Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NA POMOC – grozni lasje!! Ima se kdo tako tanke?

NA POMOC – grozni lasje!! Ima se kdo tako tanke?

Tudi jaz se packam z olji, tanki, mastni lasje. Baje Indijkam pomaga. Pa se mi zdi, da le ni za vsak las. Zdaj poskusam sampon schauma, masko ali balzam ne na lasisce, za zogico pene. Naravno susenje. Ali naj sploh uporabljam se olja? Ali je to bolj za vroce podnebje, suhe, mocne lase

Odgovor na objavo uporabnika
Konecmebo, 25.05.2020 ob 15:02

Zdravo,
zanima me, katere izdelke uporabljate tiste, ki imate izredno tanke lase? Se posebej me zanimajo izdelki za navlazitev las.

Sama imam izredno tanke in redke lase, nagnjene k suhim konicam in mastnemu lasiscu, dolzine nekje 5 cm pod rameni..
Sama uporabljam olaplex, kokosov balzam, olje za lase, grow me sampon od Watermansa, obcasno tudi fitoval sampon za poskodovane lase. Redno hodim na barvanje k frizerki ki uporablja olaplex (barvam se na blond), hodim na razne nege in redna strizenja. Tako da lahko bi rekla, da za svoje lase poskusam maksimalno skrbeti, namrec jih tudi ne likam niti ne kodram. Ampak vseeno imam katastrofalne, s temi izdelki pa lahko recem da situacijo zgolj ublazim. Vsekakor nekaj pomagajo, ker brez tega bi imela brez strizenja ze zelo kratke lase in strenaste.

Sedaj se nisem barvala ze od februarja, sem cas ko sem bila zaradi nastale situacije doma izkoristila za “dat lasem mir in cas, da pridejo k sebi”. Zgodilo se mi je pa to, da se mi je odspredaj odlomil pramen las in nastal frufru! In sedaj ne vem vec kaj narediti, obupana sem totalno.

Vglavnem, ker mi razni nasveti od dolgolask in tistih ki imajo mocne “grive” ne pridejo v upostev – namrec moji lasje so pretanki injih ne sme nic obtezit, ce ne se hitro mastijo- prosim vse tiste, ki so v istem smornu (zelo tanki lasje), ce imajo kaksen nasvet.

Kupi si dobro lasuljo  iz pravih las ( nevidna podlaga  = lace, čipka; pa še diha).

Tukaj imaš kar nekaj dobrih opcij:

ellen-wille

Kana!!! Pozabi na barve in se barvaj s kano. Pač ne boš blond. Kana dela zaščitni sloj na lase, jih okrepi, nahrani, jih ne uničuje. Vsakič, ko jo naneseš na lase, nanašaš nov sloj na že obstoječega in lasje bodo vedno debelejši. Tudi občutno manj mastni bodo. Preverjeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close