na novo barvanje avtomobila
Nekaj mi pomagajte hočem namreč prebarvati moj avto, poznam pač enega ki zna barvati
In sedaj boste tukaj gotovo rekli da je predrago to barvanje, je če ga pelješ k avtoličarju, če pa ti ga en znanec pa je to lahko skoraj zastonj.
Govorim pa za passat letnik je pa 1998, sedaj je zelene barve, hočem pa da je črn ali temno moder,
sprej bi itak dav naročiti k enim v ličarski delavnici da mi ga zmešajo, potem pa samo vodni papir, pa špric, sedaj pa me zanima, ali je v tisti barvi že zmešan lak, da ni treba sedaj naprej barve potem pa še posebej lak, ampak je že vse narejeno.
Pa še nekaj, kolikokrat ko se posuši prvi nanos barve kolikokrat treba še čez to barvo it, če sploh treba, ali je dosti samo z vodnim papirjem pa en nanos barve ali dva nanosa več pa ne
No kako gledate na to.
lp
prag je že itak tovarniško narejen tako, da ima ko odpreš vrata ima plastiko na pragu močno fiksno plastiko, tako da tam ni ne vem kaj treba, gledaš, pač tam med vrati pregib pri vseh vratih, pa pri sprednji maski malo bolj natančno, pa registrski tablici z okvirjem dol.
Luči pa itak ostanejo gor, sprednje in zadnje,
Pa ali treba dati kakšne gumice dol pri vratih, ali tega ni treba, pa notranje tapete na vratih tudi lahko ostanejo gor, samo spodaj pod tapeto pobarvaš tisti cm del ki se vidi kovina od vrat, pa mogoče še tisti del pobarvati ko je notri rezervna guma, da se tam ne vidi da je druga barva, potem drugod pa se itak nič ne vidi, razen še kakšni taki popravki majhni malo v motornem delu, če je kaj od prejšnje barve
Pa še ali je lahko po vodnem papirju ko to zbrusiš z vodnim papirjem pa še kaj da je lepo narejeno za barvanje, da samo en nanos barve ali morata biti dva
Pa ali je že lak v barvi tako da ni treba še posebej laka dat da samo en nanos barve, ali je potrebno 2 nanosa
Se pravi če tko gledaš se to bolj splača kot če ga daš prebarvati k ličarju in daš 3.000eur.
tukaj pa samo za ene, ne vem točno koliko spreja barve bi moglo bit za tak avto, mogoče 4spreje barve več pa ne a kako.
a se to ne da, da ga sam pobarvaš s sprejem, lahko ti še kakšen pove kako se to dela, kako treba obrnit tisti špric, ko je usmerjen na kovino ko barvaš, milsim da ne naravnost ampak postrani se barva vse a ne,
Pa ko so posuši prvi nanos ali treba dat še enga ali je to dovolj
No čisto sam pa spet ne barvaš, kakšen je že zraven da ti kakšen malo pomaga.
Kolikor je meni znano se celoten avto ponavadi barva v zaprtem prostoru (nekateri imajo kot komore prostore) kjer ni vetra ali česarkoli, da bi ostalo na barvi. Nisem še videl nikogar, da bi s spreji barval celotno vozilo, ampak se za to uporablja posebna “pištola” na zrak s pomočjo katere se nanese barva.
ali se taka pištola kje da dobiti, vsaj da ti kdo posodi
Pa naj mi en pove koliko nanosov treba dat potem ko ga zbrusiš z vodnim papirjem, pa malo popravkov še.
Saj zdajšnja barva ne gre dol drugače, to jo samo zbrusiš oz z vodnim papirjem potem pa pobarvaš
Pa koliko nanosov sploh treba ali je dovolj en ali morata biti dva nanosa barve, lak pa je itak že v barvi, tako da ni treba še posebej lak devati gora a ne.
Za kvalitetno barvanje se vse odstrani. Ogromno izkušenj s tem ima v Domžalah oz. bližini LEMA. Lahko ga tudi k njim pelješ, da ti ga prebarvajo saj so eni izmed ugodnejših v tem koncu.
Glede na letnik avta nimas kaj zgubit. Barva pa papir tut nista draga, tak da ce prvic ne rata bo pa tretjic… Pazi da ni vetra, plastiko pa odbijace pa gume okol okn dol poberi, tak bos ga vsaj vredi scistil. Scisti ga dobro! Pol z neki redcilom malo drek dol zribaj, pa akcija. Avto slikaj pred med in po barvanju, da nebo kdo rekel, da je barvan, ker si ga v koruzo skoto… In to je to. Pa ko si v nabavi, si se dva 6packa nabavi. Poliraj pa komaj po dobrem mesecu in to v senci… Javi ucinek na forum. Uspesno likovno…