Najdi forum

naj izdelki

Hay!

Nad katerimi proizvodi za čiščenje in nego kože ste zadovoljne oz. nad katerimi razočarane?

1. čistilno mleko oz. gel –
2. tonik –
3. dnevna krema oz. fluid –
4. nočna krema –
5. piling –
6. maska –
7. puder –

jaz dam + Scheller mineralni gel, Scheller grapefruit tonik, krema Clinians ekstrakt jabolka, piling Alverde marelica, maska freeman avocado, puder Lancome Teint Idole.

nezadovolna oz – dam Avon Clearskin losion, Alverde krema Aloe vera.

Jaz še nimam toliko izkušenj oz. ne menjam veliko. Mi je pa zanimivo vprašanje, ali ste za to, da imate vse izdelke iste kolekcije ali raje iz različnih kolekcij?

Živjo!

Jaz uporabljam naslednje naravne kozmetične proizvode:

1. čistilni gel Scheller Zitronenmelisse Waschgel
2. Clinique Mild Claryfying lotion
3. Avon Botanisource ali Alverde dnevna krema iz šipka
4. Maska: čistilna Freeman Avocado & Oatmeal in vlažilna Balea
5. Peeling: Freeman Apricot & Wild Cherry
Vsi izdelki so mi super. Imam pa mešano kožo.

minus : Garnier Pure gel in Garnier Pure Care & Control Cream- preveč izsuši kožo

Lp

Kje kupite Scheller?

Scheller imajo v DM-u.

Sanja kakšen ti je Clinique Mild tonik in Schellerjev zitrinmellise gel?
Imam podobno kožo in me zanima če si zadovoljna oz. če si bila s katerim drugim sredstvom bolj?

Ela

Živjo!
Jaz sem ful zadovoljna, obrez je že po nekajkratni uporabi tako mehek, res, Clinique je vreden svojega denarja. Schellerjev gel mi je pa tudi super.
Imela sem pa od Garniera pure (gel in kremo) pa mi preveč vleče kožo.

Čao,
Sanja

sanja,
kako je s tem clinique mild clarifying lotionom? a ti kaj masti obraz? jaz imam namrec mesano do mastno kozo

Živjo!

Jaz mam mešano do mastno kožo in se mi je zaradi tonika ful izboljšal obraz. Sama koža je ful mehka in tonik čisto nič ne masti, kar malo ti posuši kožo.
Res je super in vreden denarja.

Lp,
Sanja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close