Na testu: Samsung Galaxy Tab 10.1v
Imam Samsung Galaxy Tab 10.1. .
na domači internet sem priklopljena preko opcije WI-FI. Ker pa odhajam
dostikrat na vikend me zanima, kako oz.preko katere opcije se priključim
na internet omrežja,katerega poseduje tamkajšni kamp.Območje Slovenije.
Predvsem pa me zanima kako priti do WLAN opcije.Iskala ves dan,žal ne najdem 🙂
Na internet, v omenjenem kraju,prihajam sicer preko telefona in wlan-a.
Zanima me tudi možnost priklopa na mobilni internet (paket mobitel) in sicer brez sim kartice.
Predvsem zato ker, ko se nabere večje število kampistov, moč signala pade s tem pa tudi možnost internet.priklopa.
Je to možno in kako?
Za odgovor bom hvaležna.
Na mobilni internet se kakor vem lahko priklopite le s SIM kartico. Zato se mu tudi pravi mobilni, razen, če bi se s pomočjo recimo telefona priklopili na internet. To naredite tako, da vaš telefon postane kot internet “ponudnik”. To naredite tako, da na svojem telefonu to omogočite, da je viden, kot možna povezava na internet.
Če sem prav razumela, brez vstavitve sim kartice, Samsung Tbl, ne morem priklopiti na internet.
V primeru, da kartico vstavim, ostanem brez telefona.Drži?
Ali pač obstoja še kakšna druga možnost internet priključka ?.
Vprašala bi samo še kako do opcije wlan na navedeni tabli ( Samsung Galaxy 10.1) )
Lepa hvala za odgovor.
Lahko imate dve SIM kartici. Eno le za internet za TAB in eno za mobitel.
Kot sem omenil pa obstaja varianta, da se z mobilnim telefonom priključite na internet in omogočite, da se ostale naprave, torej vaš TAB priključi s močjo telefona na internet.
Zanima me, če je kdo od vas zasledil problem z nastajanjem madeža na zaslonu, ki se kot oljni madež vleče ob pritisku na ekran? zadevo sem zasledil na Youtube, ker me je zanimalo če so kakšni problemi z zadevco.
Posnetek problema:
http://www.youtube.com/watch?v=xqUiVkf60XE
Lep pozdrav!
Hitrost mobilnega interneta ni odvisna le od mobitela ali tablice, temveč bolj od omrežja, pokritosti in kako “lovi” signal.
Forum je zaprt za komentiranje.