Naj ji povem?
Ok tole pišem zato, ker res nimam pojma kaj naj naredi in resno rabim slišat mnenje odraslih moških in žensk oz. mnenje od ljudi, ki so že nekaj dali skoz in dejansko vedo o čem govorijo in znajo dat nek nasvet, ki bo dejansko pomagal ne pa ene tolažilne besede iz usmiljenja samo zato, da se bom dobro počutil, ker trenutno je to zadnja stvar, ki jo potrebujem. No hard fealings.
Evo tole je moj background story tko, da dobite idejo kdo sem.
Pač gre se za to, da sem star 22 let in sem še zmeraj devičnik. Ja vem jih je kar nekaj tam v svetu takih kot sem jaz ampak ta moja devičnost začenja vplivat na moje življenje in to na slab način zelo slab način.
Nonstop razmišljam kaj je z menoj narobe, da največ kar sem z ženskam delal je poljubljanje in intimni dotiki do seksa pa nikoli ne pride zaradi tega sem totalno fustriran in sem zaradi tega tudi enkrat ponavljal letnik na faksu, ker mi dostikrat tolko zabedira, da se sploh nimam volje učit za izpit ko bi se moral. Včasih se doma skregam s kakšnim družinskim članom zaradi banalnih stvari, ker sm tolk živčen zaradi moje devičnosti.
Enkrat ko sem bil sam doma sem šel v garažo pa začel brcat v random stvari, ker sm še vedno devičnik totalno me razganja nevem kaj naj naredim totalno se mi bo zmešal.
Večina mojih vrstnikov je v obdobju 15-20 leta zgubilo nedolžnost in imajo kar nekaj izkušenj kar se tiče sex-a in znajo zadovoljit žensko v postelji jaz pa niti ene nisem položil…v bistvu ko sem bil nekako 15 let star pa tja do 19 sploh o tem nisem razmišljal in sem bil flegma sem se družil z vsemi tudi s puncami ampak nekako od 19ga leta naprej me je pa že prav skbeti začelo če sploh kdaj bom in kaj si bodo punce sploh mislile o meni, da sem pri teh letih totalno brez izkušen saj konc koncev ženska pričakujejo od moških, da po določenem letu imamo nekaj izkušenj če ne te samo poignorirajo in je potem vsako leto še težje.
Drugače sem bil pa že v dveh zvezah in v obeh sem bil nekaj mescev in bolj, ko sva z punco bila intimna je tudi sčasoma prišel pogovor (iz njene strani) o preteklih spolnih partnerjih torej koliko, jih je že bilo in kaj mi je všeč itn. Odgovoril sem obema, da še nimam izkušenj in od takrat naprej sta me obe ignorirale kot, da sem kužen ali kaj takega. Nevem ampak to me je totalno zjebal. Ena od teh dveh je bila nedolžna druga pa daleč od tega ampak sem imel obe rad čisto tko za info.
No zdaj tale del je pomemben:
Torej spoznal sem punco, ki je stara 23 in mi je blazno všeč in zdaj sva že 4 mesce skupaj in nekako se mi zdi, da bova kmalu imela pogvor o sex-u in sem malo v dilemi in nevem kaj naj ji odgovorim ali sem izkušen ali ne, ker po pravici povedano star sem 22let in če se zdaj ne zgodi sploh nevem če se še kdaj bo in kot sem zgoraj napisal mi ta problem uničuje življenje pa še v dveh primerih se ni najbolje obneslo.
Aia zdaj nisem 100% ampak imam občutek, da ta punca tudi nikoli še ni imela spolnih odnosev že pri poljubljanu je mal nerodna ampak me ne moti mi je tko dost cute in jo imam zares rad…nekako me skrbi, da če ji rečem, da še nikoli nisem me bo ignorirala, ker ženske kot sem prej rekel rajši dajo nekomu, ki je izkušen sploh ženske, ki nikoli še niso sex-ale raje vidjo, da to naredijo z nekom, ki ima izkušnje zato, da bo njihov prvič nekaj posebnega.
