Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na novo locen

Na novo locen

Evo,pa sem se tudi jaz locil .Nikoli ji ni bilo nič dobro.Vedno nekaj narobe.Pa sem si nasel ljubico in sedaj sva z njo skupaj.

Zdaj pa je sama,pa se naj znajde.Edino glede hiše in skupnega denarja Morava Dorect

Tako da tiste,ki pravite,da moški nikoli ne zapusti žene zaradi ljubice…

Veliko uspeha vama zelim

Neumna zgodbica.

Če pa je res

Si eden izmed redkih,ki je to storil.Ponavadi bi sedeli na dveh stolckih

Jaz sem jo zapustil brez pomoči ljubice…. enostavno mi ni več do stalnega nerganja in pogovora v smislu “če nimam jaz prav, sva na smrt skregana”. Sem raje sam. Ona si je v meni omislila projekt za izboljšave, meni pa to ne gre neskončno. Ja, do neke meje, potem pa se zaveš, da čisto vse pa tudi ne more bit narobe s tabo.

Kar živi z ljubico … kdo ti brani. Če ni bila zadovoljna s teboj, je pač srečna, da si šel. Mogoče na začetku zaboli, ampak imaš vsaj upanje,da boš našel bolj kompatibilnega partnerja.
Ženske smo ženske. Ženska naredi družino in ženski boš moral v določenih vidikih popustiti. Če boš tako trmaril in nič spremenil kot pri prvi, si boš kmalu lahko spet iskal novo ljubico. Tako da, dokler ne vidiš kdo je v resnici ta ženska, s katero si, niti ne moreš reči, da nisi šel iz dežja pod kap.

To je pogosto, ženska je nezadovoljna s sabo in to prevali na deca. Eni se zapijejo drugi pa spizdijo.

jaah.. kruta resnica pa je da si od ene drolje presedlal na drugo.. kako vem? ja kdaj pa ljubica ni drolja? naseksaj se dokler te še mora s tamalo lovit, potem bo kopija taprve.

Tipi tipi tipi.. kaj vi pričakujete od ženske, ki je z vami ko ste z drugo v vezi? pa od vezane ženske ki se hoče nasadit na vašega tiča, ker je nezadovoljna v svoji vezi? A pošteno žensko? Hahahaha.. dobro sem prišla spet malo na mon, je fajn za nasmejat se!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3183, 25.10.2023 ob 11:47

Evo,pa sem se tudi jaz locil .Nikoli ji ni bilo nič dobro.Vedno nekaj narobe.Pa sem si nasel ljubico in sedaj sva z njo skupaj.

Zdaj pa je sama,pa se naj znajde.Edino glede hiše in skupnega denarja Morava Dorect

Tako da tiste,ki pravite,da moški nikoli ne zapusti žene zaradi ljubice…

Nikoli ji ni bilo nič dobro.Vedno nekaj narobe,

Saj bo čez čas tudi ljubica tako govorila.

JA upam da se meni izzide enako veliko srece ti želim in lepih trenutkov…

Kje piše, da mu ne bo bolje? Tudi jaz sem se prvič opekla. Zakaj bi reševal neko zvezo, če nikamor ne vodi? Zdaj sem z drugim možem že 30+ let poročena, tri otroke sva h kruhu spravila. Imava se fino. Zame je to življenjski uspeh.

Avtorju želim vso srečo!

In vso srečo! ?

Dragi mož prehitro si se odločo za drugo še žal ti bo…

Odgovor na objavo uporabnika
Vitorija., 30.10.2023 ob 12:45

Dragi mož prehitro si se odločo za drugo še žal ti bo…

Najbolje, da umre od dolgčasa in depresije. Bo že našla boljšega od njega, če ji nič ni bilo prav. Saj to tudi ni življenje. Bolje da se 10krat dobro pofuka in ostane sam, kot s tole pijavko še en dan.

Zdej pa sam fukat, pa dobr se met!

Bedak. Kmal boš hotu nazaj sm bo prepozn

Bravo, tudi meni je bilo dovolj vsega, da nisem dovolj dobra, da se je vse spremenilo, ko sta se rodila otroka. Vedno vse samo slabo, pa sem odšla?

Kje je na žive in mrtve? Ne greš, pa če te polovica manjka!  Še varal je! Sedaj bo ljubica otroke vzgajala njihova mama pa bo ostala zagrenjena in sama kakor ve!

Kje ste? Javite se v bran svoji sotrpinki!!!

No pri nama pa vse ok pa me pustu kr tsk…. Brez vzroka

Moti me tvoje pisanje. Ne delaš presledkov, pišeš poenostavljeno. Sumim, da na splošno nisi preveč razgledan, premišljen in dvomim vate. Upam, da se ti zadeva izide, če bosta na istem nivoju, drugače ni šans. Srečno kolega!

Počakaj, da se med poliže… Upam, da se karakterno res ujemata, drugače boš še drugič ločen.

Ja vav, a rabis medaljo, cepec

Sem na hitro prebral in ugotovil.

Ženske so prav jezne,če moški zapusti svojo žensko.Ne morejo verjet,da se kaj takega dogaja.

Ženske,res ste čudne.

Čez leto dni povej, če si še z ljubico. Ko se med poliže se začne ista zgodba…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close