Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nailner pisalo za nohte – deluje?

Nailner pisalo za nohte – deluje?

Imam gljivice na nohtih na nogi. Zanima me ali to pisalo res deluje ali je to samo reklama. Noht je videt malo bolj rumen in na robovih odstopa od podlage da lahko grem odspodaj s pilico. Saj to so gljivice a ne?

To so gljivice. Jaz to mažem s canastenom. Mazat je treba res dolgo in redno. Je boljše, a ni (še) izginilo:(.
Za tisto pisalo osebno ne vem, sem slišala v glavnem bolj slabe odzive t.j. je bolj “blažev žegenj”.

kaj pa tole?
http://www.lekarnar.com/izdelki/urgo-filmogel-proti-glivicnim-okuzbam

Niso gljivice, ampak glivice.

Verjetno ima nailner enako učinkovino kot Canesten, le da je velikooo dražji. Cena je okoli 20eur za 4 ml, Canesten pride 5eur za 20g kremo…

Saj canesten imam ampak glivice so pod nohtom. Kako naj krema pride do tja saj jo dam na noht. Kako naj to spravim pod noht tam ko so glivice?

Mogoče deluje v začetni fazi in pri blagi okužbi. Drugače je pa blažev žegen. Ne deluje.

Kupi Lamisil mazilo (v lekarni).

Tudi jaz pirporočam Lamisil- precej cenejši kot Nailner ali pa Urgo (to se pač največ reklamira). Drugače pa je Nailner na osnovi čajevca-eterično olje čajevca lahko kupiš npr. v Sanolaborju- meni so ga priporočali kot enako učinkovito (je pa samo 9 evrov, nailner mislim, da je bil okrog20).

100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pomaga Propolis – preverjeno- pri meni je delovalo!

Enostavno namažeš po/okrog nohta?

Ja propolis je vsestranski, pomaga tudi proti drugim glivicam in bakterijam, Jaz zaupam Medexu. Fajn je če si prej namakaš noge v vodi z dodatkom eteričnega olja čajevca z soljo. Nato pa si noge namažeš z propolisom, lahko tudi z propolisom v kremi.

Nailiner mi je edini res pomagal in dolgoročno odpravil glivice.
Sem pred tem mazala s Canestenom, Lamisilom…
Nailiner je vsaj meni OK.

Če so glivice dejansko globoko pod nohtom, ne bo pomagala nobena krema, ampak bo treba po Lamisil ali podobne tablete 🙁

Od februarja do junuja sem noht mazala z neilner repair, pa ni bilo nobene spremembe, nato sem v Mullerju kupila KIss Fungus Away + ( 7 €, tekočina, se lepo razlije tudi spodaj) in noht je po 3 mesecih čisto zdrav. in lep.
http://www.kozmedshop.com/?urun-14952-KISS-FUNGUS-AWAY-Antifungal-Treatment-14ml.html

Mož porabil 2 nailerja, brez učinka! Kupil Lamisil, malo bolje….

Meni je pomagal samo laser. Je pa seveda malo dražji…

Ja to so glivice. Za Nailner pa sem večkrat brala da ne pomaga, bolj reklama kot kaj drugega.  Najbolje da vprašaš v lekarni kaj je najbolje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close