Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na prvem zmenku bi on kar hopa cupa…

Na prvem zmenku bi on kar hopa cupa…

to je pravi dec. Ne pa slovenceljni, ki ne vedo kje ima koza pičko.

Odgovor na objavo uporabnika
Mio dios, 08.11.2021 ob 17:27

Zakaj pa ne?

NE pomeni NE.

Lkoo, 08.11.2021 ob 19:04

Hojla, bedaka si se rešila, sunla bi ga v jajca in odpeljala….pusti te portale, rajSi se v kake krožke,pohode….vključi.

Moj brat je en takih na fb, star 50, živi ga mama, brez izpita, službe, denarja. Ampak žensko si dobi na netu, trenutno ima eno štajerko, ki vsak vikend hodi 200 km k njemu.Vidi, da od njega ni bodočnosti, ampak kar hodi, ne vem kje ženskam pamet.

Verjetno zna poštimat seksualno – in tista, ki hodi 200 km daleč je nora na njegov kos mednožnega mesa, brez skrbi. Druge ni.

Tale hopa-cupa tema je močna, definitivno 🙂

ne seri pls, 09.11.2021 ob 03:07

copy paste … tole sm ze enkrat bral tle

Tako je, zgleda ne znajo drugače laufat tega.

Nisem avtor teme 🙂

Ne sploh nisi za luno.. Tisti model je za luno.. Če tako navali potem nima vse pošlihtano na podstrehi. Če bi mislil resno bi se moral bolj potruditi  ne pa kot svinja v buče.

Tale tema je že bila, z točno tem tekstom. Kot kaže je premalo novih, pa se ponavlja nekatere stare.

Lahko se pa seveda še malo predebatira. Tip je pač probal. Moj problem je bil ravno obraten, nisem “navalil” in kakšna bolj divja me je hitro označila za “cagavega” in izgubila interes. Tako da tipu jaz ne bi zameril, je pač probal. Lepo naj se mu pojasni kaj in kako, če bo čakal ok, če ne pa srečno pot.

Pa še to: če se uporabi kakršnakoli sila, je to posilstvo. Tako da jaz bi bil pri teh zadevah previden. Itak pa, kot že povedano, sem bil kvečjemu prepočasen, kot prehiter.

ni vedla kam naj se da….., Pa se je dala dol ???

Papir prenese vse, 08.11.2021 ob 17:44

V realnem življenju je večina teh, ki iščejo na spletu težkih psihopatov, ki to za fasado spretno skrivajo. Bolj oot se trudi izgledat ugleden, dober, pošten, slabši je v resnici.

Daš pa takrat, ko se prepričaš s kakšno osebo imaš opravka. Čim kasneje, tem bolje, ničesar ne zamudiš verjemi. Če je res v redu te bo počakal in bosta hitro nadoknadila zamujene užitke.

Najboljši odgovor ever!

Če bi ti bil dovolj všeč, bi ga že nategnila. Tako pa očitno bi itak bil zadnji zmenek.

Ne razumem zakaj si moreš dopisovat cel mesec to je (potrata časa, zmanjka tem za zmenek). Če mene vprašaš malo se pogovarjaš ko pogovor steče, povprašaš stvari, ki so pomembne in se dogovoriš za zmenek. Dalj časa preteče manjše je zanimanje z obeh strani. Jaz bi rekel da traja priblizno do 2 mesca od prvega zmenka, da se čustveno navezeta oba in potem bi bilo primerno biti intimno za ljudi ki iščejo resne zveze. Za ostale, ki iščejo one night s. tisti pa na prvem zmenku pade. Zato je pomembno vprašat kaj kdo išče pred kot pride do zmenka, da ne pride do čudne situacije.

Vprašala si, če je to nekaj normalnega. Jaz bi rekel glede, da zivimo v hook up kulturi, in večina ljudi ne išče resne zveze ampak  kratkoročen uzitek, to pomeni, da.

