na pot s tovornjakom?!
Zivjo popotniške duše!
Poleti se s fantom odpravljava na potep po Evropi, najbrž na Portugalsko in Španijo, pa me zanima ali se da priključiti voznikom tovornjakov ki potujejo v določen kraj iz Slovenije in kje bi dobila kakšno informacijo o tem oziroma če je kdo že potoval s tovornjakarji če mi lahko kaj pove!
Hvala!!!
Lep dan!
Samo večinoma pa tovornjakarji ne vzamejo dva skupaj, so seveda tudi izjeme, ker lahko plačajo kazen, če so trije v tovornjaku. Ker tovornjaki so registrirani samo za dva, tako da je težko. Po moje je najbolje, da se pozanimata, če mogoče gresta 2 tovornjaka (npr. iz iste prevozniške družbe večkrat gresta po dva tovornjaka), pa se potem razdelita vsak v enega. Midva sva s fantom pred par leti hotla it oba na en tovornjak, pa je ravno to zaradi zgoraj napisanega odpadlo. Mogoče je drugače, če gresta dve punci, ne vem.
Mouse, saj sta ti špelca in knjiga lepo napisali; tovornjaki so registrirani za dva, kar pomeni, da bo šofer plačal kazen če bo vzel še dva štoparja. Seveda, pa so šoferji v večini moški in bodo za lepo družbo vzeli v zakup tudi plačilo kazni.
2x lahko ugibaš koga bodo vzeli; 2 dekleti ali par – fanta in punco!??
Forum je zaprt za komentiranje.