Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poročen znanec mi teži

Poročen znanec mi teži

Stvar je taka, človek, ki mi zdaj vztrajno teži vsak dan, je znanec. Ma niti znanec, skušaj smo bili pred dvema letoma na neki zabavi. Tip si je očitno mene zabil v glavo in mi vztrajno pošilja sporočila na vsa možna omrežja. Piše mi, kot da bi bila ljubimca, čeprav se komajda poznava. Sprašuje me, kako sem itd…Najprej je bil normalen, čisto navaden chitchat, zdaj pa je to preraslo v kar precej nadležno stvar.

Ko pa sem izvedela, da je poročen, je zame konec. Sem samska 32letnica in res ne rabim rabljene robe:)

Razmišljam, da bi mu kar zagrozila, ali pa naredila posnetke zaslonov in jih poslala njegovi ženi

Najprej mu povej, kar mu gre, potem pa na ignore

Screenshootaj pogovore in pošlji ženi. To je edini način, da se ga rešiš. Taki bedaki ne razumejo lepe besede.

še tebi:

blokiraš ga. povsod. samo potem ni več drame v življenju….

Odgovor na objavo uporabnika
čekdisout, 04.10.2021 ob 09:46

še tebi:

blokiraš ga. povsod. samo potem ni več drame v življenju….

Napisala je, da je znanec, ne internet-stalker. Sram naj te bo, da jo obtožuješ želje po drami.

Takole ti svetujem.  Jaz vsakemu takšnemu, ki gnjavi, lepo svetujem, da ta sporočila pošlje še svoji ženi v vednost.

Če ne, jih bom jaz.

Jah lej – zadeva ni tako nedolaan s tvoje strani -saj si na začetku komunicirala z njim in mu dajala upanje, soi napisala, da je bil “chitchat” – zanj morda ne “navaden”…. Kaj pa če si je on spravil tvojo komunikacijo? Pri takih sajkotih nikoli ne veš.

Ne zagovorajam sicer težakov, ker tudi jaz ne maram fukfehtarjev – ampak vseeno: tehtnica ima vedno dva konca.   🙂 Požri, kar si skuhala, blikiraj cifro, zbiriši kontakte z njim še drugod če obstajajo in pojdi  s to izkušnjo, ki te naj nauči nekaj novega, dalje.

Lahko ti reče, da nekaj si mogla dat, nek povod, da misli, da lahko oziroma da ima možnosti.

Povej mu direktno in pika.

Moški hitro narobe razumejo kaj, hočeš nočeš.

Znucana odcvetela 32 letnica ne rabi rabljene robe…umiram od smeha :))) še ena princeska, ki je vredna samo najboljšega. Poznam ene 3 take. Zdaj so že 40, princa pa še kar od nikoder 🙂

Jap, taki so dobesedno nagravžni. Nekateri dejansko mislijo da je varanje sexsipilno in da ženskam teće iz mednožja ob misli na poročenega tipa. Svašta ressss…

ljubice so zgolj zato, ker imajo neke koristi od tega tipa, predvsem to, da se same ne rabijo zares na nekoga vezat, saj je “ljubiti” poročenega moškega izredno priročno in varno za ne predat se nekomu popolnoma dosegljivemu in tvegat-tudi razpad veze. Tako ne more nič razpast, saj je zgolj ljubica (čeprav večinoma podzavestno hrepenijo postati partnerka, žena, a zaradi nepredelanih travm tega ne zmorejo, ne upajo)

Ampak sej ta ni ljubica niti noče bit, tip je pa očitno usekan.

Uh, poznam enega takega oziroma sem ga.

Ni pa ni nehal, pisal vsak dan, kot da sva par. Naj povem, da jih je imel krepko čez 40. Sem kar precej zajebana in si ne pustim takih zadev v živo. No, ta je na koncu odnehal, ko sem mu zagrozila.

Daj mu že svojo mufno pufno. Med akcijo leži kot hlod in bolšči vanj in grgraj. Ti garantiram, da ti bo dal mir.

Zartrose izven profila, 05.10.2021 ob 10:31

Jap, taki so dobesedno nagravžni. Nekateri dejansko mislijo da je varanje sexsipilno in da ženskam teće iz mednožja ob misli na poročenega tipa. Svašta ressss…

ljubice so zgolj zato, ker imajo neke koristi od tega tipa, predvsem to, da se same ne rabijo zares na nekoga vezat, saj je “ljubiti” poročenega moškega izredno priročno in varno za ne predat se nekomu popolnoma dosegljivemu in tvegat-tudi razpad veze. Tako ne more nič razpast, saj je zgolj ljubica (čeprav večinoma podzavestno hrepenijo postati partnerka, žena, a zaradi nepredelanih travm tega ne zmorejo, ne upajo)

Najkrajsa, najboljsa in v nulo zadeta definicija ljubice, kar sem jih kdaj prebrala. Bravo.