Sicer sam sebi ne morem verjeti, da kaj takega sprašujem ampak sem res obupan in nevem kaj naj ampak če je slučajno ta punca še nedolžna naj ji dejstvo, da sem tudi sam nedolžen zamočim in poskušam dati vse od sebe (ko bova oba prvič seksala drug z drugim) in probam na lep in nežen način tako, da za njo prvič ne bo boleče? Punca mi je zares všeč in jo imam rad ne želim, da sedaj če ji recimo zamolčim svojo nedolžnost, da to zgledat kot, da sem jo samo hotel izkoristiti. Skratka bojim se, da me bo zavrnila samo zato, ker sem neizkušen.
PS:Prosim ne mi svetovat, da naj grem k prostitutki, ker to ni glih safe, ker nikoli ne veš kaj lahko taka oseba nosi v sebi…sj vem, da lahko ima vsak kak STD ampak pri prostitutkah se to bolj vrjetno kot pri ne-prositutkah. in pri teh stvareh res nočem reskirat.
Moje mnenje iskreno mnenje je, da ji poveš. Nismo vse punce take, da bi zbežale. Vsaj jaz osebno ne bi. Meni osebno bi bilo dosti boljše izgubit nedolžnost z nekom, ki je še nedolžen in me ima rad. Ti če imaš to punco rad in veš, da bi rad bil z njo dlje časa, s katero vidiš prihodnost, kar dej povej ji, če te ima rada bo razumela, če je že seksala, ti bo pomagala, ti bo povedala kaj ji paše in kaj ne. Ti pa itak se nimaš kaj sekirat, ker seks tako ali tako pride sam od sebe, in če si neroden, se samo nasmeješ in greš naprej 🙂
Če te bo pa ignorirala, kot so to ostale dve storile, pol pa ni prava punca oz. ženska.
Enkrat boš moral it skozi to, prej al slej 🙂
Sicer nisem starejša ženska. Imam eno leto manj kot ti. Ampak ti povem, da meni bi bilo kul z nekom kini še, ki me ima rad in to iskreno.
Ne delaj si težav, tam kjer jih enostavno ni treba!
Boš videl, seks je nekaj najboljenostavnega in najlepšega 🙂 Seveda, če se dva imata rada in sta pripravljena storiti ta korak! 🙂
Grdo od mene, da to rečem ampak spet bom jaz ostal neizkušen. Osebno bi najraje videl, da me ženska tega sploh ne sprašuje in se do mene enakovredno obnaša kot do tistega, ki je izkušen, ker nisem rad v položaju “charity case” torej, da se eni smilim.
Zelo rad bi z njo izgubil to svojo nedolžnost samo ko ne vem kaj si bo mislila o meni če ji povem kakšna je situacija, ker pomoje trenutno misli, da sem ziher imel že kakšno…po drugi strani če ji pa ne povem bom pa končno to dal skozi in me ta tragedija ne bo mučila seveda bom moral parkrat ko bom z njo seksal mal umirit hormone in se res zadržat tolko, da za njo ne bo boleče če je to za njo sploh prvič.
Ker kakorkoli obrnem sem že tako ali tako pozen kar se tiče seksa in moram mal nodoknadit + če vzamemo v obzir, da nekdo, ki prvič z nekom seksa obstaja možnost, da se bo naveličal te osebe in bo hotel/hotela še poskusit z drugim, ker čez par let bo treba tud začet družino ustvarjat in ponavadi je tako, da z prvim/prvo ne ustvarjaš družine ampak dobro to ni glih nujno.
Po eni strani se mi pa tole moje zgornje razmišljane zdi mal egoistično in kretensko sam kot sm že prej napisu res sm obupan in sploh nevem kaj naj…ker vse kar sem do zdaj delu ni delovalo.
Jah vem ja ampak če mal pogledaš na forumu je dosti tem o modelih, ki so 30 let stari pa majo ogromno težav…če pogledaš nekatere komentarje boš videla, da znajo kakšni ljudje res biti nesramni sploh kakšne ženske…ponavadi vse rečejo ah se ga bo že kakšna usmilila ampak po tej logiki če to vsaka reče oz. vsaj večina bo potem model res teško izgubu nedolžnost.
Ja enkrat se bo res zgodilo ampak res nočem do 30ga leta čakat, ker to bo ogromen problem ratu že zdaj sem izgubil ogromno časa. Ampak pri meni je zdaj problem se odločit ali naj ji lažem ali pa ne oboje hkrati pa tudi nemorem…zgleda se bom mogu odločit sam…
dilema_, jaz sploh ne vidim problema. Ko bo pravi trenutek, bosta s to (ali kakšno drugo punco) pač preprosto prišla do seksa. Pa nič panike, če boš neroden. Saj najbrž ne boš neroden samo prvič, ampak tudi petič ali pa kar z vsako novo punco. Važno je, da ti je s punco tudi drugače lepo in njej s tabo.
