Nadomestna hormonska terapija
Pitra nima nobenih fint, ampak samo napiše svoje izkušnje, jih mar lahko? Dovoliš? Ne gre za vpliv na pomanjaknje česa, ampak odpravlja spremljevalne simptome, ja pa tudi jaz sem šla čez to in iz lastnih izkušenj ti povem, da pomaga. Beri in ne piši bedarij in ne žali drugih.[/quote]
Smešno, kaj pa ti vse nisi imela? vse bolezni po spisku, omenjene tukaj gor.[/quote]
Kje pa piše, da sem jaz vse to imela. Alergijo in migrene, o tem sem že napisala, drugače pa veliko berem in nekaj tem me pač zelo zanima. Pa alternativa tudi, ker kemije ne želim uživati.
Tocno tako! Ti si imela vse bolezni in tvoja smola jih je vse pozdravila. Ves kaj, mogoce bos pa enkrat zares hudo zbolela in pol ne skaci okrog pravih zdravnikov, pac pa žri to svojo smolo. Bos pol enkrat videla kaj je to, ko se z ljudi, ki so res bolni norca delas. Da te ni sram!! Cisto prav ce te kdo prijavi!
Avtorica, ti pa res pojdi na endokrinoloski oddelek v lj, ker znajo ful pomagati. Sploh hormonske zadeve so take, da se jih da urediti, ampak so potrebne preiskave!
Zelo pomaga, 29.03.2017 ob 09:49
Tablete Trisequens, zelo pomagajo. Jemlješ jih ciklično, kot kontracepcijske – z vmesnim premorom. Znaki menopavze izginejo – valunge, slabo počutje, bolečine v kosteh, izguba spolne sle.
Koliko Časa jemlješ te hormonske tablete in kako se počutiš in kakšne imaš stranske učinke rada bi tudi jas prodala te tablete sem stara 45 let in sem prišla v zgodnjo meno ??
Forum je zaprt za komentiranje.