NAJ izdelek
Pred kar nekaj casa je bila odprta tema kateri je vas najboljsi kozmeticni izdelek, s katerim ste res popolnoma zadovoljne. Predlagam, da to temo ponovimo, ker vec glav vec ve in zato taki nasveti velikokrat pridejo prav. Predlagam, da zraven napisemo tudi okvirno ceno.
Jaz trenutno nimam nobenega taksnega izdelka, ki bi ga lahko postavila na pediestal, vendar vam takoj sporocim, ko kaj pametnega najdem.
1. za poleti: Sivkina gel-krema L’Occitane; za pozimi: Olivna krema L’Occitane,
2. Verbenina sol za telo L’Occitane, krema za roke s karitejevim maslom L’Occitane ter krema za noge s karitejevim maslom L’Occitane,
3. Joico šampon in regenerator (ne vem zdajle točno iz katere serije, ker ju nimam zraven sebe, ampak sta za barvane in suhe lase)
4. Mascara Lancome Extencils (ki je žal ne delajo več),
5. Deodorant Boss Dark Blue (sicer moški vonj, vendar ga vseeno uporabljam).
Pa še pripomba na mojo točko 5: skoraj vedno uporabljam kak moški vonj, ker mi ful bolj ležijo kot kaki ženski (razen nekaterih ženskih izjem), pa le malo kdo ugotovi, da uporabljam moške vonje.
Maya, mi lahko prosim poveš kakšna je ta sivkina gel-krema L’Occitane, ker jo nameravam kupiti. Imam namreč mešano kožo in pozimi uporabljam kremo Imperialis od Lush-a, a poleti se mi prav nenormalno poveča mastnost T-predela in mi je prej omenjena krema preveč ‘mastna’. Torej, zanimajo me tvoje lastne izkušnje s to kremo, saj sem si opis že ogledala na internetu. Misliš, da bi mi iz trgovine v Lj lahko poslali po pošti tester?( sem namreč z drugega konca Slo)
BTW: mascaro Lancome Extencils, sem prav pred mesecem kupila v Italiji. )lako probaš Flextencils, ki ji je podobna)
GLEDE TEME: v večini uporabljam kozmetiko Lush, tudi jaz ne maram ženskih parvumov, razen SUN od Jil Sander, ki je edini, ki ga uporabljam že več let. Drugače so mi pa včeč naravni vonji, najraje imam Lavando (sivka).
obraz: Biotherm bio pur, eterično olje čajevca in sivke
telo: Loocitanova krema za roke, Mleko s pantenolom(Galenski laboratorij)
lasje: Loccitanov šampon iz poprove mete
make up&ostalo: Lancome Amplicils maskara, Pupa rdečilo za lička, Juvena odstranjevalec očesnega ličila, Avene termalna voda v spreju
Forum je zaprt za komentiranje.