Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek na temo-prevarila sem ga!!!

na temo-prevarila sem ga!!!

ce si preberete temo:PREVARILA SEM GA,avtor 123,se verjetno vecina ne bo strinjala s tem,kar je punca naredila?!!! to je res zalostno,sramotno,kako lahko to nekomu naredis,ko si v nosecnosti,potem pa gres cez plot z drugim moskim?!!! Z OTROKOM V SEBI?!!!

ampak me pa zanimajo sedaj vasi odgovori,kako pa bi bilo,ce bi bila stvar obratna? ce bi sel moski cez plot,doma pa imel noseco partnerico? zanimiva tema,se mi zdi? lep pozdrav…

Sramota za žensko, če bi to naredila, za tistga k je bil z njo pa tud. Taka ženska mi se prav gravža. Ne misli na nikogar ampak samo nase in na tistih 10 min!

Če pa to naredi tip, ki ima doma nosečo ženo ali partnerico, ni pa nič boljši. Jst bi mu vse stvari čez okno vrgla in zamenjala ključavnico pa čao.
Sej vem, da ni tok enostavno sam vseen, jst s takim moškim ne bi hotla met več opravka, je pa res, da jo verjetno ni prevaral prvič in je take stvari delal še preden je zanosila.

Sam tema je pa res cool.

A si ti mogoče ta prevarani partner?

Če varanje, kot trdijo nekateri, ni nič napačnega (celo utrjuje vezo -hahahaha – štos tisočletja!!! – to trdijo po moje samo tisti, ki so varali, tisti, ki so bili prevarani čutijo čisto kaj drugega!), zakaj potem v naprej
ne povejo tega svojemu partnerju?

Na primer:

Ti greš čez vikend na službeno potovanje. Mogoče bom šla/šel na kavo s svojim/svojo bivšim-bivšo in mogoče bova spala skupaj. Ti, dragi/draga moj/moja pa delaj in ne bodi hud/huda , saj te bom potem imela/imel še raje!

Prevarati – in to je moje trdno prepričanje – v vsakem primeru pomeni ponižati prevaranega.

Pa naj bo moški ali ženska – zakaj pa naj bi bila razlika?

lep dan!

Se strinjam, exčveka!
Gre predvsem za pomanjkanje spoštovanja med partnerjema in posledično za ponižanje brez primere!!

V nobenem primeru dejanje ni sprejemljivo, vendar je to stvar posameznika.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Jaz ne obsojam NOBENEGA. Še nikoli nisem varala in mislim, da nisem bila prevarana. Resnično se mi smilijo ljudje, ki to počnejo in ljudje, ki so prevarani.

Jaz se držim reka: Ne stori drugemu tistega, česar ne želiš, da drugi stori tebi. Do sedaj mi je glede tega uspelo, kaj bo v prihodnje, pa ne vem, le kdo ve?

Radi se imejte!

LPS1.

Jaz pa mislim, da je varanje, ko greš z nekom v posteljo, sicer grdo, ampak se mi zdi veliko huje če nekoga varaš v mislih, v svoji glavi…..seks pač pomeni le fizični akt, če pa nekoga varaš v glavi pomeni da so prisotna čustva, kar je še veliko huje…..Varanja v nobeni obliki ne maram….zdi se mi blazno nizkotno in nefer….jaz sem se s svojim partnerjem zadnje čase veliko pogovarjala o tem…..in to iz preprostega razloga: imava prijatelja, ki sta že dolgo časa skupaj sedaj pa ga je ona prevarala z njegovim in pa tudi njenim najboljšim prijateljem……živa groza…..
Druga dva pa sta poročena in je pred kratkim ona prevarala moža……

Kako odreagirati na take novice????Naju je sesulo, saj sva v vse verjela in za nikogar nebi rekla da bo varal…..

