Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Na morje se odpravljam. Postavne se pridružite?

Na morje se odpravljam. Postavne se pridružite?

Lignano zoo sprejema nove varovance??

Odgovor na objavo uporabnika
No ja, 02.07.2025 ob 19:44

Anonimno 9659, 02.07.2025 ob 19:15

Jaz bi tudi šla v Lignano, samo tam so čudni komarji. Zato bi bilo bolje, da gremo v hotel z minimalno ⭐️⭐️⭐️⭐️, za na pot pa lahko skuham vsaj 5l pasulja. Fižol sem že dala zaj namakat.

Haha a zdaj že pasulj kuhaš, zelja je zmanjkalo, ker ni bilo klobas noter ???

MA saj sem hotela res zelje, a kot praviš, res brez klobas ne gre. Zato bom zdaj raje probala s pasuljem.

Aja, pa saj ne bomo vse stale v en avto!!?? Kolko nas je zdej skupno?

A je še kej placa. 2 smo. Krško.

Taia, 02.07.2025 ob 21:35

A je še kej placa. 2 smo. Krško.

piši na poletjepoletje@atomicmail.io

tisti tip, ki je dal prvi oglas in vas posiljuje z mailom je norec iz zaprtega oddelka zapora na dobu, pojdite malo na forum seks v mestu ta norec že leto dni daje oglase kako bi nedolžnim lizal pičko pa take badrije pa ponuja 500 evrov pa 100 evrov pa take, dajte pejte stran od tega psihopata

Sej piše, da časti sladoled, pijačko pa to, ziher je kak albana. ?

Tudi mene štejte. Pasulj bom jutri skuhala, fižol pač moram namakati čez noč, če ne bo trdi in tak ni glih dober za jesti. Tak da v petek bi bilo idealno, da se odpravimo vseh 13, 14 ljudi? Koliko nas je dejansko? Pa hotel rezervirat, ko se preštejemo.

Sveže, 02.07.2025 ob 20:35

Aja, pa saj ne bomo vse stale v en avto!!?? Kolko nas je zdej skupno?

Peljem lahko tebe in tvoje tri sošolke jaz v Legnano. Te zanima tako tebe in tvoje sošolke? Za ostale punce je potrebno zrihtat prevoz. Točno ne vem koliko je še ostalih in vseh skupaj.

Taia:

Tudi vi dve lahko. Se je potrebno zmenit. Mi sporočite na zanesljivdober@gmail.com, da se točno dogovorimo podrobnosti?

punce a ste nore, 02.07.2025 ob 21:45

tisti tip, ki je dal prvi oglas in vas posiljuje z mailom je norec iz zaprtega oddelka zapora na dobu, pojdite malo na forum seks v mestu ta norec že leto dni daje oglase kako bi nedolžnim lizal pičko pa take badrije pa ponuja 500 evrov pa 100 evrov pa take, dajte pejte stran od tega psihopata

Točno tako. To je oni stari prdonja, debilni pedofil ki že vseskozi odpira najbolj debilne teme. Ni potrjeno, a iz zapisov nekaterih forumašev, je menda res v čuzi, zato nagovarja vse živo, da mu pišejo, da mu krajšajo čas. Z vsako na novo odprto temo ima nov mail. Obup. Izogibajte se in ignorirajte tega bolnika.

Delat pejte….

Jas sem sama s psom. Napište vsi telefonske da se lažje v skupini pomenimo.

Nicole&Gucci, 03.07.2025 ob 09:10

Jas sem sama s psom. Napište vsi telefonske da se lažje v skupini pomenimo.

Moja soseda bi tudi šla, pa nima kam s kravo. Če jo lahko pelje seboj, potem še to zabeleži. Boste imeli zjutraj sveže mleko za kavico.

Debil si ni prišel gor, da se norčujejo iz njega. Samo tako naprej.???

Nicole&Gucci:

Mi lahko sporočiš na zanesljivdober@gmail.com, da se podrobno zmenimo za na morje v Legnano?

Tudi ostale punce lahko pišete na email, da se skupaj zmenimo?

