Na prvem zmenku bi on kar hopa cupa…
Ne bi vedel, če je to danes že nekaj normalnega. V nekaterih primerih ugibam, da tako zna biti. Verjetno bolj pogosto pri mladih in pri dogovorjenih zmenkih preko aplikacij za zmenkarije. Imam spoštovanje do punc, ki se znajo ceniti in zadržati spolnost za takrat, ko je to bolj primerno za njih in njihove vrednote. Tiste, ki so pa zgolj radodajke pa bodo pač osrečile večje število moških…
DAŠ?, 08.11.2021 ob 17:58
Papir prenese vse, 08.11.2021 ob 17:44
V realnem življenju je večina teh, ki iščejo na spletu težkih psihopatov, ki to za fasado spretno skrivajo. Bolj oot se trudi izgledat ugleden, dober, pošten, slabši je v resnici.
Daš pa takrat, ko se prepričaš s kakšno osebo imaš opravka. Čim kasneje, tem bolje, ničesar ne zamudiš verjemi. Če je res v redu te bo počakal in bosta hitro nadoknadila zamujene užitke.
Joj, joj, ne vem no, ampak meni se zdi beseda daš (v smislu imeti spolne odnose z nekom) zelo zastarela, mačistična in šovinistična beseda. Me spominja na tiste čase, ko so morale ženske samo tiho ležati v temi z zaprtimi očmi in čakati, da so moški opravili. V današnjih časih je seks vzajemno dejanje, torej imata oba nekaj od tega Oz Morata imeti, zato izraz, da ženska da, nikakor ni primeren. Morda za v kakšno pivnico med na pol pijanimi primitivci.
Avtorica, tebi pa: moje sožalje. Ampak iskati partnerja na raznoraznih portalih pač zahteva, da se vzame to v zakup – da jih bo 9 od 10 rahlo čudnih, čudaških, perverznih in bodo imeli težave pri vzpostavljanju normalnih medsebojnih odnosov.
v bistvu tehnicno gledano, je moski tisti, ki da 🙂
Najbolj zanimive so mi izjave, da samska mamica išče financerja. Pa ni vedno tako. Obstajamo tudi take, ki vemo, da smo za preživetje odgovorne same in s tem nimamo nobenega problema.
Bom pa navrgla dejstvo, da je veliko samskih moških, ki pri +/- 40 še ni našel smisla … Oprostite dragi fantje, odprem vrata otroške sobe in imam tehten razlog, da se zjutraj podam v nov boj in to z nasmehom ?…
Forum je zaprt za komentiranje.