Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na UKC Ljubljana na IPP ustvarjajo umetne vrste…

Na UKC Ljubljana na IPP ustvarjajo umetne vrste…

Ta dejstva, ki jih zdaj navajaš, prej nisi napisala.Oče bi moral vseeno tja, mi gremo vedno! Zdaj to veste in drugič boste postopali drugače! Če tebe ni, če oče ni šel, bi moral iti kdo drug.In če je mama tako hud bolnik, ne verjamem, da še nikoli ni bila na urgenci.
V glavnem, obnašate se tako, kot, da ste majhni otroci.Krivi so pa vedno samo drugi.Kadar gre kdo na urgenco, se je treba VEDNO vsesti v avto in iti za njim.Da veš, kaj se dogaja, kakšni postopki bodo in kam na kateri oddelek bodo dali bolnika.

Niste ravnali pravilno, ne.Kar piši pritožbe, šli bi z mamo in jo spremljali.Tudi , če je na obravnavi.Mi smo tudi takrat zraven.Ko sem peljala taščo na urgenco in si je zlomila 5 reber, sem šla noter k zdravniku, ji pomagala pri naštevanju vseh zdravil in vsega in šele, ko so rekli, da bo ostala noter in da lahko grem, ura pa je bila 1.ponoči, sem šla domov.

Kaj so rekli reševalci , ne vem.Pa mene to tudi ne bi zanimalo.

Ker bi se vsedla v avto in poskrbela za svoje bližnje.

Poiščite krivca tudi pri sebi!!!

Z reševalcem se oče seveda ne bi mogel peljati, ker se ne sme.Moral pa bi iti takoj z avtom za mamo.Posebno, če je tako bolna.Kako ste mogli pustiti mamo samo, da je šla v bolnišnico?

Glej, tega ne razumem in nikoli ne bom!

Zato imamo domače, prijatelje in sorodnike, sosede!

Da si zraven, da daš bolniku tekočino, mu pomagaš na wc…

Nisem zaposlena v zdravstvu, se vam pa čudim.

Niste opravili svoje najbolj osnovne naloge, s prstom pa kažete na krivce…

Tebi pa ni čisto dobro! Ja, je pomembno kako ima avtorica pošlihtano doma, ker je pustila hudo bolno mater z hudo starim očetom brez da bi vsi skupaj poskrbeli zase. pa kaj mislite,da je zdravstvo dolžnos krbet za veše bolne starše? Res?

Reševalci VEDNO rečejo, da ne moreš iti zraven, ker so oni tam samo za prevoz bolnikov.Zadaj za njimi pa greš VEDNO z avtom in to še celo moraš narediti.Ja, fajn ste naredili narobe, ker ni bilo nobenega z mamo!
Zapomni si, bolnišnica ni hotel all inclusive.
In od drugih zahtevaš to, kar bi morali narediti vi, domači! Biti ob mami, jo spremljati in ji pomagati.
Na urgenci imajo polne roke dela, verjemi.V ordinaciji je vsako sekundo bolnik, kje imajo pa čas gledati, kaj se še dogaja po hodnikih.

Pogajanja z vlado in krčenje? To je samo tvoj izgovor , da lahko mečeš odgovornost na druge!

Domači niste naredili nič, od drugih pa zahtevate vse.Nerazumljivo!

Potem pa padaš v depresijo in pišeš pritožbe…

Kaj še vse svet ni videl!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close