Na pohodu zahtevajo pct! Žužemberk
na maratonu tudi, 10.10.2021 ob 14:32
Danes je v Grazu maraton, rekreacija, zdravi ljudje. Pa veš kaj? Zahtevajo tudi PCT pa noben ne joka in ne odpira tem na monu. Komur ne paše, ne gre na maraton.
Aja, v Avstriiji je virus drugačen.
Vedno ko omenjaš Avstrijo in delaš primerjave, zraven povej, da imajo Avstrijci brezplačno testiranje za vse! Je pomemben podatek.
Brezplačno testiranje, 10.10.2021 ob 14:36
Vedno ko omenjaš Avstrijo in delaš primerjave, zraven povej, da imajo Avstrijci brezplačno testiranje za vse! Je pomemben podatek.
Ja, do marca bo v AT brezplačno testiranje. V Nemčiji je plačljivo, v At pa brezplačno do marca. Ampak, če se cepiš, se itak ne rabiš testirat.
To kar volite, to imate.
Janša, Jankovič in še mnogo drugih, se ve da so lopovi, ampak jih še vedno volite. Na zadnjih volitvah zmagal SDS, čeprav se je vedelo za kup afer. Na zadnjih županskih volitvah zmagal vaš ljubljeni Jankovič, čeprav so dokazano on in njegovi froci, lopovi. Ampak dobil podporo že v prvem krogu.
Ne niso resni.
Od človeka, ki gre na pohod, seveda gre tja samo zdrav pohodnik, zahtevajo PCT, pričeli so se obnašati kot Purani z rdečim perjem v riti. Posebej organizatorji.
Ker če greš bolan, bojo zdravi pohodniki naredili nosila iz vejevja in tistega ta bolnega nosili.
Zahtevajo PCT, brez zdravega razuma. Sram naj vas bo, kaj se organizatorji greste.
Saj samo še malo in sledi vam nova runda poživitev, rdeča barva v riti izgublja barvo.
Pozdrav soncu, 10.10.2021 ob 18:08
Ne niso resni.
Od človeka, ki gre na pohod, seveda gre tja samo zdrav pohodnik, zahtevajo PCT, pričeli so se obnašati kot Purani z rdečim perjem v riti. Posebej organizatorji.
Ker če greš bolan, bojo zdravi pohodniki naredili nosila iz vejevja in tistega ta bolnega nosili.
Zahtevajo PCT, brez zdravega razuma. Sram naj vas bo, kaj se organizatorji greste.
Saj samo še malo in sledi vam nova runda poživitev, rdeča barva v riti izgublja barvo.
Spet egoizem. Ti hočeš, da se vsi prilagajajo tebi. Ti hočeš, da vsi delajo tako, kot ti misliš da je prav. Organiziraj pohod zase in za svoje somišlenjake, če ti kazanje kazanje PCT ne diši. Kdo ti brani?
Anonimno 9792, 10.10.2021 ob 18:44
Spet egoizem. Ti hočeš, da se vsi prilagajajo tebi. Ti hočeš, da vsi delajo tako, kot ti misliš da je prav. Organiziraj pohod zase in za svoje somišlenjake, če ti kazanje kazanje PCT ne diši. Kdo ti brani?
Zakaj bi se kdo meni prilagajal?
Ne zahajam nikamor, kjer bi morala pokazati PCT, na pohode hodimo z družbo v lastni režiji in svobodni in ne pod pritiski nekoga, ki si izmišljuje pravila za nas zdrave, medtem, ko cepljeni s papirjem ogrotajo mene zdravo. Kje je torej egoizem in to z rdečo barvo v riti puranov.
Za moj denar, mi bo vstop omogočen brez teh papirjev, do takrat pa nasvidenje, se vidimo, ko bo tako in nič prej. Popolnoma nič prej, niti pod razno ne obiščem vrat, kjer gor piše kaj je pogoj za vstop.
Nisem pes. Sem človek z lastno voljo in že dve leti zdrava.
Ni razglašena epidemije in ni zakona, da me nekdo zigosa. Ne tega si ne dovolim. Vi pa kar.
A ja pa, se to moja družina je že dve leti zdrava, a zakaj le, zakaj le? To pa nikogar ne zanima, ker od nas ni denarja in si nima kdo polniti žepov.
Anonimno 3555, 10.10.2021 ob 14:58
Kaj potem? Kaj hočeš? Ne it, če ti ni všeč. Majo pa vso pravico zahtevat PCT.
seveda imajo pravico, ki je pa včasih malo skregana z zdravo kmečko pametjo.
nisem videl prav veliko pohodnikov s covidom …
mitingaši pa lahko z jankovićevim blagoslovom brez vsakega pct-ja razbijajo “najlepše mesto na svetu”.
Forum je zaprt za komentiranje.