Evo, tako vsaj jaz mislim, čeprav nisem več ravno mladenka in tudi nisem fant. 😉
nc ji rect, rec da si enkrat z eno pa se to v pijanem stanju, vem da ce je punca zacopana to ne bo nic spremenil!
nezen..hmmm.nezen si ze lahko ampak nekak je treba vseen predret to opno..vhod v noznico, sicer ce je tok stara je mogoce si zrahljala jo s tamponi, sporti tako da ne bo nic krvi itd..vsaj pri meni je ni bilo je pa res da so me te stvari ful zanimale in da sva s fantom ze prej vse drugo pocela tako da mogoce me zato ni nic bolelo, pa tudi ce moj fant bi takraf bil nedolzen ne vem ce bi opazila, itak sva skup odkrivala nov svet, kok je pa tezko od uzadi..spredi..od boka..ona gor… ni znanosti da bi opazila da si nedolzen, in povdarjan! sploh ce te te stvari zanimajo…eni majo naravni talent eni ne..drugo pa pride sprot, ko se dva cutita
skratka oprav to cimprej ker ocitno te ne bo nehalo morit, itak je to vse tko enostavno in to pa vsi iz tega delajo velik boom za bz!
good luck in javi se se kej 😉
Sj jz puncam nisem nič že vnaprej razlagal…punce so me same vprašale in, ker sem jih imel rad in so se mi zdele res ok sm pač povedu tako kot je, ker sem z njimi hotel tudi imeti resno zvezo in se mi pač ni zdel big-deal, da sem še devičnik če se imava rada in je cool ampak zgleda, da sem se zmotil.
Zdaj problem je samo, ker mi je trenutna punca zares všeč in ji nočem lagat, ker če slučajno ugotovi, da sem ji lagal o nedolžnosti bo to zgledalo kot, da sem jo hotu izkoristit po eni strani me je pa strah, da me bo zaradi tega zavrnila samo v tem je problem pač nisem ravno 17 let star ko me ne rabi tolko skrbet ampak sem že 22 let…
1.Odgovor:
Zato, ker danes je družba ustavrila pač govorice, da moški, ki je devičnik pri 20+ ga zanima samo seks pri ženski in nič drugega v tem smislu, da se hoče v njej izlivat če mal grdo povem torej, da jo samo izkoristi.
2.Odgovor:
Osebno nimam nič proti temu sem takoj za ampak jaz imam občutek, da ona misli, da sem izkušen in če ji povem, da nisem bo mišlenje in pogled na mene spremenila…ker ženskam neizkušeni moški niso najbolj všeč take moške ženske gledajo z očmi pomilovnja in če kaj vem pri 22ih če se ženski smiliš, ker si devičnik je to slab znak. Mislim, da je en kle na tem forumu napisu, da iz usmiljenja nobena nebo dala.
Mene pa nekaj drugega malo muči, in se mi zdi mogoče “vzrok”, da sta te prejšnji dve dali na hladno.
Mislim, da morda težava ni v tem, da si devičnik, temveč morda v tem, da imajo občutek, da te seks z njima ne zanima.
Jaz si iskreno ne predstavljam, da bi pri 22 hodila z nekom in bi se šele po 4 mesecih začela POGOVARJATI o seksu. Sploh pa mi ni jasno, zakaj “pogovarjati”: Ali se nikoli ne poljubljata in vaju ne “zanese”?
Kako pa lahko sploh z nekom 4 mesece hodiš, ne da bi te mikalo, da bi z njo seksal?
Saj ne rečem, da se ni smiselno pogovarjati o seksu. Ampak se mi vseeno zdi, da je to posledica neke želje/strasti in si človek reče – ok, preden greva v to, dajva še doreči nekaj malenkosti o zaščiti, varnosti, ipd. Ne pa kot “naslednji logičen korak po x mesecih”.
Ko sem jaz pri 20. hodila z devičnikom, ni imel nobene težave mi pvoedat, da je devičnik in da celo pred mano ni imel nobene punce, IN HKRATI, da si želi seksat z menoj in to v doglednem času :).
