Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naj ji povem?

Naj ji povem?

Bom malo drugače napisal:

…jaz bi se v bistvu počutil tukaj ko en hlod, ki vzame vse kar lahko dobi…[/quote]
Kako se šele ona počuti ob tebi, če se ti ob njej počutiš kot, da si vzel, kar nekaj kar si pač dobil in ne nekaj posebnega, kar ti je všeč. Točno tako se počuti, kot da je kar nekaj. Če bi ti verjel, da ti je draga, ti je nekaj posebnega, bi jo to tudi pričaral in bi že davno noro seksala. Tako pa se zdaj najprej odloči, če ti je všeč ali ti ni, potem pa ji to še pokaži.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je bilo zdaj napisano kot, da o tem razmišljam in se sekiram že zmeraj ampak se ne samo zdaj v zadnjih dveh letih sem se začel o tem razmišljat do 19 ali 20 leta sploh nisem o tem tolko razmišljal sem si pač reku se bo že ziher enkrat do 20ga leta zgodilo in na mojo žalost se ni…zdaj sem pa že 22 let star in me počasi začenja skrbet, ker sem že šel čez 20ko pa sm v tej glupi situaciji zdaj…večina žensk pa tudi ni najbolj navdušenih nad nekim devičnikom prvo je tisti čuden pogled potem misli, da je s teboj nekaj narobe ali pa, da si gaj, potem ji poveš da nisi in potem te gleda kot nekega luzerja in nobena noče seksat z luzerjem pač to ni kao cool ali kakšen podoben bullshit.

In potem pridem jaz na ta forum in izpade kot, da vse narobe delam (čeprav hočem samo dobro) po se pa usedem pa prašam a se sploh splača bit dober do žensk…a ni lažje jim lagat pa jih mal izkorstit tko kot ostali delajo pa met en normalen life…itak kasneje vse oprostijo, ko so starejše in hočejo imeti družino…kasneje itaq vse zamahnejo z roko in rečejo ah bili smo mladi smo počel neumnosti.

Mislim, da bi ti pomagalo, ce bi pri svoji starosti na vrstnice in mlajse gledal nekoliko manj resno. Punce, sploh te starosti, so dalec od svetnic. 😉

To je bilo zdaj napisano kot, da o tem razmišljam in se sekiram že zmeraj ampak se ne samo zdaj v zadnjih dveh letih sem se začel o tem razmišljat do 19 ali 20 leta sploh nisem o tem tolko razmišljal sem si pač reku se bo že ziher enkrat do 20ga leta zgodilo in na mojo žalost se ni…zdaj sem pa že 22 let star in me počasi začenja skrbet, ker sem že šel čez 20ko pa sm v tej glupi situaciji zdaj…večina žensk pa tudi ni najbolj navdušenih nad nekim devičnikom prvo je tisti čuden pogled potem misli, da je s teboj nekaj narobe ali pa, da si gaj, potem ji poveš da nisi in potem te gleda kot nekega luzerja in nobena noče seksat z luzerjem pač to ni kao cool ali kakšen podoben bullshit.

In potem pridem jaz na ta forum in izpade kot, da vse narobe delam (čeprav hočem samo dobro) po se pa usedem pa prašam a se sploh splača bit dober do žensk…a ni lažje jim lagat pa jih mal izkorstit tko kot ostali delajo pa met en normalen life…itak kasneje vse oprostijo, ko so starejše in hočejo imeti družino…kasneje itaq vse zamahnejo z roko in rečejo ah bili smo mladi smo počel neumnosti.[/quote]Če ti je izkoriščanje in laganje normalen life.… potem res ne vem kaj se mučiš z vprašanjem “Naj ji povem?” :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja saj to me najbolje straši. V bistvu sm jaz (sodeč po tvojem) tip moškega s katerim se ženske oženijo in imajo družino…nori sex pa imajo z vsem ostalim…jaz v bistvu izpadem tukaj ko en hlod, ki vzame vse kar lahko dobi…[/quote]
Kaj zdaj, te ženska privlači al te ne? Če te privlači, potem bodi vesel za to, kar si dobil, namesto da jamraš, kako izpadeš. Če boš imel dober seks ali pa ne, pa je odvisno od tebe, tvojega pristopa, ne pa od tega, če boš imel v predalu poročni list.[/quote]

No, no, niti slučajno ne samo od njega.