Sam sem prijavlen na portalu in sem šel  na tri zmeneke z eno punco ali je bila totalno zaprta (pomeje slaba izkušnja od prej) in odgovori od nje so bili kratki in nisem nič zvedel z njih. Skratka počutil sem se zelo nelagodno ko se ne moreš povezat z osebo in sem končal celo zadevo, če nemore biti izkrena. Z drugo sem punco sma se menla in potem me je vprašala za fb in sma se tam menla. Ali spet situacija se menima za zmenek kaze interes in jo vprašam ob kateri uri ima čas in totalna blokada, zgovori itd, jo vprašam za tel. in noče dati, ter jo le vprašam v čem je tezava in mi pravi da je imela ze različne izkušnje in da ne ne zaupa takoj. Razumen to ali jo povprašam malo bolj podrobno kdaj je bila nazadje v zvezi in če je še čustveno navezana in je rekla da pred 3 leti in da še je čustveno navezana. Ji dam par nasvetov ter se poslovim. Sem ji rekel da ko bo predelala zadeve, da mi lahko kaj napiše pa bomo videli (če bom še samski).

Ne razumem zakaj ne predelajo zadeve in potem začnejo iskat, potem pa treba te čustvena nihanja prenašat. Ter še besede z vsake vlect, da zveš v čem je tezava.

Če si samska, mi lahko pišeš na e-pošto: geforcerertxryzer@gmail.com. Iščema oba resno zvezo, vse ostalo lahko kasneje zveš.

To zdej neki na pamet bluzite ženske. Kok je žensk ki komaj čaka da noge da narazen, že na prvem zmenku al pa sploh do zmenka ne pride. Vse ste rožice ni kaj, a take ste najhujše, predvsem poročene. Čuden da pa jaz imam takšne izkušnje da se vse povsod neki prodajate, iščete seks, pošiljate slike, delate se poštene, iskrene, itd..a v bistvu se skrivate za svojim početjem in ravnanjem. Samo z eno sem šou na zmenek ki ni takoj dala noge narazen pa sem star 42 let. Pa sem jaz bil tisti ki se ni hotu zamerit ženski zarad seksa, ampak očitno je da niste take rožice za kakršne se delate pred drugimi. Teden dni nazaj sem bil na zmenku pri mamici z tremi otroci pa ni bil moj namen da seksava, pa glej ga zlomka glih tok da me ni posilila, pa še Corono sem dobil. Par mesecev nazaj sem bil pri eni 3 dni sem mislu da bo kej resnega. Tri dni sva seksala in po 3 dneh sem jaz šou domov. Pred tem mi je teden dni pošiljala srčke, ljubčke, ni da ni. Po treh dneh seksa mi reče da bi ona počasi. Ha ha tale je svetovna. Tako da ženske drage ne se delat rožice ker niste rožice, lahko bi napisal roman če bi hotel. Obstajajo pa moški ki so pošteni, iskreni, odriti, dobrosrčni, ki ne gledajo samo na sebe, itd..no zato ker sem pač jaz takšen sem najbolj vesel, ker sem samski. Ker v današnjem svetu pač ne verjamem več na obstaja poštena in normalna punca ki ima pošlihtane stvari v glavi. In zarad takih smo rajši moški samski in iščemo samo priložnost za seks. Na žalost tega ženske ne boste nikoli sprejele.

zoo954, 09.11.2021 ob 23:48

Ne razumem zakaj si moreš dopisovat cel mesec to je (potrata časa, zmanjka tem za zmenek). Če mene vprašaš malo se pogovarjaš ko pogovor steče, povprašaš stvari, ki so pomembne in se dogovoriš za zmenek. Dalj časa preteče manjše je zanimanje z obeh strani. Jaz bi rekel da traja priblizno do 2 mesca od prvega zmenka, da se čustveno navezeta oba in potem bi bilo primerno biti intimno za ljudi ki iščejo resne zveze. Za ostale, ki iščejo one night s. tisti pa na prvem zmenku pade. Zato je pomembno vprašat kaj kdo išče pred kot pride do zmenka, da ne pride do čudne situacije.

