Nadlegovanje
Bivši tip me kljub mnogim mojim prošnjam, grožnjam, dopovedovanju, po osmih mesecih še vedno nadleguje. To izgleda nekako tako. Razšla sva se, ker je z mano delal kot z drekom (na kratko). Od takrat me kliče po telefonu, mi očita vse mogoče stvari, če me ne dobi na telefon pride k meni domov in modeluje pred vrati. Fora je v tem, da imam že drugega fanta, da sem mu povedala, da je konec, že 100000x, ve zakaj sva končala … On pravi, da se je spremenil in kako bla bla bla naprej. Ne verjamem.
Pravi, da nimam pravice biti z drugim, da sem mu dolžna šanso, grozi, da bo šel na policijo zaradi groženj mojega zdajšnega fanta. Ta naj bi mu grozil s smrtjo, kar seveda ni res in to vsi trije dobro vemo. Gre za to, da nikakor ne doseže svojega in če on ni srečen, potem bogobvaruj, da bi bila jaz. Kjer koli me opazi, pride do mene, če ve, da sem ob določeni uri npr. na pevskih ali na tečaju, me čaka pred vrati … V preteklosti se je veliko lagal, mislim, da ga ta vrlina še ni zapustila. Bojim se, da bi iz togote sprožil še kakšno laž in mi tako še dalje grenil življenje.
Zanima me, kdo ve, ali ga lahko prijavim (tožim?)zaradi motenja posesti, psihičnega nasilja, zasledovanja? Se že v naprej zahvaljujem!
huh…… nimam pojma…. je pa vsekakor neprijetna zadeva…… po mojem lahko v vsakem primeru pokličeš policijo…… konec koncev, če je tako kot ti praviš, da se bojiš, da se zna zgoditi še kaj več, potem je dobro imeti zapisnik policije, kolikokrat si jih klicala zaradi njega………
napisal bi, da se ga probaj izogibat, ampak verjetno to že delaš. Lahko pa narediš eno svinsko zadevo: (sej vem, da je potrebno za to velik jajc, ampak če ti res tolk mori, kot ti praviš, potem ne bo problem) pokliči njegove starše (mamo al pa fotra – odvisno pred kom ma tvoj bivši večji rešpekt ), pa se razjokaj, kaj ti dela…….. pa da si misla, da je uredu poba, pa da je bil vajin premor samo umesna faza, ampak da zdaj pa vidiš, da je to preseglo vse meje in prosiš, če mu lahko kaj rečejo, ker drugač boš ti poklicala policijo.
Sej vem, da je svinska fora, ampak, če so starši vsaj malo bolj normalni kot je on, potem bodo sami porihtal stvari.
Sem mel eno kolegico z istimi problemi….. problem je bil samo to, da je bil njen bivši tut moj kolega. tko da verjem, da mi ni prijetno nevem kako razpravlat o takih stvareh
Fajn zrihti! Pa zapomni si: Če on ne izbira sredstev za teror, potem nevem zakaj bi jih ti……….
LP
Remedy
ja takole je kapsi navjo itak nc nardil…kot vedno…ce bi biv jst tvoj tip bi ga prefuku k kamelo tolk bi ga da naslednjic niti nebi znal pridt do tebe kaj sele kaj druzga,,,pa ne zdj govort nasilje nc ne resi,….ker se mi vse bolj zdi da ce stvari sam ne zrihtas..zmeri vsi cakajo da se kj nardi.,..pol pa vsi pisan gledajo ja kako pa tok je biv…
Najprej Svetilniku in njegovim somišljenikom: pol pa svizec zavije čokolado in jo Svetilniku vtakne v rit.
Policija ima zavezane roke, lahko samo popišejo in grejo. Če hočeš kaj več. lahko čakaš precej časa.
Sestrični od bivpega fanta in dosedajšnega nadlegovalca sem natvezila, da je moj zdajšni fant precej nasilen, da pozna prcej sumljivih ljudi in da se bojim, da jih bo bivši fajn fasal, če bo še naprej lazil za mano in me plašil.
Izkazalo se je, da je moj bivši korajžen samo ko sva sama, in da se resno boji batin. Ko me je nazadnje klical, se je oglasil moj fant mu dal vedet, da se bo od zdaj naprej javljal on, povedal mu je nekaj dvoumnih, nobenih direktnih groženj, zaleglo pa je tako, da se je ubogi teliček pol skrival po ljubljani. Zdaj je občutno bolš.
Sploh nisem vedla, da je v resnici taka reva.
ti si ena očitno ena zabita koza ki nima pojma kaj sploh piše al pa brat ne znaš. to kar ti ugotavljaš v svojem prvem pa drugem stavku smo ti jaz in somišljeniki dopovedovali en čas in se režali na tvoj račun.prava resnica je torej pol pa svizec zavije čokolado in jo vtakne v tvojo debilno pizdico ha ha .
pa lep božični večer. l.p
Forum je zaprt za komentiranje.