Na pregledu me je vidno osvajal
Anonimno 5337, 31.08.2023 ob 13:55
Zadnjič sem imela pregled pri zdravniku in me je zdravnik osvajal. Bil je ze starejsi. Rekel mi je, da sem zelo simpatično in luštno dekle. Ce imam fanta in, da bi me z veseljem povabil na pijačo, ce sem za. Seveda sem ga zavrnila.
Se tudi vam zdi, da ti zdravniki mislijo, da so bog in batina, da kar tako pacientke vabijo na pijaco?
Pomoje mislijo, ker imajo naziv dr., da lahko dobijo vsako zensko. Ja pa ja de.
spet ena 30+ ki fantazira o moških in kurcih. sprijaznite se,da ste že stare in grde.
Ptica973, 04.09.2024 ob 16:00
Dohtarju to govoriti pacientki je opravičljivo. Skoraj nobena nima nič proti, tudi če je dohtar star dec. Če bi to izjavil navaden star dec, ki nima visoke medicinske izobrazbe, bi se štelo za spolno nadlegovanje. Sploh, če bi star desc, ki ni dohtar, kaj takega izjavil mladi trgovki
Povabiti na pijaco…spolno nadlegovanje? Ocitno si stara devica!
Žal mi je za avtorico, da ima tako izkušnjo. Zdravnik ne bi smel komentirati pacientke s takega stališča. Mi je pa jasno, da so tudi zdravniki moški krvavi pod kožo in ko vidijo lepo žensko, se včasih neprimerno odzovejo.
Zato je po moje bolj varno, da mlade ženske, če se le da, hodijo k ženskim zdravnicam.
Anonimno 1509, 04.09.2024 ob 14:14
Vsak zdravnik je navdušen nad svojim delom. To je smisel njihovega življenja. To ni osvajanje, je bolj pripomba. A, če pohvališ njegovo delo, se mu bodo zasvetile oči. To je zdravniška poklicna deformacija. Ampak, a ni lepo, videti nekoga, ki je tako predan svojemu delu?
Kaj tebi ni všeč, če te v službi pohvalijo alj tvoje delo? Ali si tako zanič in neko grdo, nesimpaticnk bitje, da se nikoli ni doživelo pohvale? Ne vem kje ljudje vidite, da je pohvala, prepoznati, da je delo dobro opravljeno in pohvalit, deformacija.
Forum je zaprt za komentiranje.