Kaj zdaj, te ženska privlači al te ne? Če te privlači, potem bodi vesel za to, kar si dobil, namesto da jamraš, kako izpadeš. Če boš imel dober seks ali pa ne, pa je odvisno od tebe, tvojega pristopa, ne pa od tega, če boš imel v predalu poročni list.[/quote]

No, no, niti slučajno ne samo od njega.[/quote]
No, odvisno je tudi od nje, ne le od njega. Res je. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato, ker sem pač ne nekem razpotju…doma so me vzgajali tako, da sem pošten,prvičen in dober do soljudi ampak takole zdaj ko se ozrem okoli sebe vidim same nepoštenjake in nesramneže, ki ti želijo samo slabo pa še dražijo te ko sami vidijo, da ti je hudo…nekako se nebi rad zdaj se posluževal takih nizkih metod kot je laganje/manipuliranje ampak če tako okoli pogledam mi drugega ne preostane…itaq pa če se zlažem punci, da sem nedolžen bi sam rekel, da to niti ni neka nev kakšna laž saj je nisem s tem prevaral ali kaj takega…

Ja sj maš kr prav…to se mi zdi vse bolj smiselno.

Njega vse bolj nazira spoznanje, da je s svojim pristopom, polnim uvidevnosti in potrpljenja, bolj malo dosegel pri svoji deklici.

C’mon, forumski zupniki, ne spet z vasimi, da se mora se bolj trudit, biti se bolj predan, itd. Kako tipicno farosko. Ce 20+ letnica niti po 4 mesecih ni pripravljena na seks… ej, sorry, she is history. To lahko recem jaz. Kaj pa on?

Gre za tipicno zgodbo IZBRANEGA, ki se to ne vem ce je, ki cuti, da nima alternative. Ali se prilagodi tej, kjer morebiti kaj bo, pa ceprav ga bo leto dni vlekla za nos, ali pa iti na staro samsko zivljenje. To pa mu ne pase.

To pa je vse delno posledica razmisljanja, da so punce svetnice. Ampak svet je kar je, ne kar mi zelimo, da bi bil.

Z drugimi besedami preveč sem naiven.

Biti super korektnez je krasna stvar, ce imas opravka z zrelo 30+ letno mamico, le kot primer, ki se je parkrat ze posteno opekla in je bolj kot metuljcki, zanimajo gola dejstva odnosa do nje. Drugace pa logika pri zenskah odpove. 😉

Z drugimi besedami preveč sem naiven.[/quote]
V tolazbo, tudi podobno naivnih deklet ne manjka. Lahko da nekoc naletis na krasno naivno in bosta oba iskrena in srecna do konca svojih dni. Lahko pa, da se ti bo se tako naivna kasneje pokazala v drugi luci.

Ja mapak kdo se hoče ukvarjat s tako…ker če ralno pogledamo se v prvi vrsti nihče ne odloča za samske mamice, ker kdo se pa hoče ukvarjat z otorkom, ki niti ni tvoj pa še svet se ji vrti okoli otroka in ti si bolj ko ne samo denarnica, da njo in njenega otroka podpiraš.

Sj to jaz vedno bolj opažam…nekako se mi zdi, da ženske dosti razmišljajo s čustvi oz. se odločajo glede stavri na podlagi svojih čustev in ne po logiki. Nevem no ali pa se jaz motim.

Približno iz katere regije kje je ta tvoja punca (če jo poznam …)?

Spomni se, kaj sem ti napisal kot prvo repliko na temi. Na kaksen NACIN, da ji poves, zakaj se nisi seksal. To je igra na custva. Da ji srcek zaigra. Da je da obcutek, da je special. Vse je v nacinu. Se kurbi lahko svojo nedolznost prikazes na nacin, da ji bo vse toplo… tam spodaj. Igra na custva, up and down, rollercoaster. Ne pa, da na tebe gleda, kot na fikus, predvidljivo, vedno prisotno zelenjavo. 😉

