Na morje se odpravljam. Postavne se pridružite?
Sveže, 02.07.2025 ob 08:42
Mi smo 4 sošolke, vse vitke. Rade bi šle na morje, ampak imamo premalo denarja, študentska dela so slabo plačana. Če nam častiš teden dopusta bomo poskrbele da se boš imel lepo z nami. Kamp za nas odpade, vsaj kak lušen apartma. Zaželjen štart iz Gorice.
Vam ja častim teden dopusta. Kako se podrobno dogovorimo? Vam povem moj kontakt?
Sveže:
Častim vam teden dopusta. Se podrobno zmenimo? Moj kontakt zanesljivdober@gmail.com. Mi sporočite na email, da se dogovorimo?
Anonimno 6467, 02.07.2025 ob 09:40
Sveže:
Častim vam teden dopusta. Se podrobno zmenimo? Moj kontakt zanesljivdober@gmail.com. Mi sporočite na email, da se dogovorimo?
ja, malo je nerodno, ker ne vemo kdo ste. Pošljite za začetek kakšen predlog kam se gre, kakšen link.
Sveže, 02.07.2025 ob 09:55
ja, malo je nerodno, ker ne vemo kdo ste. Pošljite za začetek kakšen predlog kam se gre, kakšen link.
Lahko gremo na morje v Sloveniji, na Hrvaško ali Italijo bolj v bližini meje s Slovenijo. Kam mi vi želele, da se zmenimo? V kateri kraj vas zanima na morje?
Xsenja, 02.07.2025 ob 14:16
Ja, bi šla skupaj s kolegicami. Kako te lahko kontaktiram?
Moj kontakt je zanesljivdober@gmail.com. Sporočiš lahko na email?
Par opcij, 02.07.2025 ob 16:06
Trogir ; Opatija ALI Lignano ; Rimini . SLO odpade!!!
V Lignano, da gremo vas zanima? Mi sporočite lahko na zanesljivdober@gmail.com, da se bolj točno dogovorimo?
Nataša641, 02.07.2025 ob 17:38
A sem prepozna?
Tudi ti lahko greš z nami. Te zanima it? Sporočiš na zanesljivdober@gmail.com, da se točno zmenimo in da smo na vezi?
Sveže, 02.07.2025 ob 17:33
Lignano bi nam bil kul. Čakam še potrdilo od ene. Dej link hotela al apartmaja. Pa se združimo še z drugo ekipo. Več kot nas je bolj bo žurka.
Bom potreboval bolj točno število koliko od vas misli it? Koliko točno vas bi šlo? Tudi lahko sporočite na zanesljivdober@gmail.com, da podrobno se menimo in da smo na vezi?
Sveže, 02.07.2025 ob 18:35
Ja če sm prav razumela nas skupno tukaj gor ene 9. Sam ne ne vozmo.
Vas lahko jaz peljem tebe in tvoje 3 sošolke do Lignana ali pa organiziram prevoz. Kako vam je prav? Na email zanesljivdober@gmail.com mi tudi lahko pišeš?
Sveže, 02.07.2025 ob 18:51
Ej ostale punce a si mal izmenjamo kontakte se damo v skupino pa se dogovorimo kko pa kaj, pa kira kej sabo prnese? Naš turistični vodnik pa naj se še mal predstavi tukaj?
Sporočite punce na moj kontakt zanesljivdober@gmail.com in se točno dogovorimo in zmenimo za it do Lignana. Vam povem na emailu, če vas še kaj zanima. Povejte v sporočilu koliko vas misli it, da se organiziramo?
Anonimno 9659, 02.07.2025 ob 19:15
Jaz bi tudi šla v Lignano, samo tam so čudni komarji. Zato bi bilo bolje, da gremo v hotel z minimalno ⭐️⭐️⭐️⭐️, za na pot pa lahko skuham vsaj 5l pasulja. Fižol sem že dala zaj namakat.
Haha a zdaj že pasulj kuhaš, zelja je zmanjkalo, ker ni bilo klobas noter ???
Forum je zaprt za komentiranje.