Vprašala si, če je to nekaj normalnega. Jaz bi rekel glede, da zivimo v hook up kulturi, in večina ljudi ne išče resne zveze ampak  kratkoročen uzitek, to pomeni, da.

Sam sem prijavlen na portalu in sem šel  na tri zmeneke z eno punco ali je bila totalno zaprta (pomeje slaba izkušnja od prej) in odgovori od nje so bili kratki in nisem nič zvedel z njih. Skratka počutil sem se zelo nelagodno ko se ne moreš povezat z osebo in sem končal celo zadevo, če nemore biti izkrena. Z drugo sem punco sma se menla in potem me je vprašala za fb in sma se tam menla. Ali spet situacija se menima za zmenek kaze interes in jo vprašam ob kateri uri ima čas in totalna blokada, zgovori itd, jo vprašam za tel. in noče dati, ter jo le vprašam v čem je tezava in mi pravi da je imela ze različne izkušnje in da ne ne zaupa takoj. Razumen to ali jo povprašam malo bolj podrobno kdaj je bila nazadje v zvezi in če je še čustveno navezana in je rekla da pred 3 leti in da še je čustveno navezana. Ji dam par nasvetov ter se poslovim. Sem ji rekel da ko bo predelala zadeve, da mi lahko kaj napiše pa bomo videli (če bom še samski).

Ne razumem zakaj ne predelajo zadeve in potem začnejo iskat, potem pa treba te čustvena nihanja prenašat. Ter še besede z vsake vlect, da zveš v čem je tezava.

Če si samska, mi lahko pišeš na e-pošto: geforcerertxryzer@gmail.com. Iščema oba resno zvezo, vse ostalo lahko kasneje zveš.

Pa da še dodam da nikoli nisem iskal samo seks, ker ni vse v seksu, so ostale stvari ki so bolj pomembne in važne. Seks je samo češnjica na tortici uspešni zvezi. Ampak čedalje bolj dojemam da se enostavno ne najde ženska s katero bi lahko bil v normalni vezi. Ali so pa ostale samo mamice z po 3 otroki ki iščejo financerja, ker bivši niso sposobni poskrbeti za svoje otroke, ali jih pa ženske ne morejo same preživljat in si nujno morejo najdet enga moškega.

V glavem roman bi lahko napisal kar se tiče mojih izkušenj z ženskami.

Sej ne more biti res, 09.11.2021 ob 23:58

Pa da še dodam da nikoli nisem iskal samo seks, ker ni vse v seksu, so ostale stvari ki so bolj pomembne in važne. Seks je samo češnjica na tortici uspešni zvezi. Ampak čedalje bolj dojemam da se enostavno ne najde ženska s katero bi lahko bil v normalni vezi. Ali so pa ostale samo mamice z po 3 otroki ki iščejo financerja, ker bivši niso sposobni poskrbeti za svoje otroke, ali jih pa ženske ne morejo same preživljat in si nujno morejo najdet enga moškega.

V glavem roman bi lahko napisal kar se tiče mojih izkušenj z ženskami.

Spraznil si se pa v vse naštete..? Ja, najbolje je res, da ostaneš sam.

A ti misliš da sem imel samo 3 ženske v življenju. Komu paše biti sam naj ostane sam, meni pač tko paše, tebi če ne paše ti pač ne. Vsak pa odloča sam, važen da za sebe vem, za druge pa se ne obremenjujem. Lp

Pa verjemi da če bi hotu niti malo ne bi bil sam, bi lahko imel super punco, ki marsikdo skače za njo in je meni rekla : da če bo z mano bo z mano, če ne  pa ne bo z nobenim. Pa to ni edina, ampak pustimo malenkosti.  Ampak sem se sam odloču da bom sam, ker mi tko pač ugaja in uživam v tem. Lep pozdrav in vso srečo tudi tebi.

