Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naj ji povem?

Naj ji povem?

Aia a je kakšna podobna situacija tam iz kjer si?

Si jo že položil? 🙂

In ona najbrž ni več nedolžna, ne.

@dilema_

Ali še rabiš nasvet? Še bereš to temo? Če ja, ti lahko pravilno svetujem. Odpisal bom samo, če se odzoveš.

to pa tut mene zanima 🙂

@lahko dam nasvet

Sicer nevem če si prebral nekaj postov nazaj sem napisal kako se je izšlo…drugače pa kar se tiče tvojega nasveta ga lahko napišeš če kdo slučjno bere to temo, ki ima isto težavo kot sem jo imel jaz.

Ne se pocutit manj vrednega zaradi te malenkosti ce se se nisi odlocil do sedaj to je ker se nisi bil siguren v tvojo moznost da eno zadovoljis .Saj smo za prvic vsi takole nisi ti sam v tem primeru .Se danes je veliko devicnikov ki se niso nic opravli preden se porocijo .Nismo vsi supermani in imamo vsi iste strahe za prvikrat in tudi vsaki put ko menjamo partnerico se vprasamo ce me nebo vzela slabo ko bova to pocela -ker tudi za naju bo to prvic ..Seveda je to lazje kot z pravo devico ker te bo ona boljse sprejela ze po prvih poskusih da se peci priblizas in ti nebo roke dol skinla cim se bos preblizu nahajal ..Toda tudi z njimi ti bo treba vsaj malo pocakat da ti bo dekle zaverjelo da si vsaj malo resen z njo da to se ni ena aventura ..Ce pa ze ob prvih poljubih je cisto zavrela in tudi ona ima roke ki grejo malo vseskozi v tem primeru ne cakaj da ti ta znak postavi pred p———-> to ze moras sam vedeti kdaj je dekle pripravljeno kdaj pa se ni ..Za novinca ni prevec dobro da vzames za 1 x eno devico ker tudi nje bo strah tega ker tudi ona ima svoje hudice v glavi (ali bo to ona lahko prvic podnasala , ali je ne bo sram ,ali jo bo to bolelo ,ce je se mlada kaj bo to mama ali oci reko etc itd .Zato bi ti svetoval ce nebi tvoj story board poznal da za prvic vzames eno strenirano in o temu nic prej ne govoris toda si kar malo bolj aktiven ker ves da je ze ona prve strahe prestala in ve kaj je to .Ko se bos prvic priblizal te mogoce nebo roke skinla in ti dopustila da jo pobozas vse blizje (nezno ne kot brutus) in ji tudi z prstom okoli vulve okrozil da se tudi ona malo zakuri ker dekleta tudi niso iz kamna ..
Zato ne cakaj da ti glavo gor pritisne ali ti roko gor polozi –malo vec akcije ti moras pec zakurit da vama bo toplo kasneje .. Med relacijo pa mora biti veliko neznosti in pazljivosti da je ne prestrasis prej ko ko do cilja prides ..Poleg tega moras tudi zavirat tvojo zeljo in strast da ne gres prehitro ce ne se bo zbala zivali ki spi v tebi –ni to enako z tistimi ki so ze isprobane in veckrat stemplirane njim pa bo strast tudi dobra stvar da jih ne vzames kot ce bi bral cajtnge v postelji temvec z vec zelje in akcije
ker jo bo to valoriziralo da ti je tako vsec ..Ze prva stvar z novinko je boljse da vidva imata moznost da
skupaj spita ali imata posteljo na razpolago in ne v avtu ali nekem razbitem kavcu –v sobi je najboljse
z zadosti luci da se vidita oba -ne v temi –ce ne bo phobi teme dobila in nebo akcije z lucjo Pa tudi ne prevec osvetljeno ker je bo sram ce je sramezljiva ..Zakaj recem posteljo ker prvic to ne sme biti narejeno na brzino temvec vzemi dosti casa za to prvo izkusnjo — in vse dokler ti bo roke dol skinla ni treba da jo silis (ti si samo reci da juha se ni kuhana da ni pripravljena ) nicesar ne sme biti na silo ..Ce po 5 – 10 poskusih ti se zmeraj ti se ni nic dovolila pa se moras zavedat da bo treba se pocakat — toda vse skozi moras probat da ji pec uzges da bo tudi ona razkurjena da te tudi ona pozeli –sele tokrat pa naprej in ne ustavi se vec na poti et posebno ne je vprasevat ce je sigurna da se hoce –al je ni strah da jo bo to bolelo cetudi imas tica do 30 cm dolgega in debelega kot bik suti to bo pa ze sama vidla ti samo prvi cas pojdi notri cisto pocasi da
ji vse ne raztrgas da ne zacne kricat mamo kot ce bi se bil zmotil in ji v ritko zabil …to je pa za kasneje zelo kasneje …Upaj si .. Po Francosko = Il Faut oser “” Anglezi pa recejo “”Yes yu kan “”(cetudi ne poznam tega jezika — ajde zivijo zdaj pa v akcijo in si moras rect da si prisel na zemljo da jih vse vec poskocis saj tudi dekleta na tebe racunajo … Pa zadnjo stvar ce se ti zgodi veckrat da prehitro zgotovis –ker si prevec razburjen —- (to je najboljsi nacin da tvojo punco navelicas ker ona nebo sla z teboj v nebesa ok ) Da bi to preprecil ti moras spraznit tvojo rezervo kako zdrkas ga in spricnes ven tako ti mali vrageci nebojo ven silili — in ti bos vse dolgo na fuku uzival ker pravi jebac uziva vse dokler mu gor ne pride potem je pa vsega konec ..Jas sem vse drugo probal gimnastiko basena stisniki zilo pri jajcih , globoko dihanje , me dat na finto da jo ne vidim vec -joske obraz bedra etc prazniti glavo da bi razburjenje dol padlo itd ..To mi pa najboljse deluje -seveda praznjenje pa mora bit 4-5 ur pred akcijo da bo sigurno znova erekcija da je znova malo rezerve semence toda ne prevec samo takole bos ti tvoj sex komandiral a ne on tebe .Pa tudi ne diraj prevec joske ce pocutis da to prihaja . dober raport mora drzat vsaj 20 minut ce pa se vec pa cimbolje -seveda ce bos pa se 4 x v popoldnevu vrnil na rabotu bos pa lahko vzdrzal vse do 1h toda ne bodi prehiter ce ne se bo njej kadilo . z riti ali z ta male -ce je pa se ogenj v hisi bojo pa gasilci prisli na pomoc ..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close