Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na živce mi gre, da so trgovine ob nedeljah zaprte!!

Na živce mi gre, da so trgovine ob nedeljah zaprte!!

Odgovor na objavo uporabnika
drug point, 18.10.2021 ob 12:38

A bo v redu danes, 18.10.2021 ob 12:32

Kupujem, kadar meni odgovarja, 18.10.2021 ob 12:14

Kupujem, kadar meni odgovarja, 18.10.2021 ob 12:11

Res verjamem, 18.10.2021 ob 12:01

Kupujem, kadar meni odgovarja, 18.10.2021 ob 11:54

Super, 18.10.2021 ob 11:01

Kupujem, kadar meni odgovarja, 18.10.2021 ob 11:00

Čisto razumem, da želijo imeti trgovci proste nedelje. Mi je to popolnoma razumljivo. Ampak morajo tudi oni razumeti, da si jaz svojega življenja ne organiziram okrog njihovega obratovalnega časa. Če so trgovine odprte v takih urah in dnevih, ki meni ne odgovarjajo, me v te trgovine pač ni. Naročim na spletu, kupim v tujini, na dopustu. Obstaja dosti načinov, da pridem do želenih artiklov – gre pač moj denar v roke drugih trgovcev.

In zakaj potem stalno težiš za odprte trgovine?

To je bil moj prvi prispevek v tej temi, tako da res ne vem, kje ti vidiš, da jaz komurkoli kaj težim v zvezi z obratovanjem trgovin ob nedeljah?

Res verjamem. Tako kot tistim, ki delajo petek in svetek, da nimajo časa v trgovino 😀

Pa dobro no, ne verjemi, če nočeš. Ne spremeni dejstva, da je res.

Tisa_R

(Ki mi je že žal, da sem sploh spet prišla pogledat na ta forum in podat prispevek. Prijavljam se pa od “prenove” dalje ne, ker forum ne deluje, kot bi bilo treba. Pa lep dan.)

Pripis: pa prosim, brez ideje, da ne vem, kako je delati ob nedeljah. Sem danes prosta ravno zato, ker sem imela včeraj delovni dan.

Potem pa imaš danes čas za v trgovino. Ali pač spet ne?

ti ne razumeš ona je svobodna in bo šla v trgovino takrat, ko bo njej pasalo.

Sedaj trpi hude muke, ker ne more v trgovino po 21.00 uri, včasih sicer zavije po sendvič na Petrol, ampak to ni to. Od sobote od 21.00 do ponedeljka zjutraj pa jo skoraj pobere, ker ne more iti v supernovo.

Haha, slabo bereš. Preberi tisto, kar sem jaz napisala, ne kdo drug. Jaz si svoje življenje organiziram tako, da mi je udobno in prav in zaradi zaprtih trgovin ob nedeljah ne trpim prav nobenih muk.

Dejstvo pa je, da denar, ki sem ga prej ob nedeljah pustila pri naših trgovcih, zdaj ne konča pri njih. Prej sem se na poti na izlet, obisk, v turistični kraj, v Ljubljano mimogrede ustavila še v trgovskem centru ali se sprehodila mimo izložb trgovin v mestu, si v miru ogledala ponudbo, kupila marsikaj, česar takrat, ko opravljam namenske nakupe, ne kupujem. Lepše, dražje stvari, darila, rezano cvetje, čokoladne ali druge sladke dobrote, parfume, oblačila in obutev ali nakit, ki so mi padli v oči. Zato, ker sem lahko, ne zato, ker bi to nujno potrebovala. Na kratko – obnašala sem se kot turist, ki si lahko kaj privošči. Sedaj pač ta denar pustim v tujini.

Meni je vseeno, kdaj so trgovine odprte. Mi nič ne manjka. Ampak kdo misliš, da je ciljna skupina obiskovalcev trgovin na promenadi ob Blejskem jezeru? Lokalci ali tujci in nedeljski turisti? In kdo bi si mislil, slednjih je tam največ ravno ob nedeljah. To niso ljudje, ki bodo svoje življenje organizirali okrog obratovalnega časa teh trgovin.

Tudi trgovska ponudba je del turizma, dosti trgovcev je odvisnih od mimoidočih obiskovalcev, ampak nekateri se tega očitno čisto nič ne zavedate.

Kupujem, kadar meni odgovarja (Tisa_R), 19.10.2021 ob 13:54

Haha, slabo bereš. Preberi tisto, kar sem jaz napisala, ne kdo drug. Jaz si svoje življenje organiziram tako, da mi je udobno in prav in zaradi zaprtih trgovin ob nedeljah ne trpim prav nobenih muk.

Dejstvo pa je, da denar, ki sem ga prej ob nedeljah pustila pri naših trgovcih, zdaj ne konča pri njih. Prej sem se na poti na izlet, obisk, v turistični kraj, v Ljubljano mimogrede ustavila še v trgovskem centru ali se sprehodila mimo izložb trgovin v mestu, si v miru ogledala ponudbo, kupila marsikaj, česar takrat, ko opravljam namenske nakupe, ne kupujem. Lepše, dražje stvari, darila, rezano cvetje, čokoladne ali druge sladke dobrote, parfume, oblačila in obutev ali nakit, ki so mi padli v oči. Zato, ker sem lahko, ne zato, ker bi to nujno potrebovala. Na kratko – obnašala sem se kot turist, ki si lahko kaj privošči. Sedaj pač ta denar pustim v tujini.

Meni je vseeno, kdaj so trgovine odprte. Mi nič ne manjka. Ampak kdo misliš, da je ciljna skupina obiskovalcev trgovin na promenadi ob Blejskem jezeru? Lokalci ali tujci in nedeljski turisti? In kdo bi si mislil, slednjih je tam največ ravno ob nedeljah. To niso ljudje, ki bodo svoje življenje organizirali okrog obratovalnega časa teh trgovin.

Tudi trgovska ponudba je del turizma, dosti trgovcev je odvisnih od mimoidočih obiskovalcev, ampak nekateri se tega očitno čisto nič ne zavedate.

Trgovine na promenadi so prav tako odprte, kot prej, ker v njih delajo lastniki ali najemniki. Če pa niso, pa imajo očitno dovolj prometa druge dni.

Niti trgovine na promenadi ne “bolijo” nikogar tukaj, ki trdi, da je skoraj na robu preživetja, ker so šoping centri ob nedeljah zaprti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close