Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nacionalni šport številka ena!!!

Nacionalni šport številka ena!!!

Resetirala sem števec korakov. Hočem boljše povprečje. Dnevi so pač lepi, jaz rada hodim.Hoja je tako ali tako meni najbolj všečna oblika transporta, a žal seveda ne vedno tudi najbolj učinkovita (sploh, ker sem nenehno neprimerno obuta in opremljena z neznosno težko torbico),ki mi paše in ob obvezni spremljavi mp3 playerja, seveda. Zadnjič sem šla po nesrečnem naključju brez njega peš na delo in ugotovila, da je trobljenje, mahanje in vsesplošno lajanje očitno nacionalni šport številka ena. Samo, da je bitje ženskega spola, na dveh nogah in mlajše od 60 let – to je edini kriterij za verbalno naskakovanje!!!

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

In kaj si hotla povedat????

Da si tak huda in ti ne dajo miru?

Ne!

Ne![/quote]Nisi huda in ti ne dajo miru, čudno, pol je z vozniki nekaj narobe.

Malo osornosti ti vračam Zalka!

Malo osornosti ti vračam Zalka![/quote]

Če ne razumeš kaj sm napisala in kaj je sploh point tega potem je to tvoj problem, ne moj!

Zala ohladi se malo in še enkrat preberi kaj si napisala, nacionalni šport je trobljanje babam na dveh tacah pod 60, torej tebi če prav razumem tudi.

Ittak tudi meni , ampak ne samo meni!!!
In prav nič nisem hotela povedat s tem da sm jaz huda in mi ne dajo miru…sam kaj ko se vpičite v vsako besedo

Zala, to so nesrečne duše, ki v vsakem pisanju vidijo zlo in zarote, bolni so v sebi, ker ne zmorejo videti tudi tisto lepo v življenju. Sami sebe sovražijo, zato se omejujejo (miselno, čustveno).

Ja, na žalost obstajajo primitivci na svetu, ki trobijo, kolnejo, pizdijo, žugajo, kažejo fakiče. Ne daj jim zadoščenja in jih presliši.

Vpitje na soudeležence v prometu pri nas postaja zelo priljubljeno. Tako kot v Italiji. Morda ravno zato, ker smo sosedje?
Včeraj sem v polnem križišču stala na sredini in čakala, da bom lahko zavila levo. Okno sem imela odprto in v trenutku, ko sta dva avtomobila peljala z rahlo večjo razdaljo, da bi morda lahko celo enega izsilila in se vrinila v kolono, je voznik za mano skozi okno vpil: PEJD, PEJD, PEJD ….
Ja, če bi njega poslušala, bi šla direkt v karambol!

Še dobro, da sem vpitje ignorirala in počakala na konec kolone!

Vpitje: ja, samo res, potem se pa dogajajo trki pa karamboli pa kri zavre… Nisi več varen ne kot pešec ne kot kolesar ne kot voznik. Danes sem vozola za enim čudnim vozilom, predelan star vojaški džip, imel je visoko anteno pa ameriško zastavo, hmmm, skratka, bil je prepočasen, a mu nisem trobila ali blendala. Pa je vozil celo pot do mojega doma pred mano. Kak drug bi ga še prehitel ins ebe in druge spravil v nevarnost. Včasih pač ne gre in počakaš. Ljudje pa so nestrpni in mislijo,d a izgubljajo najmanj svoj denar, ker morajo malo počakat, da ne govorim ob špicah, kako folk zabaše križišče, ker bog nedaj se ustavit ob zeleni, če je gužva, ne moreš zasest križišča. Pogrešam miličnike. Lovijo male ribe, kasirajo delavcem, tistih ta hudih pa tko ne ulovijo.

ženska, predobro zgledaš…moj nasvet je, da se začneš oblačiti v vreče za smeti, ne pereš las….pa boš imela mir:)))))
pa še prometa ne boš ovirala:))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Malo osornosti ti vračam Zalka![/quote]
Zakaj pa bi moralo biti s kom sploh kaj narobe ?

Zakaj vsepovsod iskati probleme in napake….?

oh ja, da se vam da

zala73 ! danes si pa ful velik vejic uporabila :))

Hahaha, zdaj pa ste me nasmejali. Sori zala, tudi jaz nisem v prvem sestavku razumela, kaj želiš povedat :).

Sem postala pridna:)

No ti je sedaj jasno koliko čoravih dedcev hodi in se vozi okoli!?!?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Žal niso (več) samo dedci…
Zadnje čase se samo čudim (in včasih padem v smeh) ko vidim ženske s podobnim obnašanjem. (v smeh pa zato, ker jim tako izrazito ne paše, da že izgleda smešno).

Si mela pa srečo. Včeraj, ko je močno deževalo, me je pred bolnico v NM eden z avtom pošprical iz luže in, medtem ko sem godrnjala za njim, je priletel v lužo drugi in me popolnoma celo zalil!

Ponavadi imam slušalke v ušesih, tokrat pa sem jih pozabila:)))

ja kaj češ, stara koka dobra supa))

ja kaj češ, stara koka dobra supa))[/quote]

To vzamem za kompliment:))))

ja kaj češ, stara koka dobra supa))[/quote]

To vzamem za kompliment:))))[/quote]
saj, kompliment:)

hvala:)))

ni za kaj))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close