nacionalna televizija in naročnina
Na tem forumu ni nobenega normalnega čveka več. Odpirajo se brezvezne teme, znotraj vsake teme pa enak prepir med istimi osebami. Vsi drugačni, vsi enakopravni! Dajte enkrat sprejet, da smo si različni. Kaj bi bilo, če bi bili enaki? Šele takrat se ne bi razumeli, ker bi imeli enake pomanjkljivosti. Ne drži, da lahko v virtuali rečeš vse, kar ti pade na pamet. Tisti, ki je tu gor samo zato, da bi sproščal negativno energijo, je zgrešil pot v križišču.
Zdaj pa resno k temi – kaj mislite o naši nacionalni televiziji, zaradi katere plačujemo naročnino? Jaz sem zelo nezadovoljna s programom. Zdi se mi, da je vedno več zaposlenih, program pa vse slabši. Moti me to, da plačujem naročnino za nekaj, kar sploh ne gledam, razen izjemoma dogajanje v parlamentu, ko je kaj pomembnega. Spet bomo šli na Eurosong, Hrvaška je bila pametnejša in ne bodo sodelovali. Sodelovati na Eurosongu, pri tem pa vedeti, da bomo dobili točke samo od držav bivše Juge, je po mojem mnenju neumnost. Izjemoma se zgodi “dobrodelna” točka od kakšne druge države.
Nacionalna televizija naj se preoblikuje v komercialno, nas pa naj z naročnino pustijo pri miru. Itak gledam pretežno tuje programe. Se bo kdo opogumil in pripravil ustrezen predlog zakona? Od političnih strank mislim.
Tudi, če bi se, verjetno ne bo dobil podpore v parlamentu. Glasovalni stroj deluje. Preveč je drugih interesov.
Antilopa vidim, da si res odprla temo o RTV.
Se strinjam RTV SLO je obup, kot pač vse v državni lasti. Če samo pogledaš režiserje, ki so tam že 40 let in nimajo blage veze o svojem poslu, da ne govorim o scenskih ozadjih posameznih oddaj kot, da bi bil 1970 leta.
Je pa popolnoma jasno, da če vzamejo naročnino lahko RTV kar zaprejo 🙂
Ni prav, da pobirajo visoko narocnino in hkrati vrtijo oglase kot da so komercialna tv. Ni prav, da se ne moremo odlocit, ce si program zelimo ali pa ne, v tv shemi. Program mi je sicer ok.
Požar na svoji spletni strani piše, da na RTV ne bomo imeli samo Mišo, ampak tudi njeno hčer Ulo. Spet nova zaposlitev? Kdaj je bil pa razpis? :))))[/quote]
Aja tudi Ulo bodo zaposlili. No ja če sem malo prasca kakršna mati taka hči. Sej se ve kaka je bila mati :))))
Lahko odjaviš naročnino. Seveda pa moraš podpisati izjavo, da dovoljuješ vstop v stanovanje in avto in njihovo preverjanje ali imaš kje TV ali pa avtoradio….
Sicer bi lahko TV skril za dobo treh mesecev, potem pa spet začel uporabljati, saj pozneje več ne smejo vstopiti v stanovanje, ker izjava več ne velja.
Lahko odjaviš naročnino. Seveda pa moraš podpisati izjavo, da dovoljuješ vstop v stanovanje in avto in njihovo preverjanje ali imaš kje TV ali pa avtoradio….
Sicer bi lahko TV skril za dobo treh mesecev, potem pa spet začel uporabljati, saj pozneje več ne smejo vstopiti v stanovanje, ker izjava več ne velja.[/quote]vem, ampak tega se ne grem, zaenkrat, ker tv uporabljam. Tudi ta pogoj je neumen in neposten. Ok, samo neposten. 🙂
Tema je namenjena tistim, ki sami plačujejo položnice. Torej ni zate, sicer bi jo razumel že na začetku.
Tema je namenjena tistim, ki sami plačujejo položnice. Torej ni zate, sicer bi jo razumel že na začetku.[/quote]
ker verjetno Sociala plačuje tvoje položnice pol si na istem kot Sadni če ne še celo slabši ker ”vsi” za tebe plačujemo za Sadnega vsaj ta stari….
tak da jaz se nebi oglašal v tej temi če bi bil ti….
Tema je namenjena tistim, ki sami plačujejo položnice. Torej ni zate, sicer bi jo razumel že na začetku.[/quote]
ker verjetno Sociala plačuje tvoje položnice pol si na istem kot Sadni če ne še celo slabši ker ”vsi” za tebe plačujemo za Sadnega vsaj ta stari….
tak da jaz se nebi oglašal v tej temi če bi bil ti….[/quote]ce bi znal brat, bi opazil stavek “tistim, ki placujejo sami”. Saj vem, nekaj te je zmotilo. 🙂
tak da jaz se nebi oglašal v tej temi če bi bil ti….[/quote]ce bi znal brat, bi opazil stavek “tistim, ki placujejo sami”. Saj vem, nekaj te je zmotilo. :)[/quote]
Če plačuješ sam s tujim denarjem še to ne pomeni nič markec……
jaz tudi lahko grem SAM plačat pa mi foter da keš ampak plačal bom sam… VAŽNO je s katerim denarjem plačuješ ne ali plačuješ sam ali v družbi ali gre za tebe plačat tvoja draga ali sin/hčerka 🙂
Mediji so pomemben segment zagotavljanja oblasti oz ohranjanja oblasti “naših” zato so jim zakonsko zagotovili dohodek v zameno, da lahko preko njih “pravilno usmerjajo volivce”.
Pri nas imam pač tak neposreden pristop, drugod je zadeva mogoče malo bolj zakrinkana deluje pa z istim razlogom – naše držat na kupu, proč od vaših.
Nap v zda kjer nimajo nacionalne tv, filmsko industrijo podpira država in preko nje krepijo lastni patriotizem s katerim potem lažje upravljalo z ljudmi (ovčicami 😉 za izpolnjevanje interesov peščice “izbrancev”.
TV-ju sem se odpovedala pred 10-imi leti, ker nisem pristaš pranja možganov, ko pa je bil l. 2005 potrjen Grimsov zakon, je bila to zame samo še potrditev pravilnosti moje odločitve.
Forum je zaprt za komentiranje.