Anonimno 6467, 03.07.2025 ob 10:10

Nicole&Gucci:

Mi lahko sporočiš na zanesljivdober@gmail.com, da se podrobno zmenimo za na morje v Legnano?

Tudi ostale punce lahko pišete na email, da se skupaj zmenimo?

Veš kje je Lignano? Dej reskiri tistih par jurjev, najemi hiško za 6 oseb za 1t pa to je to!

Lahk gledaš, ne smeš tikat.

A pa ti, 03.07.2025 ob 15:44

Veš kje je Lignano? Dej reskiri tistih par jurjev, najemi hiško za 6 oseb za 1t pa to je to!

Lahk gledaš, ne smeš tikat.

Vem ja kje je Lignano v Italiji. Lahko tudi te peljem, peljem več punc ali organiziram prevoz. Koliko vas je punc, ki bi šle v Lignano v apartma za 1 teden? Plačam lahko apartma za 6 oseb, če bi hotele, da gremo skupaj. Se zmenimo?

Anonimno 6467, 03.07.2025 ob 16:08

Vem ja kje je Lignano v Italiji. Lahko tudi te peljem, peljem več punc ali organiziram prevoz. Koliko vas je punc, ki bi šle v Lignano v apartma za 1 teden? Plačam lahko apartma za 6 oseb, če bi hotele, da gremo skupaj. Se zmenimo?

Jaz bi tudi šla pod pogojem, da gre tudi tista zraven, ki kuha pasulj ali zelje, da ne bomo lačni… ?

Janko zakaj si ljubosumen in škodoželjen?Pojdi z nami v Italijo, nekaj nas je tudi bisex

Lojz12021, 03.07.2025 ob 20:49

Janko zakaj si ljubosumen in škodoželjen?Pojdi z nami v Italijo, nekaj nas je tudi bisex

Ja tako bo najbolje, da se moški žgete med seboj, te mlade punce se še poscale ne bi na vas stare prdonje z mlahavimi smrdljivimi bingeljni. Hvala za vabilo.

Ojla, tudi js provam srečo sm 25 let star, športnik, redno fitnes…imam rezerviran aprtma na Cresu od 15.8 do 25.8 za 1 do max 3 osebe poleg…sva rezervirala s punco pol leta nazaj a sva šla narazn…če ste za se lahk9 javite na dfalafovnik@gmail.com ,vse plačano…lahko tudi  tudi mešana družba , ne rabi bit samo punca( bi blo pa priporočeno hah) ( nism ne gej..ne bisexualc da ne bo kake pomote. ne iščem ekplicitno sexa kot nekateri tle na forumu., samo družbo Malo bi bi kolesarili , šli na kake lepe plaze , zvečer pa v mesto kej spit….Sem iz okolice Tolmina…

Komaj čakam, 03.07.2025 ob 19:23

Jaz bi tudi šla pod pogojem, da gre tudi tista zraven, ki kuha pasulj ali zelje, da ne bomo lačni… ?

Vas zanima punce za it 1 teden na morje v Lignano? Sporočite na zanesljivdober@gmail.com, da se zmenimo, da gremo skupaj.

Janko,si se že prijavil?Bomo šli kar z vlakom in najbolje da si ti lokomotiva, menda imaš dober priključek ?

Lojz12021, 04.07.2025 ob 04:20

Janko,si se že prijavil?Bomo šli kar z vlakom in najbolje da si ti lokomotiva, menda imaš dober priključek ?

Vem da bi ga tudi ti rad komu vtaknil, da ga ne bi vedno in povsod samo ti fasal. Žal nisi našel pravega. Ne bom se vam pridružil. Na morje grem s punco in to z avtom, kakšnega ti še sanjat ne znaš, kaj šele vozit. Če bi pa kasiral za vsak patron v tvojo rit, bi si pa lahko sam plačal dopust, pa ne bi tukaj fehtal, ti pederčina, drekmešar, fafač in guzolizač…

A s punco ??,kok pa je stara,če jih imaš ti že čez 60….pa nisem vedel,da imajo debili tudi vozniški izpit.Kako kaj na tvojem vikendu,kjer spiš brez elektrike in vode…. se podgane in ščurki dobro razmnožujejo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close