Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Na pogojni dobil pike, ali mi gre izpit?

Na pogojni dobil pike, ali mi gre izpit?

Pozdravljeni,

včeraj zvečer sma šla s punco na pizzo in sem zraven spil eno pivo, in prej popoldan pri kolega še eno. Pri vožnji domo so me ustavli policaji in sem pihal, napihal sem 0,30, kar je kazen in 8 točk. Verjetno sem napihal zato ker se v sobota bla fešta in čez dan malo bolj slabo jedel in verjetno še mel alkhola v želodcu. Drugače ne bi pelal jaz domov ampak punca…sem bil 100% da ni panike. No vendar, je zdaj kar je…Problem je pa v tem da sem na pogojni, ker imam 18 pik. In bo mi verjetno šel zdaj izpit ali se da to kaj narediti? RAbim pa izpizt zato ker delam v tujini, in če bi mogel novega it delat, morem potem pol leta al koliko čakati, da lahko pnovno delam. Mi lahko morda kaj svetujete, pomagate, če se da to na kak način rešit?

Najlepša hvala

lp.

Boris

Pozdravljeni, žal se ne da nič urediti. Lahko ugovarjate na sklep o prenehanju veljavnosti v.d. vendar verjetno ne boste uspešni. Ne preostane vam nič drugega, kot ponovno opravljanje v.d. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

Pozdravljeni,

hvala za odgovor. Verjetno se ne bo dalo, kolker sem se malo pozanimal. Ali je pa kakšna druga opcija, da bi vsaj lahko prej delal izpit in ne šele po enem letu? DA bi dal nekak odlog za odzvem, in tako prej naredil izpit ali kaj podobnega?

Pozdravljeni, v.d. lahko opravlajte in opravite pred iztekom prepovedi, vendar vam ga ne bodo izdali do poteka prepovedi. Lahko podate tudi predlog za skrajšanje dobe vendar menim, da ne boste uspešni. Namreč zakonodajalec gleda na zadevo tako, da so vam že dali možnost za obdržanje v.d. in rehabilitacijo vendar se niste rehabilitirali. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close