Najdi forum

NA POMOČ – NUJNO

Upam, da mi boste pri vsem tem lahko pomagali. Immamo kamero sony 990x in smo danes tako lepo posneli našega malčka na smučanju. Zdaj pa že cel popoldan sedimo za računalnikom in ugotavljamo, kako bi posnetke presneli na računalnik. Inštalirali smo cd, ki smo ga dobili skupaj z kamero, priključili kabel (tisti, ki je tudi za digitalce), vključili kamero in nič…. A res ne bo šlo? Prosim, pomagajte!
lp, simona

Ponavadi dela brez priloženega programa…vsaj v XP-jih…
Priključi kamero na PC in pojdi na Moj računalnik in tam klikni na Izmenljivi disk in nato še v naslenjo mapo,v mapi imaš vse posnetke in slike…
Izbereš vse,kopiraš in si jih prilepiš kamorkoli ti paše…lahko tudi v mapo moji dokumenti…
Upam da ti bo pomagalo…

Koki, hvala, ampak ne vem katero naslednjo mapo naj odprem. Map je vse polno. Pa še to me zanima, če veš….kako naj bo kamera vkljupljena: ali naj bo camera, ali naj bo play edit, kot je vklopljeno, če predvajaš posnetke na kameri?
hvala, simona

Pojdi kar po vrsti…Moj Računalnik,tam imaš disketno enoto A:,pogon C: in CD Rom,zraven pa še priključek od digitalca,ta pa se imenuje Izmenljivi disk… Klikni nanj najprej odpri prvo in poglej če so v njej posnetki in slike,če ni v njej nič,pojdi na naslednjo…

Nikakor mi pri kameri ne odpre izmenljivega diska….sem poskusila z digitalcem, pa gre brez problemov. Na pomoč!
simona

A napišeš točno keri model kamere je prosim?

Model je sonx, digital8, DCR-TRV255E/TRV265E

Ko priklopiš kamero prek USB priključka poišči na kameri možnost USB Streaming in jo vključi na ON…
Tuki maš podrobna navodila navodila…

Koki…mogoče si še zmeraj tu, mogoče mi lahko pomagaš naprej. Jaz sem včeraj naredila to, kar si napisal, vendar presnemavat na cd ali v računalnik še zmeraj ne gre. Posnetek lahko pogledam, vendar naprej…nula. Moja angleščina pa vseeno ni tako dobra, da bi si lahko kaj pomagala z navodili. Lahko pomagaš naprej?
lp

Aha..
Najprej prosim točno napiši,kako si prišla do tja,kjer si jih lahko pogledala,
potem ti bom lažje povedal kako in kaj…

Najprej sem instalatirala cd, ki je bil priložen k kameri. Nato se mi je naložil program Picture Package Menu. Tukaj sem potem lahko pogledala na računalniku posnetek. Ko sem ga hotela skopirat, pa ni šlo.
lp, simona

Zaženi Picture Package Menu,nato pa izberi možnost
Save the Images on CD-R…
Za ostalo se boš pa mogla sama mal potrudit,ker jst nimam te kamere nažalost 😉
Upam da ti rata…

Koki, hvala. Se bom potrudila.
lep večer ti želim, Simona

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close