Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nadlegovanje žensk in otrok

Nadlegovanje žensk in otrok

Kaj je s tem retardiranim folkom?

Zadnjič smo sle s kolegicami na sprehod po Ljubljani, zraven sta imeli se otroka. In se lepo vsedemo v parku na klopco in se za nami pojavi en moski tam cca. 40 let, velik okoli 190 cm, suhe postave in zraven je masturbiral in govoril neke cudne, nerazumljive osebe. Hodil je od klopce do klopce, do zensk in otrok. Policija je prisla sele čez enih 15 minut, ce so ga ujeli nevem, ker smo prej odsli.

In se nekaj. Policija je sla mimo ze prej in ne, da bi se ustavila in kaj naredila samo naprej so sli in se delali, da nic ne vidijo. Na glasove zensk se sploh niso odzvali. Ma kaj je s temi policaji? Kdo nam bo pomagal, ce ne oni?

Že nekaj časa opažam, da policaji niso več to, kar so enkrat bili, saj sploh ne opravljajo svojih zadolžitev in ukrepajo,kadar bi morali. Če je to nasilje, nadlegovanje, kršitev miru, sosedski spori, manjša kaznjiva dejanja,.. jih ne briga prav nič.

Nabirajo moči za jesenski lockdown, ko bodo polno angažirani za pisanje kazni zaradi mask, sendvičev, varnostne razdalje, prepovedanega zbiranja …

Sem v službi njenega Visočanstva Večne Princese Večnosti. Njeno Visočanstvo vse vidi skozi moje oči. Vedno vidi kakšnega imam in kaj vse z njim počnem. Še preden tekst oddam princesa vidi napisano.

Že od nekdaj mi je jasno da bomo tako kot za ostalo morale tudi za svojo varnost same poskrbet. Kupite si solzilc (v gelu ne sprej) in takega norca našpricaš. Če nočeš solzilca si kupiš lak za lase v manjši pakungi in s tistim špricaš. Fajn je tud da maš kaj v torbici s čemer ga lahko treščiš. Ga ni dnarja da mirno sedim na klopici k mi norci drkajo pred mojmi otroki.

Če imamo nekje neko osebo, ki pregleduje lulčke v tej osebi ves čas deluje nek podprogram kateri lulček bi ji najbolj ustrezal. Lulčki so različni pa vsi so za to osebo zanimivi.

Njeno Visočanstvo Večna Princesa Večnosti se nahaja v večnosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close