Torej…..kot sem rekla…..veliko sva se o tem pogovarjala….drug drugemu zaupava…..ampak mene je še vseeno strah……ZA KOGA TOREJ DATI ROKO V OGENJ……MORDA BO PRIŠEL ČAS KO TUDI ZASE NE????Močno upam da me ne čaka kaka taka tragedija……

Sem prebrala že tam, pa so me presenetili komentarji že na samo temo prevare…kokr da so se že vsi vdali v usodo in je varanje že čist normalen del veze..žalostno. Kar se pa tega z otrokom tiče sem pa rajš tiho, ker me take stvari tolk razočarajo, da ostanem brez besed. Ženska res nima nobenega spoštovanja do sebe, partnerja in nenazadnje do otroka? Za bruhat! Isto velja v primeru moškega, kako se lahko spusti tako nizko, da prevara dekle/ženo v trenutkih ko ga najbolj potrebuje oz. ko pride do tko lepih trenutkov kot je nastanek novega bitja, ki naj bi bil plod ljubezni dveh ljudi? Groza..človček se še rodil ni pa bo že prišel v razbito družino…

…sama to obsojam tudi zato, ker je na tak način moj biološki oče zapustil mojo mami ko je mela mene in sm bla še dojenček..in samo hvalabogu, da mi že skoraj celo življenje ob strani stoji moj očim…palec gor za take moške!

Bravo!

Tudi sama živim v prepričanju, da ne smem drugim storiti nič takega kar ne privoščim sama sebi!

In sem prepričana, če varaš, da boš slej ko prej tudi sam prevaran na tak ali drugačen način!

lep dan!

moram rečt, da ne razumem tole moraliziranje!!! je že imela razlog za to da je to storila…pač se je to zgodilo in ni nobene tragedije v tem primeru…razen slabe vesti.

kakšna pa je razlika če varaš z otrokom v sebi??? varanje je varanje….pa če je otrok v tebi ali ne….”kako si lahko pošpricala otroka s spremo drugega” je nekdo dejal…ja hahaha….k da bo pa z otrokom kej narobe.

ARNIKA – ZDI SE MI, DA NE RAZUMEŠ BISTVA. GRE SE ZA NAČELA!!!

k da bo z otrokom kaj narobe…- VIDIŠ, NA TAK NAČIN RAZMIŠLJAJO LJUDJE, KI NA VSE NAČINE IŠČEJO IZGOVORE ZA SVOJA GRDA IN NAGNUSNA DEJANJA.

Ne bom več razlagala, ker me ne razumeš. Kolikokrat si pa že ti prevarala svojega (glede na tvojo potuho nevedni)?

ja dobro vem, da gre za načela…no če se ustavimo pri meni…jaz svojega ne varam in ga ne mislim prevarati, ker ga imam rada in ga spoštujem…

vendar pa odkrito povedano nekako ne vidim razlike med tem ali nosiš otroka v sebi ali ne….

VARANJE JE VARANJE!!!!Z VARANJEM IZNIČIŠ VSE TISTO ZAUPANJE, SPOŠTOVANJE, KI GA IMAŠ V ČLOVEKA … pa če sam prevaraš ali te on/a prevara…četudi sam varaš nehote ti ta dejanja pustijo posledico v tebi….ker ljudje dostikrat gledamo in vrednotimo drugega po svojih dejanjih.

Samo eno vprašanje – si že bila noseča?

če je vprašanje nemenjeno meni….ja sem bila noseča in imam sedem let starega otroka.

Jaz pa mislim da načel na tem svetu sploh ni več……Na žalost….Ker vsi mislijo da vse lahko in da vse smejo, posledic pa ne znajo prenašat….a je potem kaj čudno da je toliko razpadlih zakonov in vez in da toliko otrok živi s samo enim od staršev…..Neodgovorni ljudje…..al kako naj se izrazim….

Arnika – ja, vprašanje je bilo namenjeno tebi. In vesela sem, da sem dobila odgovor. No, tudi jaz sem mamica 2 letnemu otroku in varanje noseče žene obsojam veliko bolj. Da ne bo pomote – obsojam vsakovrstno varanje.

