na temo-prevarila sem ga!!!
arnika,vidis,jst se strinjam s tabo,da je danes res tako,da vsi vsepovprek varajo,to je postala ze rutina,vsakdanjik!!! ampak vseeno,punca ni imela niti malo spostovanja do sebe,kaj sele do otroka,ki ga je nosila v sebi od drugega moskega!!! mislim,da se lahko vsak/a vprasa,kako bi pa bilo v tvoji kozi? da se to zgodi npr. tebi,meni…varanje clovek nekako preboli,da pa bi bilo varanje z otrokom v sebi,to je pa nekaj necloveskega!!!
TinaG!!! res je,da moramo biti ljudje razlicni med seboj,se strinjam s tabo! saj,kako pa bi bilo,ce bi bili vsi po vrsti enaki,vsi neumni,vsi pametni? ne bi bilo zanimivo za nas obstoj!!!
excveka ti je pa tudi lepo napisala,zakaj pa potem obstaja ta forum?!!! in ce pac noces dat mnenja,ga ni treba! saj te nihce ne sili! za v bodoce,taksne ali drugacne komentarje pa raje obdrzi za sebe!!! ker si s tem nabiras samo negativnost…
TATIKA! verjetno si spregledala oz.brala drugo posto,pa si preberi sedaj se 1x!!! vsi razumejo enako,probaj se ti!!! lep pozdrav…
Avtor: 123
Datum: 10-08-04 10:43
Kaj naj rečem? Razumem ene in druge. Tudi sama sem bila strogo proti varanju. Zanosila sem s fantom, potem pa je bil dva meseca službeno odsoten. Meni pa se je ponudila prilika… Še huje je bilo to, da mi je bil ta človek zelo všeč. Ob prvem namigu sem se še branila, nato pa cel tedn razmišljala, kaj sem zamudila. Drugo priložnost z njim pa sem izkoristila. In bilo mi je zelo všeč. Po sexu sploh nisem imela slabe vesti, ne občutka, da sem partnerja prevarala. Bilo pa mi je hudo, da on dela, jaz pa uživam!!!
In priložnosti in ponudbe s tem moškim so se ponavljale, videvala sva se redno, čeprav je imel tudi on družino. Postala sva si všeč, na drugačen način sva se navezala en na drugega. In ko se je fant vrnil, sem ga bila zelo vesela, po drugi strani pa mi je bilo zelo hudo, ker sva z drugim morala prekiniti. Sva pa še danes prijatelja.
Fant o vsem skupaj ne ve nič, zdaj živiva srečno skupaj in imava prečudovito hčerko.
Vem, da me bo večina vas obsojala, ampak v življenju se včasih zgodijo čudne stvari. Pravijo, da na tem svetu ni pravih in napačnih stvari. Vse je odvisno le od tega, kako sami dojemamo stvari in dogodke.
Lep pozdrav!
Kakšni izbruhi moralizatorskega svetohlinstva! Saj ni čudno, da je v tej zatohli Sloveniji tako, kot je. 123 se mi osebno zdi najbolj normalna in POŠTENA med večino vas.
Še mimogrede: statistika baje pravi, da partnerja prevara 3/4 moških (se pravi trije od štirih), in 1/2 žensk… Zdej si pa lase populte pa slinček za peno pod brado.
Veselje,da nisi ti ta 123 osebica,a?!!! Sama postenost te je,a ne?! Kako pa statistika laufa ti pa kr takoj povem!!! Ce delajo statistiko studentje,se izognejo tezavam,se pravi,da bi sli na pogovore v druge domove,to naredijo raje sami doma!!! Vse resijo,nato oddajo firmi,ki jih za to placa! In potem objavijo neveljavne podatke!!!
Cetudi ne bi omenjal statistike,sem vseeno mnenja,da vseeno prevara vec moskih zensko,kot zenska moskega! Ne poznam pa,da bi noseca zenska prevarala! Ze zaradi vesti do sebe in otroka,ce ze ne do moza!!!
Toliko o postenosti…
Zalost, jst sem čist drug mail brala, ki pa je tudi na temo varanja, zato nisem mogla skapirat, s kje ti podatek, da je bila ženska noseča.
Ko sem prebrala njen mail mi je šlo dobesedno na bruhanje. Zdaj sta “srečna” in mata hčerko, ko bo pa šel mož naslednjič na potovanje bo pa ista pesem, sam da tokrat ne bo noseča. Mislim ne vem, jst bi se na njenem mestu zamislila nad sabo.
Če ji že ni žal moža, bi lahko pa vsaj na otroka mislila. FUJ!!!!!
Tatiki in njenim podobnim!
Preberi si sporočilo 123. Dva meseca je lahko z njim uživala ne pa tistih 10 minut.
Saj bi že prvič lahko, pa ni. Se pravi, da je že prej bila z njim in se imela lepo.
Tatika si sploh predstavljaš takšne trenutke, ko te nekdo zapeljuje poleg tvojega partnerja. Ko veš da si svobodna ker on tega ne bo izvedel in lahko ta dva meseca z njim uživaš.
Kaj pa je bolj priporočljivo za nosečo dekle ali ženo kot pa nežnosti, ljubezen, razvajanje …
To je otroku koristilo dosti bolj kot ne vem katera terapija.
Kot sem rekla že spodaj: O tem kar je doživela 123, lahko samo sanjam.
To je kot v filmu.
Tvoje mnenje pa je starokopitno, je mišljenje podrejenih žensk, ki si o tem, kar je doživela 123, niti ne upajo misliti, ker niso neodvisne in ne upajo nikamor, če jim mož ne dovoli, in živijo v času, ki je daleč za današnjim.
Veš kaj risek, nisem nč starokopitna ampak samo zvesta. Nisem še poročena, tko da mi mož ne ukazuje, s fantom pa tud nimava takega odnosa, da ne bi nikamor smela. Pa če bi bil ne vem kakšen takega obnašanja ne odobravam.
Če se ti to zdi film, si pa res bogi-/a!!!
Kaj pa če bi se tebi to dogajalo in bi tvoj fant (predvidevam, da si ženska) to počel, ker bi se mu zdelo kot v filmu, a pol bi ti blo to tud full romantično in ne vem kaj še vse?
Dej zamisli se malo in ne misli, da smo vsi, ki smo zvesti svojemu partnerju neumni in starokopitni!
Mnenje Tatike je popolnoma pravilno. To je ženska, ki še spoštuje neka načela, ljubi svojega partnerja in ni zaradi tega nič kaj odvisna od njega. Pač ve, da je edini v njenem življenju, ki se mu predaja intimno. Ali ni to nekaj najlepšega? Brez nezaupanja, iskrena ljubezen…
In taka sem tudi sama.
Risek, ti pa glede na svoje mnenje lahko poklekneš pred nami.
Forum je zaprt za komentiranje.