Na suhem kot riba
Ubistvu mi je nerodno to sploh napisat.
S partnerjem sva skupaj 8 let. Imava se super,se razumeva oba imava redne službe ,pred enim letom sva kupila stanovanje…
Jaz sem stara 36 on pa 44.
Vendar je danes točno 3 leta odkar sva nazadnje sexala.
Ja prav ste prebrali…3 leta nič.
Ubistvu ne sexava ker njemu pač ni. Že ko sva začela hoditi nisva ravno pogosto. Mogoče 10x na leto.Vendar vsako leto manj.
Vedno je imel neke izgovore.Da ne bo kdo rekel,da jih imamo vedno ženske.
On je šele izviren z njimi…. ali mu ne paše ker je lačen ali ker je ravno jedel.
Ali ker mora pod tuš ali pa je ravno izpod tuša.
Ali je pač napačen dan ,napačen moment…
Mene rajca sex v naravi ,da te nihče ne vidi ali pa v avtu na hitro. No on bi samo doma v postelji. Niti v kuhinji niti na kavču v dnevni sobi.Samo v postelji.
Enkrat sem ga zbudila sredi noči sem mu ga vzela v usta in me je porinil stran kaj ,da mi je da naj mu dam mir ker se mora naspati. In da nikoli več ne naredim tega ker to njemu ni všeč da noč je za spati.
Včasih sm si jo zrajcala zraven njega v postelji, ko je spal in enkrat se je zbudil ,da kaj delam da naj bom pri miru da on more spat ,da naj grem to početi v kopalnico če že moram.
Potem mi je rekel ,da nisem normalna glede sexa ,da ni še spoznal ženske ki bi ji toliko do sexa.
No nebi rekla če bi sexala 4x na teden … ampak očitno je tudi 1x na mesec preveč.
Potem pa je prišel dan, ko se mu rekla,da bi res rada imela otroka.
To je bilo 3 leta nazaj….
On ima dva sina od prej. In mi je skos govoril,da bi tudi on imel še enega.
Potem je rekel,da bi bilo super ,da bi imela redno službo. Ko sem imela službo je rekel najprej štalca potem pa kravca.
In sedaj ko imava vse kar je želel je pa rekel ,da je prestar.
In še vrtim v začaranem krogu.
Drugače se res razumeva super.
Nekako sem se prepričala, da pač očitno sem nabasala na tipa ,ki mu je sex odveč.
Sama sem pa ena izmed unih ,ki ji ni problem nikoli.
Sex je zame sprostitev.
Pa vendar očitno vsega ne moremo imeti.
Žal nimam ne otrok ne sexa…
Lp Doris
Piši na pokvarjen88@gmail.com
Avtorica, jaz te čist razumem in podpiram. Sem samski zdrav moški star okrog 40 let prijetnega videza, simpatičen, pogovoren. Glede na to, da ne seksaš nič, ne boš prekršila ničesar in ne boš varala, če mi pišeš na mail john.novka@gmail.com V mnogočem se prepoznam v tvojem zapisu v tem smislu o svobodi seksa, odprtosti, želji po seksu, sprostitvi. Recimo, meni je super seks ali samozadovoljevanje kje na kaki divji plaži v naravi v gozdu. Daj zberi pogum in mi piši, prihaja poletje mogoče se bova pa ujela in sva si lahko super pogovorna kasneje pa mogoče tudi spolna partnerja, da izživiš svoje želje in uživaš.Lp
Forum je zaprt za komentiranje.