Kaj te vem, 08.11.2021 ob 17:58

Narobesvet, 08.11.2021 ob 17:11

Spoznala sem moškega preko socialnih omrežij. Dopisovala sva si približno en mesec. Na papirju je bil idealen…pozoren, vedno odpisal, v marsičem sva se ujela. Sva se zmenila, da se srečava tudi v živo. In sva šla na prvi zmenek, na pijačo in sprehod. In potem šok. Prideva do mojega avta, se lepo posloviva, poljubček na lička in jaz že mislim odpret vrata in it. Nato pa me močno privije k sebi in me dobesedno zaliže, res nisem tega pričakovala, tko da je izpadlo prav štorasto.

Potem pa me začne otipavat in mi reče A nadaljujeva v avtu? Me je skoraj kap. Oba sva stara 30 let in moram priznat, da me vse skupaj malo šokiralo. Seveda sem rekla ne, v avtu pa ne, sploh ne prvič z novim tipom. To mi je čist preotročje. Seveda ni razumel in od takrat ni o njem več ne duha ne sluha.

Zdaj me pa zanima, a sem jaz res tako za luno, da se ne morem dat dol kar na prvem zmenku in to v avtu, ali je to zdaj nekaj normalnega?

Si za slabo dekado mlajša od mene in ne vem, kako razmišlja vaša generacija. Sam se na noben naćin nimam za tradicionalista, ker sem vedno štrlel ven in počel stvari po svoje, v spolnosti sem zelo odprt, ampak ženske nebi nikoli zalizal na prvem zmenku že zaradi svojega in njenega dostojanstva in da lahko malo predihava stvari. Vendarle smo ljudje, ne pa mašine, ki takoj odreagirajo. Spoznavanje je proces, partnerski odnos prav tako. Nekaj zelo neiskrenega in kmetavzarskega vidim v dejanju tega tvojega Romea. V glavnem, nimaš se kaj sekirat – še si med normalnimi.

Kot moški se popolnoma strinjam s komentarjem! Na tak način zalizati bejbo na prvem zmenku je – kretensko!

Res se vidi, da si stara šola.

Pojdi kdaj v kakšen nočni klub (ko se spet odprejo hehe), lupckanje, pa ne samo na usta, prav hitro po tem ko se spoznaš s kakšno punco.

Enako velja za Tinder ipd., to je hookup app, kjer se pričakuje seks takoj. Saj ne moraš zares spoznati osebe le glede na fotografije in nekaj izmenjanih tekstov.

No ti vsekakor si normalna… vsaj z mojega točke gledanja na situacijo

Seveda se tako ne obnaša na prvem zmenku! Si pač dovolj hitro spoznala njegovo resnično osebnost. Ne ukvarjaj se več z njim. In naj ti je v poduk, da so pisanja nekaj, resnično življenje in obnašanje pa nekaj popolnoma drugega. Mnogi, ki so v resničnem življenju res dobri in srčni ne zmorejo lepo pisati….in obratno…

