Na novo locen
Jaz sem jo zapustil brez pomoči ljubice…. enostavno mi ni več do stalnega nerganja in pogovora v smislu “če nimam jaz prav, sva na smrt skregana”. Sem raje sam. Ona si je v meni omislila projekt za izboljšave, meni pa to ne gre neskončno. Ja, do neke meje, potem pa se zaveš, da čisto vse pa tudi ne more bit narobe s tabo.
Kar živi z ljubico … kdo ti brani. Če ni bila zadovoljna s teboj, je pač srečna, da si šel. Mogoče na začetku zaboli, ampak imaš vsaj upanje,da boš našel bolj kompatibilnega partnerja.
Ženske smo ženske. Ženska naredi družino in ženski boš moral v določenih vidikih popustiti. Če boš tako trmaril in nič spremenil kot pri prvi, si boš kmalu lahko spet iskal novo ljubico. Tako da, dokler ne vidiš kdo je v resnici ta ženska, s katero si, niti ne moreš reči, da nisi šel iz dežja pod kap.
jaah.. kruta resnica pa je da si od ene drolje presedlal na drugo.. kako vem? ja kdaj pa ljubica ni drolja? naseksaj se dokler te še mora s tamalo lovit, potem bo kopija taprve.
Tipi tipi tipi.. kaj vi pričakujete od ženske, ki je z vami ko ste z drugo v vezi? pa od vezane ženske ki se hoče nasadit na vašega tiča, ker je nezadovoljna v svoji vezi? A pošteno žensko? Hahahaha.. dobro sem prišla spet malo na mon, je fajn za nasmejat se!
Anonimno 3183, 25.10.2023 ob 11:47
Evo,pa sem se tudi jaz locil .Nikoli ji ni bilo nič dobro.Vedno nekaj narobe.Pa sem si nasel ljubico in sedaj sva z njo skupaj.
Zdaj pa je sama,pa se naj znajde.Edino glede hiše in skupnega denarja Morava Dorect
Tako da tiste,ki pravite,da moški nikoli ne zapusti žene zaradi ljubice…
Nikoli ji ni bilo nič dobro.Vedno nekaj narobe,
Saj bo čez čas tudi ljubica tako govorila.
Vitorija., 30.10.2023 ob 12:45
Dragi mož prehitro si se odločo za drugo še žal ti bo…
Najbolje, da umre od dolgčasa in depresije. Bo že našla boljšega od njega, če ji nič ni bilo prav. Saj to tudi ni življenje. Bolje da se 10krat dobro pofuka in ostane sam, kot s tole pijavko še en dan.
Forum je zaprt za komentiranje.