Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na prvem zmenku bi on kar hopa cupa…

Na prvem zmenku bi on kar hopa cupa…

Zelo lepo povedano. ?

ja treba se je dat čimprej dol, preden se čustveno navežeš.

Mogoče mu doma žena nebi pustila

Vse je odvisno od tega kaj sta drug od drugega pričakovala. Če si ti iskala tipa za oženit, on pa vročo avanturo, potem je vse jasno.

Ce se na prvem zmenku ne izkaze, lahko kar gre domov.

. https://youtu.be/fIVAlV8YVF0

Točno toooo

Ne bi vedel, če je to danes že nekaj normalnega. V nekaterih primerih ugibam, da tako zna biti. Verjetno bolj pogosto pri mladih in pri dogovorjenih zmenkih preko aplikacij za zmenkarije. Imam spoštovanje do punc, ki se znajo ceniti in zadržati spolnost za takrat, ko je to bolj primerno za njih in njihove vrednote. Tiste, ki so pa zgolj radodajke pa bodo pač osrečile večje število moških…

No, takih je žal veliko … tudi sama sem naletela na tipa, ki me je na prvi kavi prijel za roko in si jo porinil v mednožje. In to sredi Tromostovja. Jo je odnesel s prijaznim adijo.

Prdolgo res ni za čakati ampak … malo je pa treba oceniti s kom imaš opravka.

Lahko pa mu to vseeno šteješ v plus. Se je vsaj pogovarjal s tabo oz.ti pisal…oz.se vsaj malo trudil. Večina ti najprej pošlje fotko “korenjaka” in te kar takoj  povabi na “dajva se dol”. No. Je pa res, da pri teh takoj veš na čem si.

Hmm. Kaj češ.

Baje da je to normalno v tem času vsi moški iščejo samo sex da se potešijo pol pa odje…. punco

Ista moja zgodba, z razliko da sem jas dala na 1 zmenku ker sva se res zelooo povezala že prej in glej ga zlomka, se danes po parih letih sva skupaj ???

Pravilno si se odločila. Dobro, da je takoj pokazal svoje namene.

Odgovor na objavo uporabnika
DAŠ?, 08.11.2021 ob 17:58

Odgovor na objavo uporabnika
Papir prenese vse, 08.11.2021 ob 17:44

V realnem življenju je večina teh, ki iščejo na spletu težkih psihopatov, ki to za fasado spretno skrivajo. Bolj oot se trudi izgledat ugleden, dober, pošten, slabši je v resnici.

Daš pa takrat, ko se prepričaš s kakšno osebo imaš opravka. Čim kasneje, tem bolje, ničesar ne zamudiš verjemi. Če je res v redu te bo počakal in bosta hitro nadoknadila zamujene užitke.

Joj, joj, ne vem no, ampak meni se zdi beseda daš (v smislu imeti spolne odnose z nekom) zelo zastarela, mačistična in šovinistična beseda. Me spominja na tiste čase, ko so morale ženske samo tiho ležati v temi z zaprtimi očmi in čakati, da so moški opravili. V današnjih časih je seks vzajemno dejanje, torej imata oba nekaj od tega Oz Morata imeti, zato izraz, da ženska da, nikakor ni primeren. Morda za v kakšno pivnico med na pol pijanimi primitivci.

Avtorica, tebi pa: moje sožalje. Ampak iskati partnerja na raznoraznih portalih pač zahteva, da se vzame to v zakup – da jih bo 9 od 10 rahlo čudnih, čudaških, perverznih in bodo imeli težave pri vzpostavljanju normalnih medsebojnih odnosov.

v bistvu tehnicno gledano, je moski tisti, ki da 🙂

. https://youtu.be/wNjIL8kvznA

Dejstvo je, da se leta 2021 na prvem “srecanju”, ki sploh ne rabi biti zmenek, fuka precej pogosteje kot kdajkoli prej. Problem izteme je, ce to poskusi tip, ki zensko seksualno dovolj ne privlaci. Sploh, ce poskusi pospesiti iz 0 na 100km/h v 2 sekundah, lol.

Ne, nisi za na luno. Takšno obnašanje je nagravžno. En nasvetek: nikakor se ne dopisuj 1 cel mesec. To je izguba časa. 2 maila maksimalno, in srečanje v živo ČIMPREJ.

Ti si to kar ti si! Išči moškega z enakimi vrednotami. Ta, ki te hoče že prvi večer, skoraj 100 % od te be noče kaj dosti drugega kot sex. Če pa hoče, je pa on “butelj”.

Pri 30 si še nedolžna? Po moje se mu za frigidno ni dalo več matrat.

Najbolj zanimive so mi izjave, da samska mamica išče financerja. Pa ni vedno tako. Obstajamo tudi take, ki vemo, da smo za preživetje odgovorne same in s tem nimamo nobenega problema.

Bom pa navrgla dejstvo, da je veliko samskih moških, ki pri +/- 40 še ni našel smisla … Oprostite dragi fantje, odprem vrata otroške sobe in imam tehten razlog, da se zjutraj podam v nov boj in to z nasmehom ?…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close