pa srečno

Sej ne more biti res, 09.11.2021 ob 23:48

To zdej neki na pamet bluzite ženske. Kok je žensk ki komaj čaka da noge da narazen, že na prvem zmenku al pa sploh do zmenka ne pride. Vse ste rožice ni kaj, a take ste najhujše, predvsem poročene. Čuden da pa jaz imam takšne izkušnje da se vse povsod neki prodajate, iščete seks, pošiljate slike, delate se poštene, iskrene, itd..a v bistvu se skrivate za svojim početjem in ravnanjem. Samo z eno sem šou na zmenek ki ni takoj dala noge narazen pa sem star 42 let. Pa sem jaz bil tisti ki se ni hotu zamerit ženski zarad seksa, ampak očitno je da niste take rožice za kakršne se delate pred drugimi. Teden dni nazaj sem bil na zmenku pri mamici z tremi otroci pa ni bil moj namen da seksava, pa glej ga zlomka glih tok da me ni posilila, pa še Corono sem dobil. Par mesecev nazaj sem bil pri eni 3 dni sem mislu da bo kej resnega. Tri dni sva seksala in po 3 dneh sem jaz šou domov. Pred tem mi je teden dni pošiljala srčke, ljubčke, ni da ni. Po treh dneh seksa mi reče da bi ona počasi. Ha ha tale je svetovna. Tako da ženske drage ne se delat rožice ker niste rožice, lahko bi napisal roman če bi hotel. Obstajajo pa moški ki so pošteni, iskreni, odriti, dobrosrčni, ki ne gledajo samo na sebe, itd..no zato ker sem pač jaz takšen sem najbolj vesel, ker sem samski. Ker v današnjem svetu pač ne verjamem več na obstaja poštena in normalna punca ki ima pošlihtane stvari v glavi. In zarad takih smo rajši moški samski in iščemo samo priložnost za seks. Na žalost tega ženske ne boste nikoli sprejele.

Glede na moje izkušnje je dober znak, da ti takoj dajo, saj to pomeni, da si za njih fuckboy in ne nek financer, s katerim bo šla počasi. Tiste zgleda da nisi dovolj dobro pofukal, ki ti je rekla za počasi. Tudi meni se je že zgodilo, da mi je po fuku rekla, da želi iti počasi heh slabo sem navijal zgleda.

pa normalno. Takoj na prvem zmenku je treba preverit babo, da ni slučajno roba z greškom.

No ja …nekako razumem tvoje razočaranje ampak tako pač je v današnjih časih. Jaz sem ubrala drugačno tehniko in, če mi je bil tip všeč sem jaz dala prva povod za kaj več potem se je pa tako videlo iz kakšnega testa je moški. Pričakovala seveda nisem nič več od druženja in sexa. Tako sma se z možem tudi spoznala, na prvem zmenku sva zrihtala vse od lupčka do žuriranja in sexa no sedaj imava pa čudovitega otročka in še vedno čudovit odnos. Če ti je namenjeno z nekom biti in ostati se lahko daš 3x dol na prvem zmenku pa se bo moški še vseeno vedno vrnil nazaj. Seveda mu moraš biti pa všeč kot oseba in mora imeti pošlihtano po podstrešju. Tisti, ki nima pa itak ni dober za nič drugega kot za hupa cupa in adijo 🙂

Anonimno 6478, 10.11.2021 ob 09:42

No ja …nekako razumem tvoje razočaranje ampak tako pač je v današnjih časih. Jaz sem ubrala drugačno tehniko in, če mi je bil tip všeč sem jaz dala prva povod za kaj več potem se je pa tako videlo iz kakšnega testa je moški. Pričakovala seveda nisem nič več od druženja in sexa. Tako sma se z možem tudi spoznala, na prvem zmenku sva zrihtala vse od lupčka do žuriranja in sexa no sedaj imava pa čudovitega otročka in še vedno čudovit odnos. Če ti je namenjeno z nekom biti in ostati se lahko daš 3x dol na prvem zmenku pa se bo moški še vseeno vedno vrnil nazaj. Seveda mu moraš biti pa všeč kot oseba in mora imeti pošlihtano po podstrešju. Tisti, ki nima pa itak ni dober za nič drugega kot za hupa cupa in adijo 🙂

Dvomim da ti veš kdo je oče tega “čudovitega” otroka.

Vem, da je bila skoraj identična objava par mesecev nazaj. Zdej me pa res zanima

ali si ti ista avtorica in še zmeraj ne moreš prebolet tega
    ali si ti ista avtorica in se ti je še enkrat zgodilo z drugim
    ali je šla še ena monovka ven z istim tipom

?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close