Na onkološkem inštitutu odpovedujejo preglede
To, da zmanjšujejo obseg tovrstnega dela, sicer drži, nič pa niso rekli, da bi bili za to krivi necepljeni. Ali cepljeni.
vatikanske ječe, 24.01.2022 ob 16:30
Krivi ste necepljeni bedaki, ki se prosto gibate okoli, ker imate negativne histre teste, v bistvu ste pa na PCR potem pozitivni.,
Ja seveda hahahaha, še vse ki jih poznam in so pozitivni so cepljeni. Na veliko zbolevajo cepljeni, ker raznašajo te viruse okoli. Ni šans, da grem tja kjer se gibate cepljeni. Trgovski centri me ne zanimajo, so leglo cepljenih in virusov. Samo ne mi hodit v navadne živilske trgovine, kjer smo sami necepljeni in zdravi že 2 leti odkar traja ta nateg.
V službi, v mestu, krog znancev in žlahte neverjetno a še kako resnično zbolevajo v največjem številu cepljeni. Ni mi jasno kako, a tudi sama sem bila cepljena v septembru zbolela pa sem po mesecu in pol, ko bi morala biti cepiva najučinkovitejša. Nisem imela 20 let vročine, po cepljenju pa sem jo dobila. In ja, verjela sem, da bom zaščitena pred virusom, a nazadnje me je glih to prokleto cepivo položili v posteljo. Nikoli več se ne cepim s to ničvredno brozgo, ki te ne zaščiti, ampak še povzroča bolezen. Vi bedaki pa se naprej propagiraj te in zagovarjate lažnivo stroko in njihova cepiva, ki to niso.
Okoli nas, 24.01.2022 ob 18:16
V službi, v mestu, krog znancev in žlahte neverjetno a še kako resnično zbolevajo v največjem številu cepljeni. Ni mi jasno kako, a tudi sama sem bila cepljena v septembru zbolela pa sem po mesecu in pol, ko bi morala biti cepiva najučinkovitejša. Nisem imela 20 let vročine, po cepljenju pa sem jo dobila. In ja, verjela sem, da bom zaščitena pred virusom, a nazadnje me je glih to prokleto cepivo položili v posteljo. Nikoli več se ne cepim s to ničvredno brozgo, ki te ne zaščiti, ampak še povzroča bolezen. Vi bedaki pa se naprej propagiraj te in zagovarjate lažnivo stroko in njihova cepiva, ki to niso.
Tudi jaz opažam podobno sceno. Večkrat cepljeni, večkrat bolni.
Od nekje jeseni opazujem plazenje besede anticepilci v družbo. Kolikor je tragično, da lahko nek povprečno razvit um razmišlja tako črnobelo, je pa zraven tudi smešno za popiškit. Spominja me na vrtčevske fore, kjer se je točno videlo, da so eni otroci že zreli, drugi pa še ne.
Tako se jih je recimo 10 lepo igralo na kupu, približno enako zreli, da se niso kregali za vsako igračko. Lepo so si jih podajali in izmenjevali.
Dva, trije ostali so bili pa na eni stopnji prej. In so igro nekaj časa opazovali. Ker nezrel otrok gleda vse skozi svoje oči in ker sodelovanja še niso poznali – poznali so edino princip, kjer do igračke prideš samo s krajo – so začeli provocirati skupino:
“Tisti tam ti je ukladel iglacko. Dajmo ga nagalbat!”
“Ne, ni mi je ukladel, sam sem mu jo dal.”
“Nepane nepane nepane, ukladel ti jo je, videl sem, a ne, a si ti tudi videl, a ne, da si?”
Nezreli, podrejeni kompanjon: “Mmmm ne vem … ja pa sem les malo videl. Cisto malo sem videl, da je les ukladel iglacko.”
“No, vidiš, vidiš, da je les ukladel iglacko – dajva, plegalbajva ga, kladljivca!”
Potem še isti dokaj zreli – a še vedno otrok – otrok začne dvomiti: “A si mi les ukladel iglacko? Ja, les si mi ukladel! Tudi jaz te bom plegalbal!”
“ukladel, ukladel,” – začnejo ponavljati še drugi. Čeprav so se še donedavna z njim igrali.
In potem se jih vedno več pridruži vzklikanju. Ni dolgo, ko nihče razen izločenega reveža noče biti več zunaj skupine in na koncu vzklikajo vsi – ukladel, ukladel. Bolj kot vzklikajo, bliže so temu, da ga še pregarbajo – nekoga, ki sploh ni nič kriv. Izločen je bil, ker so nezreli otroci začeli provocirati, ostali dokaj zreli, a še vedno ne povsem, pa so podlegli nenehno ponavljajoči se provokaciji.
Tako je tudi z vami, ki ste zagrabili za kost – prvič, drugič ali žnjitič, ko je bila vržena v obliki ene besede za raznoliko množico ljudi. Da jih je lažje garbati in da se – pribl. cit. po Desmetu – “sami znebite lastne tesnobe in jo odložite na drugega, misleč, da bo tako šla stran”, jih je treba narediti homogene in treba jim je pripisati grozne stvari. Potem je treba to samo dovolj dolgo ponavljati in… imamo to, kar imamo. Za antic so označeni vsi, ki kdajjoli podvomijo v karkoli, kar ni del uradne slike.
Nič novega pod soncem – zgodovina je polna primerov, ko so svet vodili ljudje, mentalno na ravni teh vrtčevskih otrok, sledili pa so jim ljudje na enaki mentalni ravni plus kar velika množica sicer dokaj zrelih, a brezhrbteničnih ljudi.
Forum je zaprt za komentiranje.