Na letališča v Budimpešto
Zaradi nenadne spremembe v planu (dolga zgodba), moram jutri ob najkasneje JUTRI 06:30 biti na letališču v Budimpešti.
Preveril sem vse ponudnike shuttlov, kot so Goopti itd in nihče ne ponuja.
Povezave z vlakom ni, razen če bi hotel priti več kot 16 ur prej, kar sem že tdui zamudil.
Prevozi.org nima nič na voljo.
Ostane mi le avtobus ali lasten prevoz.
Je kdo že potoval tja in je imel podobno “težavo”?
Glede avtobusa me moti edino to, da ima načrtovan prihod v Budimpešto ob 05:30.
Kar pomeni, če ima le pol ure zamude, mi bo komaj uspelo, če sploh, če pa zamudim letalo, pa odpade cel projekt, vreden 2.000 eur (1000 stroška).
Z lastnim avtom pa še nisem bil in bi moral potovati ponoči v neznan kraj in isktati tam parkirišče itd, pa tudi spal ne bi čez noč. Seveda, če ni druge, sem bom lotil tega, saj nimam kaj.
Glede busa me pa zanima edino to – letališče je oddaljeno od avtobusne postaje 20km.
So taksiji na voljo takoj na postaji? Se ga dobi in hitpo pripelje na letališče? Ker edino to možnost imam, če grem z busom – da sem torej v isti minuti že v taksiju in se peljem.
Zanima me tudi, če je težko najti letališče in se zmeniti za park plac, če grem z lastnim prevozom?
Hvala že vnaprej za odgovore!
Z lahkoto se zapelješ tja na parking in pustiš avto na ograjenem parkirišču tik pod terminalom.
Samo pazi, da ne greš na premium parking, je dražje za plačat potem.
Za kako dolgo potuješ ? Preveri prej, če si prej plačat parking, da pride ceneje.
Kako dolgo letiš ? Spiš potem na letalu. 🙂
Do budimpešte je itak sam avtocesta u izi.
Tempomat pa teh 350km spečeš pa še spočiješ se sproti, ko ni neke gužve, sploh pa ne ponoči. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.