Drage moje dama❗

Kako naj vam povem, da poroka ni razlog, zaradi katerega bi postal kravji rep⁉️

kajstoriti, 04.10.2021 ob 08:02

Stvar je taka, človek, ki mi zdaj vztrajno teži vsak dan, je znanec. Ma niti znanec, skušaj smo bili pred dvema letoma na neki zabavi. Tip si je očitno mene zabil v glavo in mi vztrajno pošilja sporočila na vsa možna omrežja. Piše mi, kot da bi bila ljubimca, čeprav se komajda poznava. Sprašuje me, kako sem itd…Najprej je bil normalen, čisto navaden chitchat, zdaj pa je to preraslo v kar precej nadležno stvar.

Ko pa sem izvedela, da je poročen, je zame konec. Sem samska 32letnica in res ne rabim rabljene robe:)

Razmišljam, da bi mu kar zagrozila, ali pa naredila posnetke zaslonov in jih poslala njegovi ženi

Ne pošiljaj ženi, samo povej, da boš… Pri takih nikoli ne veš, ko izgubijo vse ti bo še kaj naredil…

meni je še vsak, ki mu nisem odgovarjala, nehal pisati. Če sem ga srečala in mi je kaj rekel, sem se izgovorila, kolk dela imam, nisem uspela klepetat…. Če to ne zadostuje, ga blokiraš, potem ti ne more pošiljati več sporočil. Če ga slučajno srečaš, se izgovoriš, da ne veš, kaj je narobe, da nisi opazila, da je očitno nekaj s telefonom narobe…..

Ne vem, a je tako težko? Včasih imam občutek, da vam prav paše, da se nekdo ukvarja z vami in vam pisari, samo slabo vest imate… Ne rečem, da bi bil nadrejeni sodelavec, sorodnik, nek sosed, s katerim se srečujete vsak dan, ampak “niti ne znanca”, s katerim ste bili dve leti nazaj na eni zabavi, pa lahko kadarkoli blokirate…  samo potem pač ne boste mogli več uživat v njegovi pozornosti….

Anonimno 4811, 04.10.2021 ob 10:40

Napisala je, da je znanec, ne internet-stalker. Sram naj te bo, da jo obtožuješ želje po drami.

ja in?

napisala je, da ji teži po družbenih omrežjih, ne v živo

Če prav razumem, on kljub nič odgovorom nazaj še vedno pošilja sporočila? Ali mu tudi nazaj odgovarjaš? Če ti ni do tega, pač nehaj. Dvomim, da bo kdo prav dolgo “v prazno” pošiljal sporočila. Če hočeš biti samo prijazna, potem mu pač povej, da nimaš časa za to in nehaj. Potem pa, kot je že pisalo, blokada.

Ojoj856, 04.10.2021 ob 09:00

Screenshootaj pogovore in pošlji ženi. To je edini način, da se ga rešiš. Taki bedaki ne razumejo lepe besede.

Wow treba sedaj uničti celo njegovo socialno zivljenje, mislim halo. Moderne zenske v 21 stoletju. Postavte se v primer, ko se vlogi zamenjata, če bi moški imel odnos s poročeno zensko pa bi rekel, da bo njenemu to povedel kako bi zenske to komentirale???.

Avtorca z napisanega sklepam da si party girl ter, da imaš široki krog “prijateljev. Zagotovo te je ta moški očaral in podrl. Sedaj pa na forumu iščeš potrditev, da je on prevrzneš, da boš potešila svoj ego in celo razmišlat kako uničit njegovo socialno zivljenje. Če te hoče redno podirat pa ti tega nočeš potem ignoriraš in vsak bo nehal po 14 dneh max 1 mesci drugače blokiraš cifro in socialne kontakte z njim in to tudi ti sama veš.

Nasvet, za naprej od mene je, da malo razmisli zakaj izbiraš kot izbiraš (bad boy) in si samska. Dejstvo je da če neboš pri sebi teh zadev opazila in uredila, boš še v naprej podobno izbirala in neboš našla primernega partnera, ki te bo spoštoval, in bo s tabo dalj časa.

