Nacionalni šport številka ena!!!
Resetirala sem števec korakov. Hočem boljše povprečje. Dnevi so pač lepi, jaz rada hodim.Hoja je tako ali tako meni najbolj všečna oblika transporta, a žal seveda ne vedno tudi najbolj učinkovita (sploh, ker sem nenehno neprimerno obuta in opremljena z neznosno težko torbico),ki mi paše in ob obvezni spremljavi mp3 playerja, seveda. Zadnjič sem šla po nesrečnem naključju brez njega peš na delo in ugotovila, da je trobljenje, mahanje in vsesplošno lajanje očitno nacionalni šport številka ena. Samo, da je bitje ženskega spola, na dveh nogah in mlajše od 60 let – to je edini kriterij za verbalno naskakovanje!!!
Zala, to so nesrečne duše, ki v vsakem pisanju vidijo zlo in zarote, bolni so v sebi, ker ne zmorejo videti tudi tisto lepo v življenju. Sami sebe sovražijo, zato se omejujejo (miselno, čustveno).
Ja, na žalost obstajajo primitivci na svetu, ki trobijo, kolnejo, pizdijo, žugajo, kažejo fakiče. Ne daj jim zadoščenja in jih presliši.
Vpitje na soudeležence v prometu pri nas postaja zelo priljubljeno. Tako kot v Italiji. Morda ravno zato, ker smo sosedje?
Včeraj sem v polnem križišču stala na sredini in čakala, da bom lahko zavila levo. Okno sem imela odprto in v trenutku, ko sta dva avtomobila peljala z rahlo večjo razdaljo, da bi morda lahko celo enega izsilila in se vrinila v kolono, je voznik za mano skozi okno vpil: PEJD, PEJD, PEJD ….
Ja, če bi njega poslušala, bi šla direkt v karambol!
Še dobro, da sem vpitje ignorirala in počakala na konec kolone!
Vpitje: ja, samo res, potem se pa dogajajo trki pa karamboli pa kri zavre… Nisi več varen ne kot pešec ne kot kolesar ne kot voznik. Danes sem vozola za enim čudnim vozilom, predelan star vojaški džip, imel je visoko anteno pa ameriško zastavo, hmmm, skratka, bil je prepočasen, a mu nisem trobila ali blendala. Pa je vozil celo pot do mojega doma pred mano. Kak drug bi ga še prehitel ins ebe in druge spravil v nevarnost. Včasih pač ne gre in počakaš. Ljudje pa so nestrpni in mislijo,d a izgubljajo najmanj svoj denar, ker morajo malo počakat, da ne govorim ob špicah, kako folk zabaše križišče, ker bog nedaj se ustavit ob zeleni, če je gužva, ne moreš zasest križišča. Pogrešam miličnike. Lovijo male ribe, kasirajo delavcem, tistih ta hudih pa tko ne ulovijo.
ženska, predobro zgledaš…moj nasvet je, da se začneš oblačiti v vreče za smeti, ne pereš las….pa boš imela mir:)))))
pa še prometa ne boš ovirala:))))
Forum je zaprt za komentiranje.