Mal heca pa more bit, lol. Sam kar resno vzami. 😉

Ah, taksnih je malo morje. Z enim je Devica Marija, pol leta nic ali samo ob najvecjih praznikih, ker se sama ne ve ali ji tip ob vsej prijaznosti sede ali ne, potem pa naleti na tipa, ki ji zaigra na custva, da je kot bozicni drevescek, in se poseka v roku keks. lol

zdaj sem pa že 22 let star in me počasi začenja skrbet, ker sem že šel čez 20ko pa sm v tej glupi situaciji zdaj…večina žensk pa tudi ni najbolj navdušenih nad nekim devičnikom prvo je tisti čuden pogled potem misli, da je s teboj nekaj narobe ali pa, da si gaj, potem ji poveš da nisi in potem te gleda kot nekega luzerja in nobena noče seksat z luzerjem pač to ni kao cool ali kakšen podoben bullshit.[/quote]

in kje pise da zdej ko si pa Le in samo 2leti vec od 20.je pa konec sveta?

ne vem s kaksnimo ljudmi se to druzis da gledajo nate z viska? sem imela prijatelja ki je bil devicnik pa ga nihce ni zaradi tega napadal, je pa res da smo bili izkljucnl prijatelji in v njem nisem videla nicesar vec.

Ce bi tebe te punce spostovale kot cloveka in bi z njim bila neka kemija(prijateljska magar) se nikoli ne bi tko bitchy zacele obnasat ko bi jim reku za devistvo.

Lahko je pa tako v tvoji glavi in si reakcije interpretiras tko. Lahko pa od njih pricakujes prevec in upas na to da so se kr ze zaljubile, v resnici niste pa niti se neki trdni prijatelji in ker vidis v vsaki priloznost za naskok se jasno da umaknejo. Ce bi bile one ok in ti do njih potem do tega ne bi prislo LE IN SAMO zaradi devistva.

ma lahko ti razlagamo se dva tedna tle pa bos dojel sele ko bos mal se odrastu pa ko bos na to sitiacijo enkrat lahko gledu z viska in se bos zraven smejal. vsak mora na seb dolocene zadeve izkusit da DOJAME!

ti garantiram….takrat se pa le javi 😉 bos vidu kaj so to realni lajf problemi, ko ne ves a bo tvoj partner jutr v bolnci prezivel ali ne bo, ko bo otrok prestaju zapleteno operacijo ipd.pa buh ndej! dam kot primer. pa si bos reku s cem sm se jz ubadu 😀

Dater ti daje dobre nasvete 🙂

Nič se ne motiš…

Nič se ne motiš…[/quote]

seveda da. vsaj jaz zase priznam, razumski ste bolj moski…in racionalni 🙂

no kaksne pa tut z sparovckom med nogami razmisljajo 😀

Vprašaj raje, kako izgledaš, če si upaš… haha 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ženske ponavadi nimajo nič proti mojemu izgledu. ne rabim spraševati, to vidim iz obnašanja. tebe verjetno vprašajo, če te je mamica malo samega ven spustila in te opomnijo, da imaš flekec na karirasti srajčki.

:))) Zakaj pa bi imele kaj proti tvojemu izgledu, saj če jih ne prestrašiš… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vprašaj raje, kako izgledaš, če si upaš… haha :D[/quote]

haha en sodelavc je biu tak vecni sarmer. Oh kok misls da jih mam? pa 29. pa on ma neee 28. pol pa zvemo cez nekak casa da pravzaprav jih steje 34. In totalnl neresen, gre v egipt s prjatlco pa zravn un debilm smeh kao puscam si odprte sanse a bi sla tut ti. neki v tem smislu 😀

a ti ni ime na D special edition? 😉

Ni mi ime na D…In nisem noben poseben šarmer. Samo pač zdrava prehrana, športno življenje, pa ni težko zgledati mladostno.

A neresen, da je? Zakaj? To je pa ja nekaj tako nedolznega, lol.

Jaz sem nekoc davno tega, ko sem bil se nedolzna ovcica, eno bolj atraktivno kolegico vprasal, ce bi sla z mano na neko konferenco na Havaje. Bolj za foro kot zares.
Kot kaze je imela resnega fanta, ker se je v kratkem porocila in par let kasneje pridelala ze 3 otroke, cesar jaz takrat sicer nisem vedel.
In je rekla, JA. Me je kar mal presenetla, ker v bistvu nisva nic imela. Pa bi kar sla, lol. Pa se resnega fanta je imela, ha… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close