Načela SO, načelni ljudje tudi SMO. In nas je spet VEDNO VEČ!
Drugače teh debat sploh ne bi bilo.

Hvalabogu!

lep dan!

Zadnjič sem gledala oddajo Cheaters (ko dajo ljudje zasledovati svojega partnerja, ker sumijo, da jih vara, na koncu sledi soočenje, ko jih dobijo z ljubico/ljubčkom). En tipson je imel prav zanimive izgovore … najprej je trdil, da bejbike sploh ne pozna, potem, da je njegova stranka, na koncu pa je bila že seksualna terapevtke, ki ji je najel zato, da bi rešil težave v zvezi in jo utrdil:)) Kakorkoli, vse so izgovori, obrambni mehanizem, nikogar pa še nisem slišala, da bi rekel, da mu je žal, ker je prizadel partnerja. Najprej leti očitek prav nanj, češ, da je on kriv, da je šel varat, ker ni bil dovolj pozoren, ljubeč, itd. Vedno je potrebno reševati težave znotraj odnosa in ne izven, se vprašat, zakaj si želim varat, kaj je tisto, kar mi manjka ali kar me mika.

za tatiko! nisem ta prevarani partner,ampak sem samo prebral tisto temo in se mi je takoj,v trenutku kar obrnilo!!! pa zdi se mi,da se je punca kar pohvalila s tem!!! se ji prav fajn zdi,da se je dala dol z enim,z otrokom v sebi! sori,ampak ne podpiram tega!!!

draga arnika,spet se strinjam z deserto,kot sem se strinjal ze na prejsnjem forumu! res ne razumes bistva in tudi sama moras biti totalno brez vesti,brez vsega! samo pomisli,z otrokom v sebi,z drugim moskim pa potem cez plot?!!! jst sem totalno sokiran!!! punce moje,za to sploh ne obstaja zdravila!!! nizkotno!

ajd zalost – šetaj malo….

cao..jst pa vem,ce bi moja mami varala fotra bi me zamoril…mislim,,ej nardila sta me z ljubeznijo,,kao ane,pol se gre pa fukat z drugim..jst pa u trebuhu ne slutim kasno mam mati,,ne ne ne,,!!! hvala bogu da obstajamo se postene!!!!! ti ***** mala,,k ne cenis niti partnerja,,ce si mu hotla vrnit mogoce si dost slabo zbrala…spakeri pa pejt al pa obraten,,ne pa prvemu pizdo nastavt,,,,koza jedna,,bogi tvoj otrok,,,JA ZA VSE K BOSTE KEJ PAMETNE,,TO JE OBSOJANJE,,K MI GRE TAK FOLK NA ZIVCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vitka,prosetaj ti malo!!! naprej se nauc po slovensk,pol pa napis kej pamtnga!!! se mi zdi,da si tudi ti en avelka zalost!!! fuj…

BRAVO INA!!! 🙂

ja prav luštno je malo razburit vas forumce….

ne gre za to, da sem jaz brez vesti….vendar ne zelim nekoga obsojati tako kot nekateri, ker v današnjem času moram rečt da je že prava redkost, da nekdo nekoga ne vara…na začetku ko so ljudje zaljubljeni in je prisotno še veliko nežnosti po drugi strani adrenalina jih zelo malo vara…

v dolgotrajnih vezah pa prosim lepo skoraj vsi prijatelji in znanci, ki jih poznam ali poznam na videz….VARAJO!!!! ker je to ratalo skoraj nekaj normalnega kvazi modernega… in tisti, ki v družbi najbolj obsojajo takšna dejanja so največji grešniki….zato se mi zdi tole moraliziranje in obsojanje brezvezno kajti vsak ve za sebe kaj dela in kaj ne….ampak saj to je forum kjer obstajajo različna mnenja kot tudi ljudje ali pišejo s krinko v sebi ali ne….pač jaz ne verjamem nobenemu!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close