Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nadležne dlake

Nadležne dlake

Prosim pomagajte mi rešiti moj problem!
Pravzaprav sploh nimam zelo kosmatih nog, a kolikor je dlačic, me motijo. Sprobala sem že praktično vse. Še najbolj zadovoljna sem z britvico, samo mi gre ful na živce, da se je treba tako pogosto brit ! ! !
Pa sem si kupila Philipsov depilator. Prvič sem kar zvezde videla, ampak sem vztrajala. Pravijo, da je za lepoto treba potrpeti.
Noge so bile kar v redu, ampak čez en teden so bile spet kosmate. Sem mislila, da so pač zrasle tiste dlačice, ki so bile premajhne, da bi jih strojček zagrabil, in se še enkrat depilirala. Pa naslednji teden spet, in spet, in spet,…Sem že mislila, da mi jih potrga, namesto da bi jih pulil, ampak se prav vidi korenina.
Zdaj pa res ne vem, kdo se dela norca iz mene? Saj ni možno, da bi tako hitro zrasle!
Sprobala sem razne kreme in pene, ampak s tem je taka pacarija, pa čisto nič ne “zavira rast dlačic”, kot obljubljajo. Pol so pa še voski…nazadnje sem kupila tistega od Veeta, za katerega je taka reklama, da pobere že 2 mm dolge dlake. V navodilu pa pol piše, da morajo bit vsaj 3 – 4 mm. Goljufija! In res jih ne pobere vseh, čaprav sem jih nekaj časa pustila.

Sita sem vsega skupaj. Ne vem koliko denarja sem že zmetala za te eksperimente. A sploh obstoja kak način, da se znebim teh kocin za dalj časa? Mogoče v kozmetičnem salonu. Ima katera dobre izkušnje? Koliko stane?

Zdaj sem spet “na britvici”…

ojla, jaz imam tudi podoben problem, imam električni depilator in ga uporabljam že dve leti vendar dlačice vztrajno zrastejo v enem tednu, tako, da si jih brijem vsak teden. Res pa je, da so tanjše, kot prej, ko sem se brila z britvico. Ne vem od kje reklama, da dlačice po puljenju 4 tedne ne zrastejo.

Mandy če ne drugega se ti splača vztrajat pri depilatorju čeprav full boli …. ker je sčasoma dlačic manj in tudi boli ne več …. vem pa da je na začetku grozno – meni so kar solze tekle od bolečin samo sem se navadila in zdaj ne čutim skoraj nič in dlačic je samo še približno polovico toliko kot preden sem začela s tem.

Pomojem pa je to le hormonski dejavnik, pri nekaterih pac takoj zraste (vec moskega sp.hormona) pri nekaterih pa kasneje (vec zenskega sp.hormona). Meni so se dlake na nogah precej razredcile, depiliram se 1x na 6 tednov, rasti zacnejo takoj naslednji dan, se posebej v prvem delu ciklusa rastejo kot nore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close