Na pregledu me je vidno osvajal
Zadnjič sem imela pregled pri zdravniku in me je zdravnik osvajal. Bil je ze starejsi. Rekel mi je, da sem zelo simpatično in luštno dekle. Ce imam fanta in, da bi me z veseljem povabil na pijačo, ce sem za. Seveda sem ga zavrnila.
Se tudi vam zdi, da ti zdravniki mislijo, da so bog in batina, da kar tako pacientke vabijo na pijaco?
Pomoje mislijo, ker imajo naziv dr., da lahko dobijo vsako zensko. Ja pa ja de.
Anonimno 5337, 31.08.2023 ob 13:55
Zadnjič sem imela pregled pri zdravniku in me je zdravnik osvajal. Bil je ze starejsi. Rekel mi je, da sem zelo simpatično in luštno dekle. Ce imam fanta in, da bi me z veseljem povabil na pijačo, ce sem za. Seveda sem ga zavrnila.
Se tudi vam zdi, da ti zdravniki mislijo, da so bog in batina, da kar tako pacientke vabijo na pijaco?
Pomoje mislijo, ker imajo naziv dr., da lahko dobijo vsako zensko. Ja pa ja de.
Rkla bi mu:”Ma dottore! Kje pa je vaša žena, bi šla ona tudi na pijačo? Kaj lahko pripeljem še svojega patrkona na pijačo?”
Nič novega.
Mene je osvajal zdaj že pokojni ortoped iz LJ, kliniko si je delil z očetom.
Ko pridem na kontrolo po posegu me začudeno vpraša “a vas sem jaz operiral” pritrdim.?!
Je rekel ja kam sem gledal med posegom, odgovorim, bogu hvala da v palec noge??
p.s. (ampak ta je bil zelo simpatičen, star okrog 42)
Meni mi grejo na živce tisti, ki kaj prodajajo nema veze kaj prodajajo, samo ki govorijo in ti pihajo na dušo tako na veliko. Pač vse bi naredili, da se stopiš in kupiš tistu stvarcu! Ampak jaz nisem te sorte, mene me ne morejo okoli prnesti. Jaz točno vem, da to govoriste samo zato, da bi prodali. Nič od povedanega ni res.
Dobro situirani, 04.09.2024 ob 07:30
Nič novega.
Mene je osvajal zdaj že pokojni ortoped iz LJ, kliniko si je delil z očetom.
Ko pridem na kontrolo po posegu me začudeno vpraša “a vas sem jaz operiral” pritrdim.?!
Je rekel ja kam sem gledal med posegom, odgovorim, bogu hvala da v palec noge??
p.s. (ampak ta je bil zelo simpatičen, star okrog 42)
Hja, mene je isto ginekolog vprašal, ko sem imela prvi pregled po porodu (carski rez). Me pregleda, pregleda rano, naredi ultrazvok in pravi: “A to sem jaz operiral?” mu povem, da je bil on, pa se je samo malo hudomušno smejal, kaj je naredil ne vem, ni hotel več nič komentirat. Mogoče ima kakšen svoj kirurški “podpis” al kaj jaz vem… ker itak drugače nisem njegova pacientka sploh, takrat je bil pač v službi, ko sem bila v porodnišnici, na pregledu je pa tudi bil slučajno on, je nadomeščal mojo zdravnico, ker so bili ravno poletni dopusti…
Bogpomagaj, 04.09.2024 ob 14:03
Hja, mene je isto ginekolog vprašal, ko sem imela prvi pregled po porodu (carski rez). Me pregleda, pregleda rano, naredi ultrazvok in pravi: “A to sem jaz operiral?” mu povem, da je bil on, pa se je samo malo hudomušno smejal, kaj je naredil ne vem, ni hotel več nič komentirat. Mogoče ima kakšen svoj kirurški “podpis” al kaj jaz vem… ker itak drugače nisem njegova pacientka sploh, takrat je bil pač v službi, ko sem bila v porodnišnici, na pregledu je pa tudi bil slučajno on, je nadomeščal mojo zdravnico, ker so bili ravno poletni dopusti…
Takrat sem bil še pripravnik, rez je bolj mesarska varianta, danes je drugače, še dobro, da mi ne bereš misli.
Forum je zaprt za komentiranje.