Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nacionalna televizija in naročnina

nacionalna televizija in naročnina

Odjavit z RTVja? Ja pajade. Spet bi rad nekdo bil pameten. Položnico za RTV dobiš na podlagi elektrike. Če imaš odjemno mesto za elektriko ti avtomatsko sledi tudi naročnina na RTV.

http://www.rtvslo.si/files/RTV_prispevek/05/v2/odjava_fo.pdf

http://www.rtvslo.si/strani/odjava-rtv-prispevka/230

http://www.rtvslo.si/files/RTV_prispevek/05/v2/odjava_fo.pdf[/quote]
In? Kaj si hotel s tem povedat?

http://www.rtvslo.si/files/RTV_prispevek/05/v2/odjava_fo.pdf[/quote]
In? Kaj si hotel s tem povedat?[/quote]
Da ni nujno plačevati RTV, če imaš elektriko.

In? Kaj si hotel s tem povedat?[/quote]
Da ni nujno plačevati RTV, če imaš elektriko.[/quote]
Možno je tudi priti na Mesec, možno je marsikaj. Le če ti bo dejansko uspelo je pa drugo vprašanje. Me prav zanima!

Naročnina je res občutno prevelika, program je slab, vendar še vseeno boljši od komercialnih TV. Žal kakšen normalen film ali serijo ponavadi pogledan na TVS – dobri so filmi tedna, kakšni filmi v petek zvečer in serija oblast ob nedeljah. Komercilanih tv ne gledam, gledam pa še 24-kitchen, nacional geografic, ….

Seveda filmi tedna in filmi ob petkih so res presežki in višek filmske umetnosti 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Jaz pa kar gledam nacionalno TV. Različne oddaje. Seveda pa ne vedno in ne vsega. Moram tudi reči, da je kar prav, da imamo tudi kakšen manj komercialen program (in takšen se seveda ne more dovolj napajati od dohodka iz reklam), saj je treba kdaj predstaviti tudi teme in oddaje, ki zanimajo manjše skupine ljudi. V zadnjem času tudi ugotavljam, da je – vsaj med filmi – manj reklam, kar je edino pravilno, glede na to, da plačujemo naročnino.

Ne vem zakaj bi bili presežek. Meni so pač všeč. Rada pogledam evropske filme, ameriški mi v glavnem gredo na bruhanja. Obožujem španske in angleške filme, zadnje čase tudi skandinavske. Kakorkoli , vseeno je malo več tega na RTV.

V rtv naročnino se nisem kaj posebej spuščala, vem pa da sem s tem drobižem, ki jim ga namenim še kar s programom zadovoljna.

Vsak €, ki ga nekomu namenim in za kar ne dobim nazaj ničesar, je preveč. Ker ne gledam RTV ni prav da ga plačujem. Vsak program naj bo skremblan in tisti ki ga želi gledat naj plača.

Vsak €, ki ga nekomu namenim in za kar ne dobim nazaj ničesar, je preveč. Ker ne gledam RTV ni prav da ga plačujem. Vsak program naj bo skremblan in tisti ki ga želi gledat naj plača.[/quote]

Meni se ne da trgat za rtv drobiž, res ne. Če človek pomisli za kaj vse denar zmeče, za raznorazne dajatve, davke, ddv-je, omrežnine, priključnine ipd, je rtv povsem neznatnega pomena. Človek, ki je bolj šparovne narave oz bolestno škrt, pa verjamem, da gleda na vsak cent 🙂

Vsak €, ki ga nekomu namenim in za kar ne dobim nazaj ničesar, je preveč. Ker ne gledam RTV ni prav da ga plačujem. Vsak program naj bo skremblan in tisti ki ga želi gledat naj plača.[/quote]

Meni se ne da trgat za rtv drobiž, res ne. Če človek pomisli za kaj vse denar zmeče, za raznorazne dajatve, davke, ddv-je, omrežnine, priključnine ipd, je rtv povsem neznatnega pomena. Človek, ki je bolj šparovne narave oz bolestno škrt, pa verjamem, da gleda na vsak cent :)[/quote]
Tudi tako lahko gledaš na stvar. Če sem po tvoje škrt, prav 🙂

Meni se ne da trgat za rtv drobiž, res ne. Če človek pomisli za kaj vse denar zmeče, za raznorazne dajatve, davke, ddv-je, omrežnine, priključnine ipd, je rtv povsem neznatnega pomena. Človek, ki je bolj šparovne narave oz bolestno škrt, pa verjamem, da gleda na vsak cent :)[/quote]
Tudi tako lahko gledaš na stvar. Če sem po tvoje škrt, prav :)[/quote]

Težko si mislim, da nisi škrt ob tem kar si tako strogo napisal, da za vsak € ki ga daš od sebe pričakuješ nekaj nazaj, ne gre vedno tako 🙂

