Nadrejeni me zmerja s trajektom
Še ena dobra odprta dušica s slabo samopodobo si. Zato se ti pa to dogaja. Saj niso samo kile ne? Tudi na drugih področjih si te privoščijo.
Imam sodelavko, nič kaj na visokem položaju, a pred njo imamo vsi rešpekt. Pojma nimam kaj je to v njej, vem pa, da se priučiti tega ne moreš.
Tak si ali pa nisi.
Do smrti se boš še nažrla neumnih pripomb. Če boš kdaj z jezikom usekala nazaj, jih boš dobila nesorazmerno veliko. Nekdo pa samo rahlo zaviha levi ustni kotiček in se vsi userjejo. Krivica kaj češ.
Na listek si napiši vsako opazko glede sebe in čez 6 mesecev lahko tožiš šefico za mobing.
To bi si gospa tudi zaslužila. To ni nikakršna šefica.
Pri nas je dobila punca, ki je podobno šla v tožbo 12 tisoč e odškodnine in seveda je nato zamenjala službo. Tako da … pogumno ona naj kar govori kar hoče. Ti se pa ne smeš delat, da ti ni mar. Ko ti to reče se odmakneš in si tiho. Ne gobcaš nazaj, samo zabeležiš datum uro in priče.
Nato prijaviš to čez 6 mesecev kot mobing in greš najprej na pogovor s pravnikom, da se dogovorita, če je tožba možna in zate donosna.
Tale neotesana krava bo dobesedno plačala za svoja dejanja.
Super kupila ti bo avto. Samo zato, ker ti je rekla trajekt.
Trajektor, 20.07.2021 ob 16:45
Danes mi je šefica rekla, da sem vsakič širša, da še malo pa bom rabila trajekt, da me dostavi do službe. Pa sploh nisem tako debela imam 169 cm in 74 kg. Nekaj kg je seveda odveč ampak takega komentarja si res nisem prislužila. Jaz pa sem se le nasmehnila pa rekla “ljubezen gre skozi želodec”.
IMA PRAV!
Slovenke ste nadpovprecno DEBELE kot svinje! Malo se uredite!!!!
Avtorica, si normalna ženska. Nič ni narobe s tabo, morda imaš kakšen kilogram preveč, ampak nič kritičnega. Odvisno je tudi, koliko si visoka.
Morda pa tvoja šefica ve, kako si občutljiva, zato si te privošči. Če ti bo še kdaj kaj takega rekla, ji odvrni, da če bi bili vsi tako lepi kot je ona, bi bil svet popolnoma nezanimiv. Takoj bo utihnila, boš videla.
Meni je zadnjič bivši šef rekel, da sem se zredila. Odvrnila sem mu: kaj hočemo, nekateri smo se malo zredili, drugi ste se pač postarali….
Forum je zaprt za komentiranje.