Na novo locen
34ddd, 25.10.2023 ob 13:25
Jaz sem jo zapustil brez pomoči ljubice…. enostavno mi ni več do stalnega nerganja in pogovora v smislu “če nimam jaz prav, sva na smrt skregana”. Sem raje sam. Ona si je v meni omislila projekt za izboljšave, meni pa to ne gre neskončno. Ja, do neke meje, potem pa se zaveš, da čisto vse pa tudi ne more bit narobe s tabo.
Enako.
Ravno danes razmišljam koliko časa še…da mi bo odbilo platof in ga postavila na prag. Brezcuten egoist. Ne res ni potrebe po varanju,.. vcas je dovolj samo odločitev.
Anonimno 3183, 31.10.2024 ob 20:22
Čez leto dni povej, če si še z ljubico. Ko se med poliže se začne ista zgodba…
moja zgodba…
eno leto je okoli in sva še skupaj.
Teorija polizanega meda je na trhlih nogah, ni problem v polizanem medu, ampak v izbiri nekompatibilnega partnerja, ni res, da so po letu, dveh, ko začetni hormoni popustijo, vse zveze enake in slabe.
Sej jo ne. Taki, ki bi žena šla na trepalnic za njega, tako jo ne čeprav so totalno nesrečni ampak je ona sigurno skos tam. Aja pa kaj bodo pa drugi rekli. Ampak, da bi ji bil pa zvest to pa ne. Sej zakaj bi ji bil če bo ona tam v vsakem primeru. Tako da take dva naj kar ostaneta skupaj manj škode delata po svetu.
Forum je zaprt za komentiranje.