Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadvse hvalezni!

Nadvse hvalezni!

Dragi Primoz!

SEFE VSEH NAS MLADIH “BIKCOV” IN BIKIC”

NAdvse smo ti hvalezni,za tale “Tjavendan”.
Hvala,da lahko vse kar nas tisci inu zuli..hehehe in caki kako naj recem hm kar nam pase ,kar nam vn seka…tukajle v lepi pisani besedi vrzemo na ekran!
Zato ti klicemo Bog te zivi!
P.s.podpisani vsi …

kva njega- mene saj je bilo to zarad mene .pa ….da nam spet našteval
men ljubija …….hahaha- pa PEPI-ju, – obvezn !

dodatek :::: velikokrat sem študiral da bi določene naslove tu na naš način repliciral (povzetke na srednja leta- ali nebi bilo zanimivo ?)
Pa še nihče nebi bil užaljen……………a bi probal kako a?
mi dajemo nasvete v smešni obliki .al pa čisto konta ,saj se nas ne tičejo
čakam na vaš odgovor?

Stumpi,

sori, ampak meni se to ne zdi OK. Res ne vem, kaj te tako veseli se norčevat iz nesreče drugih. No, jaz imam tudi rada črni humor, ampak tole se mi le ne zdi prav. Da nekdo piše o problemih z alkoholizmom doma, drugi bi pa tu duhovičili na ta račun. Edinole, če bi se dotična oseba s tem strinjala. Če ti je toliko do tega, vprašaj za dovoljenje tistega, ki je načel kako resno temo in če je on za to, ni problema. Res je, da je to anonimni forum, a neka etična pravila naj bi vseeno veljala.To je moje mnenje.

p.s. No evo, jaz ti dovoljujem, da na tem mojem mnenju izživiš svojo humorno plat, če ti predstavlja dovoljšen izziv

To ugotovila bom pa šele v nedeljo….

Pipi,

se povsem strinjam s tabo.

Strumpantl,

mejmo tukaj veselje. Saj če hoče to kdo brat, mu je na voljo kadarkoli. Tukaj se lahko izživljamo na svoj način, na forumu Srednja pa so bolj resne stvari. Saj se ni nič spremenilo. Ostali smo ista družba, vsak dan se nam kdo pridruži in tukaj se imamo čisto fajn. Le zakaj bi druge obremenjevali s tem.

Lp,Kaja

Dobro jutro!

Meni se tudi ne zdi prav,humor zganjat na racun resnega foruma.TAm naj ostane tako kot je,tukaj pa se itak hecamo kar naprej!
Strumf..premisli,pretuhtaj in kaksno humorno temo tukaj odpri..mi pa se bomo se z vecjo “malho smeha pridruzili!
Res se manjka ene dobre teme,jaz sem brez idej.Da malce popestrimo tele jutranje urice…se pa obeta en lep dan,ki ga bomo vsi upam da lepo preziveli,vsak po svoje.
P.S.cmockov je pa za enkrat dost!
Moji so ze izrabljeni..Morm mal k sebi pridet..zato bye bye
hitro novo temo!Dokler je se mir u bajt hehehheh

Sem zelo, ………………………škoda / tam je bila dobra ena tema (kolikokrat vi na teden/dan?)- a je to resna tema ? Za mene ni ,zna bit pa zabavna !
pa nič .
Lep sončen dan ,- veliko sexa………
bay

Štrumpi, ljubi prijatelj, nikar …….. nikar drezati v nekaj, kar je za nekoga lahko tudi resno. Glej, ti jaz dam zdaj eno temo, pa jo replicirajmo na “zelo zelo naš” način, teme “Srednjih let” pa pustimo pri miru – velja? Če ne, nam bo potem Primož še tale forumček vzel, in kaj potem – jaz se ne vidim več na tem svetu. Ti, ljubi Štrumpi, boš pa potem kriv za mojo preminulost!!
Torej tema, o kateri ti dam vse dovljenje za recpiranje na kakršen koli način:

Moja tašča
Imam taščo, najbrž jo še kdo drug ima, jasno, ampak jaz imam tako, ki me ne mara. Lahko počnem sama dobra dela, božja dela, lahko bi bila svetnica (komu naj se zahvalim, da nisem!! ), lahko bi bila najzlobnejša zlobnica, ustreči bi ji, žal ne mogla nikoli. Če sem ji skuhala kavico, je bila – če drugega ne, pa vsaj presladka. Če sem pripravila kosilo, je vedno nekaj falilo: ali je bilo preslano, ali je bilo prekislo, ali je bilo prepikantno (tu bi ji morda še dala malce prav, ker obožujem “vsake vrste pikantnost, tudi pri hrani”), krompir je bil premalo kuhan ….. kaj bi sploh naštevala. Nič ni bilo dobro, kar je bilo narjeno z mojimi rokami, nič ni bilo v redu, kar je prišlo iz mojih ust! Pa sem se odločila naslednje: vstajala sem uro ali dve pred njo, pospravila skupna bivališča (pardon, skupaj smo bili samo od petka do nedelje, pa praznike, drugače živimo ločeno, zdaj pa sploh čisto ločeno …), pripravila za kosilo nekaj, kar bi “lahko bilo v redu” (priprava solate, olupila sem krompir, čebulo), skratka, kjer nisem mogla povzročiti “škode”. Potem sem, ali šla na sprehod ali se umaknila nekam, kjer sem bila neopazna. In – bi naj bilo to v redu? Nikakor, nikakor: pomila in pometla je ona “ravno včeraj”, solate tisti dan ni bilo mišljene, s krompirjem tudi ponavdi potem ni vedela kam… no, saj ne bi!

Zdaj se je situacija spremenila. Ljubi se je odločil zame, s taščo nimam več stika. Hčerka gre vsake toliko časa (na moje prigovarjanje in priprošnje) k njej na obisk, moža pokliče, ko mu želi izročiti darilo za rojstni dan. In – da ne bi kdo mislil, da je zdaj v redu? Niti pod razno. Reva trpi, kot črna živina, kajti – tisti, ki sovraži, trpi veliko veliko bolj, kot tisti, ki je osovražen.

Zdaj mi pa ti, ljubi Štrumpi in ostali povejte, zakaj me moja tašča ne mara?
Zakaj sva se s tastom tako čudovito razumela, da sva si velikokrat povedala vse brez besed, z njo pa nismo našli stika, ne tast, ne mož, ne jaz, no, jaz še najmanj? Kako lahko človek nosi v sebi toliko jeze na enega drugega človeka? Štrumpi, pojasni mi čisto na tvoj – naš način!!

Pozdrav,
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Neskoncna hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close