Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style “Naelektreni” lasje

“Naelektreni” lasje

To zimo se mi dogaja (po dolgem času imam spet daljše lase), da imam ves čas naelektrene lase – ko se počešem ali samo popravim z roko, že letijo na vse strani. Najbolj moteče je, da se mi to dogaja tudi, ko mine precej časa od pranja, torej so že kar mastni… Ali mi lahko svetujete kakšen preparat s katerim bi se to dalo popraviti ? Predstavljam si, da bi lahjko obstajala kakšna tekočina, ki se pospreja in ima morda še kakšen dodaten učinek, da se lasje svetijo ali kaj podobnega.

Hvala in lep pozdrav

Pozimi je to kar pogosta težava.Produktov, ki preprečujejo statičnost las je kar nekaj, zato ti svetujem, da se o tem, kateri bi bil najbolj primeren za tvoje lase pogovoriš z tebi najbližjim frizerjem.Če pa produkte za lase kupuješ v drogeriji, pa malo pobrskaj po deklaracijah in poizkusi opis izdelka primerjati s tvojimi lasmi.
lp alenka

Jaz proti statičnosti las uporabljam Tigijev sprej za sijaj in razelektritev las Camera Ready, ki lase tudi navlaži ter lepo nadišavi, hkrati pa las ne masti! Sem zelo zadovoljna! Lp

Lep pozdrav ingry

Zanima me, koliko pa stane takšen sprej?
hvala

Tigijev sprej Camera Ready stane 3.000 SIT za 100ml, kupiš pa ga lahko v frizerskih salonih po vsej Sloveniji. Za seznam salonov, ki prodajajo to lasno kozmetiko obišči spletno stran http://www.studioMA.si!
Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close