V današnem ćasu gre vse v stilu odprtih zvez, ker na prvem zmenko, če osebe ne objameš in iščeš stika, v večina primerih celo poljubiš obtičiš v frend zoni. Se pravi da dejansko ni časa osebe dovolj dobro spoznat, za daljše zveze. Tako pač druzba uci te zadeve ovce pa poslušajo. Zato pa je 33% ločitev, 40% samskih ljudi, 33% zenske varajo, 33% moški varajo itd., jaz bi trdil da dejansko je vsaka 5 zveza uspešna.

Za nas moške je poroka zelo rizični zadeva (ker zaradi hipergemije, ti ločitev pobere pol, in v večina primerih sploh moški ni nič narobe naredil v zakonu, 80% ločitev vlozi zenska ) tudi zveze so zelo nevarne za našo socialno zivljenje.

Sam sem zelo globoko razmislil o teh zadevah, ter se odločil, da bom rajši samski do 35 leta, potem pa grem v azijo po zeno (boljše karekterne lasnosti, zveste, hvalezne, izkrene, ponizne). Pa nimam nič proti slovenkam samo zadeve, ki vidim na slošno me ni privedlo do tega da bi bil pretirano obtimističen 20%. V bistvo se po celem svetu to dogaja, ker dejansko vsak ima elektronsko napravo ima dostop do novic in to kaj tam piše ljudje verjamejo medtem ko je 95% novic laznih, seveda se večina ljudi potem tako vede kako je napisano v novicah, vsi ki odstopajo pa so avtomatko izločeni iz druzbe.

Včasih ženske dajejo ene signale (podzavestno, da potem dobivajo komplimente in jim je to potem podzavestno všeč), potem se pa pritožujejo da so moški vsiljivi. Če bi bila normalna, bi enostavno rekla, lahko samo prijatelja in čisto nič več, če ti pa z njim ni za družit bi mu pa tudi  povedala, ti si poročen  in mi tak način ni všeč in prosim ne piši mi več. Pač po človeško na lep človeški način ne pa tako kot se danes ljudje obnašajo (oba spola), da odvržejo drugega človeka kot smet, pa naj bo to prijatelj, znanec ali sošolec.
Jaz sem začel študirat malo kasneje in te mlajše generacije, to nima več veliko človeških vrednot. Večinoma egoizem. Pa tisti pri 45 letih, ki se obnašajo kot 20 letniki, to se mi tudi zdi katastrofa.

Anonimno 10650

Se strinjam z tabo. V bisto so 3 vrste zensk: 1. tiste ki si te zelijo,  2. tiste ki iščejo potrditev (komplimenti, da naponijo svoj lazen ego), 3 tiste ki porablajo tvoj dragoceni čas (frend zone, manipolacija za svoje potrebe). Potrebno je samo ugotoviti v katero vrsto spada zenska katero zeliš spoznat. Ponavadi vprašaš za številko povabiš na zmenek, iščeš stik in če vse gre v ustrezni smeri potem si na dobri poti. Je pa zmeraj potrebno biti previden, ker lahko je par let ok potem pa naenkat  se začne čudno obnašat pa delaš vse pravilno. Dejansko spremljat mimiko telesa, obnašanje (ko ni respekta je zveze konec), če kaj reče in kaj dela se ujema. Seveda se vse to sliši, ko nek stoking ali dejansko gre za povsem normalni šesti čut instinkt po katerem čutiš določene zadeve in ustrezno reagiraš. Zato zenske z več kot 2 partnerjema niso primerne ker imajo zmeraj čustvena nihanja kar povzroči skok čez plot, tudi zenske z deddy tezavami, ali samohranilke. Treba je vedat tudi da večina zensk ima hipergemijo (kar povzroči skakanje na boljšega kandidata(status, izgled)), močno razvite manipolaciske sposobnosti, slabo samopodobo (zato rabijo stalno potrditev), nobene odgovornosti za svoje dejanja (dušenje moškega za njena dejanja).

Dejansko če iščeš resno zvezo v sedanjem času je bolše bit samski, ker pomoje je zelo mala verjetnost, da bo uspešna. Sam sem spoznal priblizno 20 zensk in niti ena ni bila primerna, skratka vzorec ki sem ga opazil je laganje, varanje, manipolacija, dominanca, hipergemija, in brez respekta ter odgovornosti. Seveda sem dovolj inteligenten da tega nebom dopušal, da bom copata v hiši in grem svojo pot.V današnjem času so popularne odprte zveze, tako tu pride v upoštev ego.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close