Na suhem kot riba
Za Doris
Ojlaaa Doris, lahko pišeš tudi na funb8999@gmail.com za kak klepet ali pa kaj več tudi ?
Doris, če želiš mi piši na: mojepoletje14@gmail.com
Kar čudna zgodba. Niti ne zaradi (ne)seksa, ki se sicer lahko bolj ali manj pogost, bolj zaradi opisa posameznih dogodkov in njegovih opravičil. Nekak mi po logiki nese, da ima drugo a to seveda ni nujno. So tudi aseksualne osebe. Ljudje, ki jim to pač ne pomeni toliko seveda pa odnos gradijo drugače. Bi pa to verjetno že prej zaznala tako, da ja; “čudna zgodba” zelo saj, če se “dobro razumeta” kako je možno, da tega ni moč razrešiti, najti kompromis, razmeti razloge?
Doris245, 11.05.2023 ob 16:04
Diop o hvala vsaj eden ,ki ima dober komentar na napisano.
Večkrat sem že rekla,da kaj lahko spremeniva ,da bi bilo drugače.
In on samo reče, da mu pač ne paše in kaj tukaj ne razumem.
ma pogojno se to da spremeniti. Vprašanje je le koliko je tebi sploh do tega. Nekak niti ne razumem objave tukaj saj težko verjamem, da si res pričakovala najti tu odgovor. Po drugi strani pa je to le pogled in gre sprejeti, da se nekomu taka objava zdi smiselna.
Dost čudno je, da se eden od partnerjev (pa ne glede ne to ali je M ali Ž) preprosto odloči na pobudo drugega, željo po spremembi, izpostavljeno težavo odgovoriti “mi ni do tega”. Kr neki. Kak je to odgovor. In tu se potem pri naju mal zbudi prvotno omenjena misel, da ima drugo. Je pa seveda možnih ogromno odgovorov. Ampak osnovno izhodišče je tvoj zapis , da se “dobro razumeta”. No, če je temu tako ni razloga, da ti ne bi dal pojasnilo, ki gre onstran “mi ne gre” ali pa se celo dogovorila za drugačno obliko odnosa s katero bi on soglašal ti pa bi dobila kar pogrešaš. Ne vem osnova odnosa so odprte karte. Le na temu se da graditi.
Piši na zmacek40@gmail.com
Temu se reče oring psihične težave.
Gre za vrsto javalosti, najprej umske, ki se razvije tako daleč, da človek postane frigiden.
To kar pišete, zagotovo ni osamljen primer, vendar se o tem premalo govori.
Počakajte še malo, kmalu se bo pokazalo še več motenj, ki jih boste opazili in potem povežite vse skupaj v celoto.
Forum je zaprt za komentiranje.