na morje
zdravo
zanima me, kam ste šli ali boste šli na morje z leto in pol starim malčkom.
MI imamo za letos planirano na otok Rab,konec julija za en teden.Tam je menda vredu za otroke.Prosim če mi katera lahko napiše kako je na tem otoku,če je res tako idealno kot nekateri pravijo,kakšne izkušnje imate z Rabom.Šli bi pa na rajsko plažo.
Hvala za odgovore,adijo
Živjo.
Mi hodimo že 8 let na RAb v kraj Banjol. In je tudi plaža primerna za male otroke naša je zadovoljna.
V Loparju pa meni ni všeč. Ker je precej časa preden je globoka voda in pa mivka je povsod. Če mi daš meil ti lahko dam slike da si ogledaš. Za naslov kakega apartmaja v Loparju pa nimam. Če te zanimajo slike ti lahko pošljem. No nam osebno ta plaža ni všeč.
Če te še kaj zanima pa vprašaj.
lp
Mi smo bili v Loparju 2x v hotelu in sicer 5,6 let nazaj. Ta prvič, ko smo šli tja, je bil naš malček star 6 mesecev, ta drugič pa eno leto več. Meni osebno se mi zdijo bolj primerne plaže za malčke na Pagu, pa še vi lahko zaplavate. Mi smo kar dosti hodili po hrvaških otokih, sedaj pa raje hodimo v Tunizijo, Egipt. Za take malčke se mi zdi zelo primerna destinacija Tunizija, hitro si tam, izredna gostoljubnost, nobene gužve na plaži, zdravnik v hotelskem kompleksu, ni vročine, ker veterček skozi pihlja,..Letos gremo tja tretjič. Lani smo šli tja z malčico staro 9 mesecev. Bilo je res super, tudi vožnja z letalom je lažja kot z avtom. V avtu mora otrok sedeti nepremično, v letalu pa lahko z njim gledaš knjigice,..dve uri mine tik-tak.
Lp
zdravo mateja
moj emil naslov
kurnik.robert@siol.net
lp
konec julija na rajski plaži bo vroče kot v peklu ,sence na plaži ni.
mi smo bili na ugljanu-preko , več slik je tukaj
je luštno za otroke na enem koncu mivka na drugem koncu kamenčki in senca na plaži, plavate do otočka (oboje na razdalji 100metrov)
mi smo bili v apartmaju
pa še z trajektom se pelješ , je otrokom všeč
Ko sem pred leti videla prvič Rab, mi niti slučajno ni bilo jasno, kaj ljudje vidijo tam tako krasnega. Na Rajski plaži se niti obrnit nisi mogel toliko ljudi je bilo. Kamp tako zaseden, da so se vrvi šotorov prepletale… Mi smo preživeli ene par dni v enem apartmaju drugje, malo stran, žal se ne spomnim imena kraja, je bilo bolje. Meni osebno je bolj všeč Pag, Lošinj, Cres.
Forum je zaprt za komentiranje.