Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na razpotju med sestrama dvojčicama

Na razpotju med sestrama dvojčicama

Tle sem prebrala, da ima lahko nekdo cel mesec dva, tri punce, nato ima dva meseca frej, potem ima spet kratek čas dve 😀

Joj, joj, spat bom mogla :D[/quote]
matkić tipka o svojih dlaneh in vmesnem času, ko ju uporablja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tle sem prebrala, da ima lahko nekdo cel mesec dva, tri punce, nato ima dva meseca frej, potem ima spet kratek čas dve 😀

Joj, joj, spat bom mogla :D[/quote]

Saj… lahko ima samo takih je minimalno število :D[/quote]Pa sem res poznal enega takega. Ni mu bilo lahko, še sploh ko so se punce srečale…. 😉
Ga je minilo za vedno :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj… lahko ima samo takih je minimalno število :D[/quote]Pa sem res poznal enega takega. Ni mu bilo lahko, še sploh ko so se punce srečale…. 😉
Ga je minilo za vedno :)))[/quote]
one: zamisli se nad sabo, s kakšnimi se spoznavaš … je nalezljivo – in tebi se to pozna ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close