Tudi tako lahko gledaš na stvar. Če sem po tvoje škrt, prav :)[/quote]

Težko si mislim, da nisi škrt ob tem kar si tako strogo napisal, da za vsak € ki ga daš od sebe pričakuješ nekaj nazaj, ne gre vedno tako :)[/quote]
Potem pa rečva drugače, kjer ne bo možnosti podje… saj veš 🙂
Torej vsako položnico, ki jo plačam, pričakujem da je znesek na njej, primeren temu kaj sem koristil, dobil… Če njihovega programa nisem gledal, niti poslušal pričakujem da je znesek 0 ali da položnice v tem primeru ne dobim!
Je zdaj kaj manj možnosti za nerazumevanje?

Težko si mislim, da nisi škrt ob tem kar si tako strogo napisal, da za vsak € ki ga daš od sebe pričakuješ nekaj nazaj, ne gre vedno tako :)[/quote]
Torej vsako položnico, ki jo plačam, pričakujem da je znesek na njej, primeren temu kaj sem koristil, dobil… Če njihovega programa nisem gledal, niti poslušal pričakujem da je znesek 0 ali da položnice v tem primeru ne dobim!
Je zdaj kaj manj možnosti za nerazumevanje?[/quote]

Zakonodaja je taka, da pač moraš plačati, da ne gledaš/poslušaš nisi edini. Če ne bil (domenvno) škrt, te teh par evrov na mesec ne bi motilo 🙂

Je zdaj kaj manj možnosti za nerazumevanje?[/quote]

Zakonodaja je taka, da pač moraš plačati, da ne gledaš/poslušaš nisi edini. Če ne bil (domenvno) škrt, te teh par evrov na mesec ne bi motilo :)[/quote]
Lahko se sprijazniš z vsemi zakoni in uredbami v tej državi. Tvoj problem, tvoja stvar! Najbrž potem tudi ne daš olajšave za zmanjšanje davčnega prispevka in podobno. Ker ti je pač vseeno za teh par everčkov. Meni pač ni. Če sem zaradi tega komu škrt, fajn.

Zakonodaja je taka, da pač moraš plačati, da ne gledaš/poslušaš nisi edini. Če ne bil (domenvno) škrt, te teh par evrov na mesec ne bi motilo :)[/quote]
Lahko se sprijazniš z vsemi zakoni in uredbami v tej državi. Tvoj problem, tvoja stvar! Najbrž potem tudi ne daš olajšave za zmanjšanje davčnega prispevka in podobno. Ker ti je pač vseeno za teh par everčkov. Meni pač ni. Če sem zaradi tega komu škrt, fajn.[/quote]

Dokaži, da nisi 😀

Lahko se sprijazniš z vsemi zakoni in uredbami v tej državi. Tvoj problem, tvoja stvar! Najbrž potem tudi ne daš olajšave za zmanjšanje davčnega prispevka in podobno. Ker ti je pač vseeno za teh par everčkov. Meni pač ni. Če sem zaradi tega komu škrt, fajn.[/quote]

Dokaži, da nisi :D[/quote]
Zakaj bi dokazoval. Saj sem rekel, da mi je vseeno kaj kdo misli o meni 🙂

Dokaži, da nisi :D[/quote]
Zakaj bi dokazoval. Saj sem rekel, da mi je vseeno kaj kdo misli o meni :)[/quote]

Haha…glede na tvoj post, ki je sledil moji “etiketi”….ti ni ravno vseeno 🙂 kaj si mislim(o).

Zakaj bi dokazoval. Saj sem rekel, da mi je vseeno kaj kdo misli o meni :)[/quote]

Haha…glede na tvoj post, ki je sledil moji “etiketi”….ti ni ravno vseeno 🙂 kaj si mislim(o).[/quote]
Greš na drink, da te utišam? 🙂

Da ni nujno plačevati RTV, če imaš elektriko.[/quote]
Možno je tudi priti na Mesec, možno je marsikaj. Le če ti bo dejansko uspelo je pa drugo vprašanje. Me prav zanima![/quote]
Si že probal ali kaj si hotel s tem povedati ?

Možno je tudi priti na Mesec, možno je marsikaj. Le če ti bo dejansko uspelo je pa drugo vprašanje. Me prav zanima![/quote]
Si že probal ali kaj si hotel s tem povedati ?[/quote]
Ne, priti na mesec še nisem probal. Sem pa že probal odpovedat rtv naročnino. Če si hotel to vprašat?

Haha…glede na tvoj post, ki je sledil moji “etiketi”….ti ni ravno vseeno 🙂 kaj si mislim(o).[/quote]
Greš na drink, da te utišam? :)[/quote]
Haha..in ti naredim tu gor še več reklame ? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close