Najdi forum

na nohtih

Kakšne so vaše izkušnje s tistim “svinčnikom” za gljivice na nohtih ? Slišim za različne izkušnje (reklama me ni prepričala). Deluje? Je boljše kaj drugega? Kaj?

urgo lak. pri meni učinkuje, samo traja. sedaj sem nekje na polovici. ampak se ssplača

Kje se ga kupi?

v lekarni

Nimam sicer odgovora zate, bi pa se pridruzila vprasanju; kako namrec ves, da so gljivice. Meni se je pol nohta (palec) obarvalo plavo- rdeckasto, taksna nedolocena barva…, kot da bi se udarila. Nic ne boli, imela sem ze pred parimi leti in je izginilo samo od sebe. A so to gljivice?

Je to lak za nohte?

Tole[/url] je Urgo lak, jaz ga bom sprobala in vam poročam, če deluje 🙂

Uporabljala sem že oboje, vsako posebej, in lahko potrdim, da je oboje učinkovito, Je pa potrebno vztrajati in si mazati noht vsak dan. Potrebno je tudi čevlje razkužiti.Najbolje se je lotiti
zdravljenja jeseni, da se do poletja pozdravi.

V kolikor gljivice niso zelo trdovratne in so samo na površini nohta je ta zadeva lahko zelo učinkovita,

Če pa imate že zelo deformirane nohte pojdite k zdravniku in naj vam da terapijo , tablete, ki od znotraj ščistijo gljivice, potrebujete nekje tri mesece. in ob tem še ta lak ali gel, da se ne naredijo spet ali pa po končani terapiji s tabletami, da se ne vrača.

Učinkuje, odvisno spet v kakšni fazi imete gljivični problem in koliko časa že.

Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close