Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice na pot s tovornjakom?!

na pot s tovornjakom?!

Zivjo popotniške duše!

Poleti se s fantom odpravljava na potep po Evropi, najbrž na Portugalsko in Španijo, pa me zanima ali se da priključiti voznikom tovornjakov ki potujejo v določen kraj iz Slovenije in kje bi dobila kakšno informacijo o tem oziroma če je kdo že potoval s tovornjakarji če mi lahko kaj pove!
Hvala!!!
Lep dan!

Oj,

nekaj na to temo je bilo napisanega 10.4.

Lp

Pogledala sem nazaj po forumu in našla koristne informacije, ne vem pa kako je če hočeta dva potovat z istim tovornjakarjem, a je to možno, če kdo ve pliz!
Tenks!

Miška, kaj misliš, kakšen je edini možen odgovor na vprašanje “kdo ve, kaj bo on odgovoril če ga nekaj vprašam?”

lp

bv

Midve s pijateljico sva sli obe z enim tovornjakom, tako da se da zmenit. Malo se pozanimaj.

Samo večinoma pa tovornjakarji ne vzamejo dva skupaj, so seveda tudi izjeme, ker lahko plačajo kazen, če so trije v tovornjaku. Ker tovornjaki so registrirani samo za dva, tako da je težko. Po moje je najbolje, da se pozanimata, če mogoče gresta 2 tovornjaka (npr. iz iste prevozniške družbe večkrat gresta po dva tovornjaka), pa se potem razdelita vsak v enega. Midva sva s fantom pred par leti hotla it oba na en tovornjak, pa je ravno to zaradi zgoraj napisanega odpadlo. Mogoče je drugače, če gresta dve punci, ne vem.

Zivjo spelca, pravis, da sta sli dve v en tovornjak, to je super. A mi lahko prosim napises na mejl na koga se naj obrnem? Ful tenks!

Mouse, saj sta ti špelca in knjiga lepo napisali; tovornjaki so registrirani za dva, kar pomeni, da bo šofer plačal kazen če bo vzel še dva štoparja. Seveda, pa so šoferji v večini moški in bodo za lepo družbo vzeli v zakup tudi plačilo kazni.

2x lahko ugibaš koga bodo vzeli; 2 dekleti ali par – fanta in punco!??

hej misa, kje je bilo napisano, sem sla gledat na datum 10.4. pa ni nic? jaz se tut zanimam s kamionom (do svedske). kje bi lahko kej zvedla?

p.

Zijo!

Midve s prijateljico sva sli s kamionom v Nemcijo in nazaj. Obe sva bili v istem tovornjaku, ker je direktor prevoznikov tako zakomandiral. Sva pa resnicno bili na tovornjaku tako, da je ena sedela na sedezu, druga pa je lezala na postelji.
Se da, ce ti to dovolijo!

lp

ali ve mogoce kdo za kako firmo ki opravlja prevoze v anglijo?

Iz slovenije v VB gre dnevno cca 30-40 slovenskih kamionov. Vsi večji pevozniki imajo dnevno najmanj en prevoz.

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close