Na parkingu me je napadla žena ljubimca
Dans me je pred službo pricakala neka starejša gospa, imela je nekje tam okol 50 let. In mi začne ze navsezgodaj na parkingu groziti naj pustim njenega fanta pri miru, da kaj mu hodim na dom konstanto teziti in se mu naslajat, naj se spustim na realna tla saj kdo bi hotel neko razvajeno smrkljo za punco, meni ni bilo itak nc jasno o cemu meni ona. Saj sm samska ze kaksno leto.
In ji skušam dopovedati, da jaz ne poznam nobenega boruta iz wajdusne, sploh nism bla se nikol tam, da me je z nekom zamenjala in gospa kar teži in teži tja v tri krasne. Na koncu se je še fizicno znesla nad mano, tako da je moral posredovati zaposleni na parkingu. Razisljala sem celo o tem, da bi jo ovadila ma se mi ni dalo zapletati se z policijo.
Na koncu službe sem izvedla da baje nasa tajnica mesa njenega moža, nevem kje je potem ta hudic nasel mene.
Avtorica, je kar nekaj tako trčenih bab.
Jaz sem pred leti tudi imela težave z eno staro babo. Reci in piši: 45 let starejša od mene. Celo na dom mojih staršev je prišla pa pisarila mi je pa grozila pa vse mogoče. Češ, da jaz njenega moža zavajam, da imam razmerje z njimi podobno. Babi se je totalno odpulilo. Pa z razno raznih številk me je klicarila pa njeni kolegi so klicarili in preverjali kje sem. Mi grozili prek smsov in podobno.
Največji hec pa je, ker sem bila mlada, tam dobrih 20, ona stara, sem bila vedno vljudna. Ker so me učili, da do starih moraš biti vljuden. Namesto, da bi ji povedala, da baba zblojena. Naj si deca doma priveže.
Pa en moj sorodnik, imel starejšo ženo. Tudi totalno ljubosumno. Ona je tako nadlegovala sosedo, ji grozi, ker je bila prepričana, da ima soseda razmerje z njenim dedcem (pa to ni bilo res), da je morala tista punca pred zmešano baburo poklicat policijo. Dedec je pa po potem čez čas imel dovolj te nore babe. Bil je deloven, garač, ona doma afne guncala pa ženske nadlegovala. Se je ločil, našel potem normalno žensko in kar zacvetel. Ona pa ostala sama, zagrejnena, skregana z vsemi, sovražno nastrojena do vseh.
somoi, 23.02.2022 ob 21:03
policijo se kliče, da naredi zapisnik in imaš ti dokaz, da se je res nekaj zgodilo. Če te je zamenjala za tajnico, ne veš, kaj bo lahko še naredila. Pojdi do te tajnice in do tega direktorja in jasno povej, kaj se je zgodilo. Mora biti jasno kaj in kako in da ti nisi vpletena.
Te stare vesce so najhujše, mene je enkrat ena napadla v trgovini, sploh nevem o čem se je slo, vem samo, da je non stop omenjala nekega mesarja haha
Forum je zaprt za komentiranje.