Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Na toplo, kar takoj! :)

Na toplo, kar takoj! :)

Ojla! Rada bi šla nekam na toplo..
Čas imam od danes, zdaj (!), pa tja do 15. februarja (torej max. 1 mesec).
Mikajo me azijske dežele kot so Tajska, Laos, Kambodža, pa tudi Kuba in dežele okoli nje.. Smile
Seveda gre za low budget varianto (študenti!), pa tudi pri let. karti bi raje ujela kak super last minute.
Kaka ideja kam, kako?
Mogoče išče kdo družbo?

cao!
tudi jaz imam cas, sam ne vem ce imamo zdaj v takem kratkem casu priloznost dobit kako pocen karto.
a kasnej nimas casa, kr jaz imam oz. si ga vzamem-sem abs., bi sla low budget itak, mikajo me laos kambodza vietnam tudi peru cile bolivija oz tam okoli.
daj sporoci
lp

Konec februarja grem v po J Ameriki za pol leta, mika me zdaj nekaj na hitro v last minute varianti..
Poceni, eksotično in toplo..

Morda želiš LP South America.

Posodim za eno leto. Pokliči.

LP!

Ulrik

Živjo!
Jst mal razmišljam o jamaici, sam ne morm tk na hitr, ker me čaka še kak izpit…

ojla mandarina!
to si se ze fiksno odlocla, da gres za eno leto, lahko bi ti del poti delala druzbo??kaka 2 mesca vec ne vem..

Za J Am sem fiksno odločena, grem pa za pol leta, ne eno leto.
Sopotnika žal ne iščem, ker imam že nekaj časa med potovanjem organiziranega- malo bom prostovoljno delala, nekaj časa grem samo plesat, se izpopolnjevat…, seveda pa dosti tudi okoli…

Zanimam se za zdaj- nekaj na hitro in poceni, pa ni vrag, da si ne bom najdla kake eksotike. Zato iščem nekoga s podobnimi željami, že za delitev stroškov, čeprav se bom (kot kaže najverjetneje) odpravila sama..

Si je kdo premislil? 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close