne bluzi, to piše ženska, se vidi iz aviona. Kateri dec bi napisal, “da je en velik sonček”. To so besede ene babe, ki vadi provokacijo. Al si pa gej.

Stisne se k tebi in potem sta uro ali več samo objeta. Hahahaha, kere bedaste. Če to ne piše ena 50-letna baba, ki ji je dolgčas, naj me koklja brcne.

daj ne bluzi, to piše ženska, se vidi iz aviona. Kateri dec bi napisal, “da je en velik sonček”. To so besede ene babe, ki vadi provokacijo. Al si pa gej.

Stisne se k tebi in potem sta uro ali več samo objeta. Hahahaha, kere bedaste. Če to ne piše ena 50-letna baba, ki ji je dolgčas, naj me koklja brcne.
[/quote]

Niso vsi z lulčki čustveno prikrajšani 🙂

Niso vsi z lulčki čustveno prikrajšani 🙂
[/quote]

Sori no, meni se je tudi alarm vklopil, ko je napisal, da sta 5 let že skupaj…. Dvomim, da bi ena izobražena doktorica imela tipa, ki se tako izraža, sploh pa takega, ki na mon sprašuje, ali naj se poroči….

Če sta pet let skupaj, potem ona ve, da ti ne čutiš tako. Zakaj bi se sprenevedal? In nikjer nisi napisal, če si ona poroke želi. Skratka kr neki.

Ma seveda! Kaj še čakaš :)) Pri takem sončku se nimaš več kaj spraševati, samo greš … !

POguma ti manjka zaradi korona časa ali nasploh si strahopeten, da bi postal mož ene žene? O PP je pred kratkim pisalo, da se je poročil. Vprašaj ti njega. Samo če niti želje nimaš, ne verjamem, da ti bo pogum kaj koristil.

Kaj točno je z mojim izražanjem narobe? A bi moral komu od vas odpret lobanjo, da bi mi verjeli? Ker to pač počnejo pravi dedci, ane?

Sori no, meni se je tudi alarm vklopil, ko je napisal, da sta 5 let že skupaj…. Dvomim, da bi ena izobražena doktorica imela tipa, ki se tako izraža, sploh pa takega, ki na mon sprašuje, ali naj se poroči….
[/quote]
Alarm imaš pokvarjen, dokler ne bo popravljen, si rajši ne delaj sramote.

Zakaj rabiš pogum? Se bojiš, da bo rekla ne? Če se tako dobro počuti ob tebi, da sije kot sonček se nimaš česa bati:) Go for it!

[img]https://media1.tenor.com/images/6bc11e1de9ae580f9a49a2ffe355aa2c/tenor.gif?itemid=4537291[/img]

Jaz sem s partnerjem 21 let. Ko se je zveza na začetku še razvijala, sva se pogovarjala tudi o poroki in kmalu ugotovila, da nama list papirja ne pomeni ničesar. Odločila sva se, da poroke ne bo. Priznam, da sem imela med tem časom manijo, sanjala o beli obleki, sprehod z očeton do oltarja….bla bla bla. Verjerno bi bil super lep dan. Ampak zaradi enega papirja? Hvala ne. Po 21 letih se ravno tako ljubiva, s papirjem ali brez. Nimam njegovega priimka? Sprehod do maticne enote, sprememba priimka…dandanes nobena znanost. Prav tako pa je zakon o izvenzakonski skupnosti…nic ne zgubis

Pac stari mal bed je d si v took srecni zvezici oh in sploh sam still mors po tem bednem forumu sprasvat, ce se zdi enmu rendom folku kul, da se porocis. No ce ze hoces slisat, zarad mene stari, zarad mene. Tvoj lajf lol.

Moški sedanes tudi poročit bojite. Brezjajcniki novodobni pač. Upam da ti pobegne.

Ali pa spraskaj skupaj tista moda in jo zaroči in poroči tako kot je treba.

Pismo, vse avše na svetu se nekaj poročajo, normala ženska pa ne pride do svojega dneva razen če sama reče pa še to je ponavadi tako tako.

Bv pa taki tipi danes.

Odgovor na objavo uporabnika
Monovina, 21.07.2021 ob 09:09

Moški sedanes tudi poročit bojite. Brezjajcniki novodobni pač. Upam da ti pobegne.

Ali pa spraskaj skupaj tista moda in jo zaroči in poroči tako kot je treba.

Pismo, vse avše na svetu se nekaj poročajo, normala ženska pa ne pride do svojega dneva razen če sama reče pa še to je ponavadi tako tako.

Bv pa taki tipi danes.

Pomembno je, da sta partnerja “poročena v srcih.”

Poroka je zgolj formalnost, na čigav račun že?

Pa civilno še nekako razumem, nedoslednost crkvenih porok pa mi ni jasna. Nekdo je lahko petkrat poročen civilno, pa je skladno s kanonskim pravom ob njem pripisano ime recimo prve žene.

Odgovor na objavo uporabnika
One lucky B, 26.06.2020 ob 16:58

Kar ne morem se načudit, kakšno fenomenalno punco imam. Pridna za tri in en velik sonček, ki kar sije naokoli. Doktorica medicine, trenutno opravlja specializacijo. Kadarkoli sem z njo, imam občutek, da je življenje točno takšno, kakršno mora biti. Ona se vedno nasmehne, kadar me pogleda, se stisne k meni in potem sva tudi uro ali več samo objeta, z zelo malo ali kar brez besed.

Edina težava je, da se nikoli nisem imel namena poročiti. Ampak mislim, da v tem primeru pač nimam druge izbire. Rabim samo malo poguma, lahko vi kaj prispevate? 🙂 Skupaj sva drugače dobrih pet let.

Ahhh, počkaj še ene 15 let- ti bo žal, da ssi se/boš poročil. saj če sta korusznike vseenako zakonsko velja – samo za žlatno ni tiste zaobljubljene kulise.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close