Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Na morje se odpravljam. Postavne se pridružite?

Na morje se odpravljam. Postavne se pridružite?

Na morje se odpravljam. Postavne se pridružite, da gremo skupaj?

Mi smo 4 sošolke, vse vitke. Rade bi šle na morje, ampak imamo premalo denarja, študentska dela so slabo plačana. Če nam častiš teden dopusta bomo poskrbele da se boš imel lepo z nami. Kamp za nas odpade, vsaj kak lušen apartma. Zaželjen štart iz Gorice.

Se že zbirajo. So komaj čakale.

Kok si obupan, Veseli oče

Odgovor na objavo uporabnika
Sveže, 02.07.2025 ob 08:42

Mi smo 4 sošolke, vse vitke. Rade bi šle na morje, ampak imamo premalo denarja, študentska dela so slabo plačana. Če nam častiš teden dopusta bomo poskrbele da se boš imel lepo z nami. Kamp za nas odpade, vsaj kak lušen apartma. Zaželjen štart iz Gorice.

Vam ja častim teden dopusta.  Kako se podrobno dogovorimo? Vam povem moj kontakt?

Sveže:

Častim vam teden dopusta. Se podrobno zmenimo? Moj kontakt zanesljivdober@gmail.com. Mi sporočite na email, da se dogovorimo?

Anonimno 6467, 02.07.2025 ob 09:40

Sveže:

Častim vam teden dopusta. Se podrobno zmenimo? Moj kontakt zanesljivdober@gmail.com. Mi sporočite na email, da se dogovorimo?

ja, malo je nerodno, ker ne vemo kdo ste. Pošljite za začetek kakšen predlog kam se gre, kakšen link.

Anonimno 6467, 02.07.2025 ob 08:38

Na morje se odpravljam. Postavne se pridružite, da gremo skupaj?

Pravi dedec ne rabi pisat po forumih.  No, mogoče se ti pa le katera javi. V živo najbrž nimaš šans, sreče.

Sveže, 02.07.2025 ob 09:55

ja, malo je nerodno, ker ne vemo kdo ste. Pošljite za začetek kakšen predlog kam se gre, kakšen link.

Lahko gremo na morje v Sloveniji, na Hrvaško ali Italijo bolj v bližini meje s Slovenijo. Kam mi vi želele, da se zmenimo? V kateri kraj vas zanima na morje?

Na morje nameravam it. Se pridruži katera punca ali tudi več punc?

Ja, bi šla skupaj s kolegicami. Kako te lahko kontaktiram?

Xsenja, 02.07.2025 ob 14:16

Ja, bi šla skupaj s kolegicami. Kako te lahko kontaktiram?

Moj kontakt je zanesljivdober@gmail.com. Sporočiš lahko na email?

Anonimno 6467, 02.07.2025 ob 10:13

Lahko gremo na morje v Sloveniji, na Hrvaško ali Italijo bolj v bližini meje s Slovenijo. Kam mi vi želele, da se zmenimo? V kateri kraj vas zanima na morje?

Trogir ; Opatija ALI Lignano ; Rimini . SLO odpade!!!

Par opcij, 02.07.2025 ob 16:06

Trogir ; Opatija ALI Lignano ; Rimini . SLO odpade!!!

V Lignano, da gremo vas zanima? Mi sporočite lahko na zanesljivdober@gmail.com, da se bolj točno dogovorimo?

Lignano bi nam bil kul. Čakam še potrdilo od ene. Dej link hotela al apartmaja. Pa se združimo še z drugo ekipo. Več kot nas je bolj bo žurka.

Imaš avtobus, glede na odgovore, no lepo se imejte.

A sem prepozna?

Nataša641, 02.07.2025 ob 17:38

A sem prepozna?

Tudi ti lahko greš z nami. Te zanima it? Sporočiš na zanesljivdober@gmail.com, da se točno zmenimo in da smo na vezi?

Sveže, 02.07.2025 ob 17:33

Lignano bi nam bil kul. Čakam še potrdilo od ene. Dej link hotela al apartmaja. Pa se združimo še z drugo ekipo. Več kot nas je bolj bo žurka.

Bom potreboval bolj točno število koliko od vas misli it? Koliko točno vas bi šlo? Tudi lahko sporočite na zanesljivdober@gmail.com, da podrobno se menimo in da smo na vezi?

Ja če sm prav razumela nas skupno tukaj gor ene 9. Sam ne ne vozmo.

Ej ostale punce a si mal izmenjamo kontakte se damo v skupino pa se dogovorimo kko pa kaj, pa kira kej sabo prnese? Naš turistični vodnik pa naj se še mal predstavi tukaj?

Sveže, 02.07.2025 ob 18:35

Ja če sm prav razumela nas skupno tukaj gor ene 9. Sam ne ne vozmo.

Vas lahko jaz peljem tebe in tvoje 3 sošolke do Lignana ali pa organiziram prevoz. Kako vam je prav? Na email zanesljivdober@gmail.com mi tudi lahko pišeš?

Sveže, 02.07.2025 ob 18:51

Ej ostale punce a si mal izmenjamo kontakte se damo v skupino pa se dogovorimo kko pa kaj, pa kira kej sabo prnese? Naš turistični vodnik pa naj se še mal predstavi tukaj?

Sporočite punce na moj kontakt zanesljivdober@gmail.com in se točno dogovorimo in zmenimo za it do Lignana. Vam povem na emailu, če vas še kaj zanima. Povejte v sporočilu koliko vas misli it, da se organiziramo?

Jaz bi tudi šla v Lignano, samo tam so čudni komarji. Zato bi bilo bolje, da gremo v hotel z minimalno ⭐️⭐️⭐️⭐️, za na pot pa lahko skuham vsaj 5l pasulja. Fižol sem že dala zaj namakat.

Anonimno 9659, 02.07.2025 ob 19:15

Jaz bi tudi šla v Lignano, samo tam so čudni komarji. Zato bi bilo bolje, da gremo v hotel z minimalno ⭐️⭐️⭐️⭐️, za na pot pa lahko skuham vsaj 5l pasulja. Fižol sem že dala zaj namakat.

Haha a zdaj že pasulj kuhaš, zelja je zmanjkalo, ker ni bilo klobas noter ???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close