Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nagovarjanje punc

nagovarjanje punc

Kako nagovorite punce?

In kako jih ti?

Kar mi pride na misel. Večkrat ne dobim ideje in potem ne veš kaj reči in gre priložnost mimo.
Običajno kar deluje, kadar nagovore udejanim…

“Zelo lepo si oblečena. Ali se vedno tako dobro urediš, ko greš ven?”, kot primer.

Sestaviti nameravam daljši seznam nagovorov. Temo sem objavil, da daste kakšen predlog.
Če ste moški preveč “tajni”, pa vsaj ženske napišite ideje. Ne zajebancije, ker se mi ne ljubi brati, kar mi ne koristi, ko grem ven.

Npr ti vrne nasmeh in ji rečeš lepo se smejiš.
Al pa čisto nekaj nutralnega – npr kako je danes dobro zunaj, vidim da so vsi za čago.
Potem pa odvisno kje jo nagovoriš, če je to npr na koncertu lahko komentiraš pese ali izvajalca itd

predvsem pa je pomembno da je ta izjava v kontekstu in da ni prisiljena. Da je povedana lahkotno.

HAHAHAHAHA

Mater ej, kje bi bil jaz danes, če bi poslušal ženske nasvete lol

Evo to pa zmeraj vžge pri puncah…ji prov poslepšaš dan s tako izjavo. To si pa zadela Gazela.

HAHAHAHAHA

Mater ej, kje bi bil jaz danes, če bi poslušal ženske nasvete lol[/quote]
V resni zvezi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

HAHAHAHAHA

V resni zvezi. :)[/quote]
A če ti napišem, da sem že v naprej vedel kdo in točno kakšen odgovor mi bo podal, bi mi verjel ?

Stari, tako zelo si omejen, da že z lahkoto predvidim vsako tvojo nadaljno potezo. Da bi igrala šah, bi te premagal z zavezanimi očmi lol

HAHAHAHAHA

Da še argumentiram. 🙂
ask her using her advice

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A če ti napišem, da sem že v naprej vedel kdo in točno kakšen odgovor mi bo podal, bi mi verjel ?

Stari, tako zelo si omejen, da že z lahkoto predvidim vsako tvojo nadaljno potezo. Da bi igrala šah, bi te premagal z zavezanimi očmi lol[/quote]
Logično, da si vedel, če pa ves čas pišeš predvidljive stavke, na katere dobiš vedno ene in iste odgovore. :)) Bodi malo bolj izviren.

recimo: kako podret njeno kolegico, sestro….

Stari, tako zelo si omejen, da že z lahkoto predvidim vsako tvojo nadaljno potezo. Da bi igrala šah, bi te premagal z zavezanimi očmi lol[/quote]
Logično, da si vedel, če pa ves čas pišeš predvidljive stavke, na katere dobiš vedno ene in iste odgovore. :)) Bodi malo bolj izviren.[/quote]
zzz

Logično, da si vedel, če pa ves čas pišeš predvidljive stavke, na katere dobiš vedno ene in iste odgovore. :)) Bodi malo bolj izviren.[/quote]
zzz[/quote]
zeh

zzz[/quote]
zeh[/quote]
Lahko noč. 🙂

Če srečam kakšno dekle ki mi je v seč seji lepo prectavim .
Lepo jo pogledam v uči tre ji rečem da je zelo krasno napravljena .
Čez nekaj casa jo pobim na pijačo ter se začeva spoznavati .
Vendar če sem punci v seč me slatko poljubi na lice .

Kar mi pride na misel. Večkrat ne dobim ideje in potem ne veš kaj reči in gre priložnost mimo.
Običajno kar deluje, kadar nagovore udejanim…

“Zelo lepo si oblečena. Ali se vedno tako dobro urediš, ko greš ven?”, kot primer.

Sestaviti nameravam daljši seznam nagovorov. Temo sem objavil, da daste kakšen predlog.
Če ste moški preveč “tajni”, pa vsaj ženske napišite ideje. Ne zajebancije, ker se mi ne ljubi brati, kar mi ne koristi, ko grem ven.[/quote]

BestMan
stoodstotna metoda da stopiš v stik z punco: podstaviš ji nogo in sigurno se bo odzvala ,ter poskušala vzpostaviti stik z teboj !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close