….in pol sta še tist večer? 😉 :D[/quote]
Ne 🙂 Sem bila zelo previdna in je trajalo kar nekaj časa, da sva speljala do konca 🙂
Ampak da se o tem začneš pogovarjati po 4 mesecih, se mi pa zdi en dober indikator, da te oseba očitno ne privlači (dovolj).[/quote]…. ali si pa sam mal nerodno vse skup predstavljaš?….
….in pol sta še tist večer? 😉 :D[/quote]
Ne 🙂 Sem bila zelo previdna in je trajalo kar nekaj časa, da sva speljala do konca 🙂
Ampak da se o tem začneš pogovarjati po 4 mesecih, se mi pa zdi en dober indikator, da te oseba očitno ne privlači (dovolj).[/quote]
Ni nujno, da je ne privlači. Lahko je le strah pred neuspehom večji od privlačnosti, pa je privlačnost še vseeno lahko dovolj visoka. Takšna, ki si je ženska želi. Ampak če takrat ženska verjame, da je kriva njena neprivlačnost, ga bo težko opogumila, ampak prej obratno. 🙂
Seks z tistima dvema,ki sta me dale na hladno me je zanimal sploh nevem zakaj misliš, da me seks z njima ni zanimal…mislim, da je bil moj post dovolj očiten, da si tega močno želim in to od nekdaj.
Malo smešno se mi je zdelo pri drugi punci, ko sem jo spoznal sem vedel, da je imela že res ogromno spolnih partnerjev ampak sem si rekel saj ni važno konc koncev preteklost je preteklost in osebe nesmeš sodit po tem koliko spolnih partnerjev je imel/imela v preteklosti. Ko pa je zvedela, da sem pa jaz nedolžen me je pa pustila lol nevem no…
Sem že napisal, da je po mojem tudi ona nedolžna saj je že pri poljubljanju malo nerodna ampak me to ne moti…nekako deluje kot, da še ni imela nikogar prej zato je tudi tak delay z sex-om.
Spet ti in tvoje teženje, kako so vsi, ki radi seksajo nenormalni in da je treba s seksom čimdlje čakati.
Dosadan si kot novembrsko vreme, One…[/quote]Kaj si spet ti prebral v mojem pisanju? :/
Čimdlje čakat.…. Kaj pa je to čimdlje?
Madona, če se tip ni sposoben o tem odkrito, brez velikih kompleksov, pogovarjat pol se mi zdi, da še ni pripravljen, da bi ga pustila nase, ker…… iz vsega skupaj ne bo nič! Razen razočaranja za enega od niju ali celo oba?
Če se je avtor, blago rečeno, sprenevedal ali celo hvalisal s kakimi namišljenimi izkušnjami se bo sedaj malo težje izmazal s priznanjem, da je še devičnik. Pa ne zaradi devištva kot takega ampak iz preprostega razloga, ker se ji je prej lagal in punca/ženska, ki da kaj nase, ki si želi neke resne zveze, se s takim lažnivcem ne bo želela ukvarjat oz s precejšnjim zadržkom.
Ostale/i pa lahko tudi seksajo ali pa tudi ne in ga pustijo, če jim ni mar in se imajo zgolj fajn. Kdo jim brani? 😉
Že že ampak moraš vedet, da je to za mene in vrjetno za njo prvič…načeloma velja, da za ljudi, ki imajo že izkušnje to sploh ni tema in se dajo dol po parih tednih eni že po parih dneh…nemoreš mi rečt, da si tega ne želim če ti jaz tukaj rečem, da si to želim zelo močno tko, da malo razumevanja prosim.
Glej sm pač mal nervozen nočem tega,kar imam z njo zajebat…po drugi strani pa moram izgubiti nedolžnost, ker me to totalno je be v glavo če se mal po domače izrazim.
Itaq pa saj ne more vedet ali sem nedolžen ali ne če je tudi sama nedolžna…tudi sam nevem realno gledano zakaj bi ji sploh kaj govoril o tem kolko sem jih mel oz kolko jih nisem imel konc koncev a ni tako, da ravno ženske pravijo, da število spolnih partnerjev ni pomembno preteklost je preteklost ali nekaj takega.
Če me vpraša se jim bom pomoje kar zlagal nebom zdaj napihoval pa si izmišljeval enih zgodbic bom pa reku, da nisem neizkušen…
Forum je zaprt za komentiranje.